Türkiyeyle Çin Savaşsa Kim kazanır?
Çin Halk Cumhuriyeti Kazanır.
Türkiye Kazanır.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Birşey söyliyim mi? Herkes belkide gülecek ama tek kelimeyle Türkiye kazanır. Türkiyenin dünyanın her yerinde gizli ordusu ve adamları var. Kısa süre içerisinde asker indirebilecek güçte. Gizli fbi gibi adamlarda mevcut. Ve güçlü bir ülke. Geçmişte osmanlı devleti dersin. şu an ki hackerlar mı dersin? 4-5 gündür hackerlar myanmarın sitelerini çökertti kriz masası oluşturdular. Devlet ayağa kalktı ne yaptılar hiçbirşey. Dünyanın en büyük siber ordusuna sahip olan ülke Türkiye dir. Türk hackerlar istediği anda bir ülkenin elektrik sistemini, yeni teknolojik araba sistemini, devlet altyapı sistemini patlatabilecek güçte. Mesela 3-4 ay önce bakanımız rotterdama inemedi hacklerlar rotterdamın havalimanı sitesinin datarcenterlarını patlattı. Ne oldu o gün o havalimanında kimse kalkış yapamadı. Her ülke bu yapıya sahip değil. Dört bir yanımız düşmanlarla kaplı ne fayda büyük bir ülkeyiz. Çin Türkiyeyi vuramaz.
Ne konustunuz ulan ya
Boş yapmayın. Yolalın
Cinlilerin hepsi osursa ulkede gaz kacagindan zehirleniriz
Koptum :D :D
Adama bak ne yazmış :D :D ;; Birşey söyliyim mi? Herkes belkide gülecek ama tek kelimeyle Türkiye kazanır. Türkiyenin dünyanın her yerinde gizli ordusu ve adamları var. Kısa süre içerisinde asker indirebilecek güçte. Gizli fbi gibi adamlarda mevcut. Ve güçlü bir ülke. Geçmişte osmanlı devleti dersin. şu an ki hackerlar mı dersin? 4-5 gündür hackerlar myanmarın sitelerini çökertti kriz masası oluşturdular. Devlet ayağa kalktı ne yaptılar hiçbirşey. Dünyanın en büyük siber ordusuna sahip olan ülke Türkiye dir. Türk hackerlar istediği anda bir ülkenin elektrik sistemini, yeni teknolojik araba sistemini, devlet altyapı sistemini patlatabilecek güçte. Mesela 3-4 ay önce bakanımız rotterdama inemedi hacklerlar rotterdamın havalimanı sitesinin datarcenterlarını patlattı. Ne oldu o gün o havalimanında kimse kalkış yapamadı. Her ülke bu yapıya sahip değil. Dört bir yanımız düşmanlarla kaplı ne fayda büyük bir ülkeyiz. Çin Türkiyeyi vuramaz.
Türkiyenin heryerde adamları varmış koptum cidden :D
Sence İsrail vs Türkiye kim alır fangoria merak ettim :D
Bide İsrail nükleer güç diyorlar doğru mu?
15Temmuzda tanka kafa atanları sal meydana kazanırız😂 İşin şakası nüfus olarakta Askeri guç olarakta hertürlü Çin alır. Biz Askeriyeye 20milyon dolar yatırıyoruz Çin250milyon dolar. Askeriyede iyiyiz diyen çobanlara duyrulur.
:D :D
Ya ya ederler. Nükleer bombayı atınca ederler. Hayaller aleminde yaşamaktan vazgeçin. Türklere güvenme demiyorum fakat hal ortadayken boşyere prim yapmayı kesin. Samanı bile yurt dışından alıyorsun. Nah yener bordo bereli çini.
Barış zaten işin şakasında espriyi anlamadın galiba :D
Bu konularda çobanlar geliyor zannediyorum 😂
Cinlilerin hepsi osursa ulkede gaz kacagindan zehirleniriz
:D
Hala bordo bereli diyenler var :D
anlatilmaz yaşanir zamani gelirse allah in izniyle oda olur, sen evinde rahat san gözünü kırpmadan can veren 12 arkadasimin sayesinde bu ülke varsa atatürk sayesinde bu ulke varsa osmanlı sayesin de bu ülke varsa basimizdakiler sayesin de bu ulke var va var olacan cici kiz senin din dil irk ne dusuncen olur beni ırgalamaz benim vatanimsa canim feda hade size bol makraklar savastik kaybettik kacan kacti diyelim aldılar ki hayal dahi degil 10 ülke askeri gucu birlestiginde ki birlesti turan ordusu bundan haberiniz dahi yok oda var cahillerin 2 sözune inanin siz 3 taraf denizle sarili karadan iran brakacani saniyorsunuz😎
@canates01 başındaki askeriyeye gram uatırım yapmayıp ülkeyi dış ulkelere muhtaç ediyor. Sok kadana kendi ceplerini doldurmak dışında bir halt yaptıkları yok. Cahil mi git araştır hangi ülke ne kadar para yatıyor sonra boş boş konuş. Sana varsayım üstünden değil var olacak şeyi soyledik. Tanka tişört tıkamakla olmaz o işler.
@canates01 cahil olmasan boş beleş konuşmazssın. Senin kafa patlaşmış halinide görüyoruz. İlerle.
Tabi sen inançlısın herkes ateist😂 güle güle ya. @canates01
@canates01 sende zil tak oyna😂 inşallah savaş çıkar diyor ya oq10çok bile katlandım yallah.
cin kazanır demisler ama arkadaslar kişi sayısına bakmaz bu iş dedelerimiz kişileri sayarak mı savaşı kim kazanır diye atıp tutmuşlardır sizce iman gücüyle kişi sayı fark etmez her türlü türkiye cumhuriyeti kazanır
:D :D Allaha dua ederek olmaz bu işler Adamlar 1,5 milyar Türkiye 80 milyon nasıl kazancaz merak ettim :D Ve Çin Nükleer güç.
tarihimizi iyi araştır derim ben o zaman ama suanki neslimiz ile bir bok olmaz degil cin küçük bir ulkeyle bile kazanamayız orası kesin
Tarihle şimdiki aynı mı? O zamanlar oklarla savaşıyorduk şimdi herşey teknolojik adamlar marstan bir ışınla ülkemizi yok edecek dediğin şeylere bak :D
teknolojiyi sil at ben sadece insanları karsilastiriyorum
dunyanin 3 te 1 i cin nerdeyse abd cin e kafa tutamıyorken biz nasil nasıl kazanalım bu açık ve net zaten ama teknoloji bir kenarda olsaydı diyorum ben
teknoloji olarak cinmi diyorsunuz amerika silah bakimindan dunya da birinci askeri bakimindan ise türkiye 1 ci bordo berelileri hafife almayin daha nasil bir güçte oldugumuzu bu nesil çözememiş arkadaşlar iman var allah var bayrak var tum arkekler olse de kadinlarimiz var ayse teyzelerimiz var biz asla vaz gecmeyiz kim benim topragimi alacaksa canim feda olsun.
@canates01 ulan bır tane nukleer sılay yok tek yaptıkları yol mk senın aydında adaların ısagal edılmıs sen hala guc dıyon gıt bı esek adasına bak bıraz yunanlara gucumuz yetmıyor ama kopru yaptık ha bıde ben kacarım yalan mı solıcem burdan kacmam dıyen kımse yalan soluodur bordo klavyledır o
barış ismi bu karaktere yakismiyor oglum kari gibi agliyorsunuz lan 6 yildir askerim bir cokkez çatistim kelle aldim sen kaclan kiz kardesim bile sizden iyi koruyor vatanini iş senin gibiler asil klavye de oyun oynuyor erkek diye ortalikda gezmeyin yol diyorsun bu ulkenin yolada ihtiyaci var kale kol karakolada koprusunede digerleri var zaten acik acik ben nukluer urettim desin herkez bilsin degilmi allah siz gibi ganciklarin canini alsin veya hadi ordan git bu ulkeden
Iman gucu mu. Ulan koptum asd
Cevap
17Cevap
turkıye yazan salaklar var jsjsjsjs adamlar aynı anda zıplasa turkıye catlar
Aahjahahhaha :D
Aşağıdaki kız ne yazmış baksana :D cin kazanır demisler ama arkadaslar kişi sayısına bakmaz bu iş dedelerimiz kişileri sayarak mı savaşı kim kazanır diye atıp tutmuşlardır sizce iman gücüyle kişi sayı fark etmez her türlü türkiye cumhuriyeti kazanır
Onu bırak adamların gelmesinede gerek yok atarlar 2-3 nükleer tamamdır :D
Barış çok fena dalga geçiyorsun 15 tane bordo bereli jsjsjjssj :D
Sence İsrail vs Türkiye kim alır barış :D
Askeri güce ve nüfusa bakarsak Çin alır. Çin artık Amerika'ya kafa tutacak seviyeye geldi. Çin gizlice tonlarca altın biriktiriyor. Yeterli düzeye gelince bu altınlar, artık Amerika'ya dur diyecek. Bilmediğimiz öyle şeyler dönüyorki..
Bu konuları bilmek için Ramazan Kurtoğlunu dinlemenizi tavsiye ederim.
Çin alır.
"Gereksiz kahramanlık yapmak felaketle sonuçlanır." Bir Çin Atasözü sjsfjsjfsksf
Şu an böyle objektif bakarsak cin amma velakin milli şuur her şeyi değiştirir
askerleri yani bizim özel kuvvetleri Çin'in başkentine çıkartma yapabilirsek o zaman kazanıriz savaşta önemli olan baş dakini öldürmek
türkiye gögüs göguse muhaberede alir velakin hidrojen bombasi denen o seyi atarlarsa 2 bombada oldu yerden alir almasina 3 cu dunya savaşı başlar allah müslümanin yaninda
Suriyeliler Flistinliler Hristyan galiba 😐
Çin de adam çok öldür öldür bitmez
Zaten yenemeyiz ki adamlarda öyle teknoloji var ki marstan tek ışınla Türkiyeyi yok ederler :D
Kardesim üsteleme gerçekler acıdır Çin S. iker atar
Nükleer güç ayrıca çin.
dur bir dakka gülüyom.
Irmağının akışına ölürüm türkiyem 🇨🇳 🇨🇳
Kabullemmek istemiyoz ama cin kazanir
Çinlileri öldürmeye muhimmat mı yeter.
15 temmuz Türkiye cumhuriyeti
Türkiye'nin nüfusundan çok askeri var :D
Cin sker atar
ABD kazanır
Azini hayra aç
Sen ölürsün.