Çinin Doğu Türkistanlı kardeşlerimiz üzerinde yürüttüğü asimilasyon'u duymuşsunuzdur.
Asimilasyon nedenleri: Doğu türkistanda ibadet etmek, sakal bırakmak, örtünmek, kuran okumak ve oruç tutmak.
İbadetler yasak ve bu yasağa uymayanlar eğitim kampı adı altında hapis haneye götürülüp çeşitli işkencelere maruz bırakılıyorlar. Üstüne üstlük terörist damgası yiyorlar.
Sizce burada kim haklı? Bu soruyu sorma nedenim Çini haklı bulan bazı insanların olması.
Çin haklı.
Doğu Türkistan haklı.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
bence mazlumlar haklıdır
Doğu Türkistan haklı olsa da mücadele için yanlış zaman, yanlış plan.
Neden ki yani Doğu Türkistan açısından en azından paylaşım yapılamaz mı?
Planı kim yaptı ve neden şimdi? Özet geçeyim. Plan ABD tarafından, Çin'i zor duruma düşürmek için yapıldı. Ortada bir mücadele yok. Tuzak var... Uygur Türkleri ise tuzaktaki yem. Filler tepişirken karınca olmamaları gerekiyor.
Menfaat olmadan veya çıkar olmadan bir şey yapmayacaklarını tahmin ediyordum. Doğu türkistan zulmünü duyduğum zamanlarda. Yine de ne olursa olsun zarar görmeden Çin zulmünden kurtulmalarını isterim. Kimse zarar görmesin artık...
Türkiye de kürtlere ve diğer uyumsuzlara da aynı uygulama yapılmalıdır.
Kürtler ve diğer kavimlere neden zulüm edelim ki? Ne yaptılar?
Türk düşmanlığı
Her Kürt Türk'e düşman mı ki böyle bir uygulama yapılsın? Biraz mantıklı konuş
@Nightwalk35 Mantıklı bir çözüm sundum gelecekte uygulanacak en insani çözüm ben bir kitlenin genel tutumuna bakarım Türk düşmanı oldukları doğrudur.
Belli ki dünyadan bihaber yaşıyorsun. Üzgünüm ama aklın yok fikrin var
Bir Türk olarak söylüyorum bu vatana birçok Türk'ten çok daha faydalı olan Kürtler var. Hal buyken gelip de burada Kürt düşmanlığı yapman insanlığa da sığmaz, vatan millet sevgisine de sığmaz, hiçbir şeye sığmaz
Dünyadan bihaber mi yaşıyorum ben mi sen mi bu ülkenin güney sınırına bir bak istersen vatan sevmeyi senden öğrenecek değilim sakın ama sakın bana vatanseverlik dersi vermeye kalkma sen çiçekli donunla yatağında yatarken ben 14 yaşında bir askeri okulda bu ülkeye çocukluğumu veriyordum. Neyse değmezsiniz gerçekten haklısın onlar daha faydalı bu ülkeye
Sığmazmış birde ulan Türkiye de yaşananlar bir Avrupa ülkesinde yaşansa kaç tane auswitz kurulurdu. Acaba
Ülkenin güney sınırıyla bu ülkede yaşayan Kürtlerin ne alakası var? Bu kadar mı cahlisiniz ya
Düşman olacaksan terör düşmanı olacaksın ırk düşmanı değil. Zaten bu ülkenin başına ne geldiyse bu ırkçılıktan, bu kışkırtmalardan geldi. Gerçekten vatanını seven hiçkimse ırkçılık yapmaz. Bunu yapmanın iç karışıklık çıkarıp ülkeyi zora sokacağını bilir çünkü. Ha bunu bilmeyecek kadar cahilsen eğer asker olman da bi halta yaramaz. Askerlik yaptın diye kendini bişey zannederken diğer taraftan ülkene zarar veriyorsun çünkü.
Haklısınız hanımefendi biz cahiliz evet siz aydınsınız bu arada Askeri personel değilim kendi isteğimle ayrıldım yanlış anlaşılmasın
Çin haklı olmaz. Çin ancak bir cani olabilir
Kesintisiz Doğu Türkistan haklı