Kuran'da der ki
Ama ben size diyorum ki, düşmanlarınızı sevin, size zulmedenler için dua edin.
Öyle ki, göklerdeki Babanız’ın oğulları olasınız. Çünkü O, güneşini hem kötülerin hem iyilerin üzerine doğdurur; yağmurunu hem doğruların hem eğrilerin üzerine yağdırır.
Eğer yalnız sizi sevenleri severseniz, ne ödülünüz olur? Vergi görevlileri de öyle yapmıyor mu?
Aynı şekilde İncil der ki;
Hak din olan Hristiyanlığı kabul etmeyenlerle savaşmak size farz kılındı
Ne düşünüyorsunuz
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
islam doğru dindir
Kuran'da değil ki İncil'de yazıyor ilk paylaştığın ayet 😄
Sus elleme sazanlari topladim
Tamam 😄😄😄
Baba oğuldan anladım zaten İncil olduğunu 😄
En az 15 tane yorum sildim hepsi damladı sazan gibi İslam'ın yüceliği işte değişmiş din bakın kanıtı Ben söyleyince de Kur'an denen aslında İncil incillenen de Kur'an ayeti ayet yanlış yorumlandı yanlış çeviri Yok öyle bir şey hemen başladılar
Onlar müslümanım der ama Kuran'ın Türkçe'sini dahi okumamışlardır 😄
Kuran'da baba oğul tanımı geçmez, hatta İncil'deki baba-oğul-kutsal ruh üçlemesini eleştirir. Millet cahil, doğmatik olarak dinler ilerliyor, kimse araştırmıyor.
Hayatımda işte Kur'an okumadıkları buradan belli diğer soru daha fena
Herhalde Ahzab Suresi 😄 neyse derin konular.
Evet biraz toplansınlar oraya diğer soruya da beklerim bir
Mesela kadın şeriat ister ama babası ona erkek kardeşine bıraktığı mirasın yarısını verse hemen ağlar, ayrıca mahkemede de 2 kadının ifadesi 1 erkeğe denk.
İslam da da cihat vardır ve müslümanlara da savaş farz kılınmıştır bence dinleri karıştırıyon
tabi tabi bugüne kadar müslümanlar hiç bir savaşın sebebi olmadılar zaten
Savaşma seviş
Soru için düşünceniz nedir
Seviş bol bol
Kiz azmis kendindr değil osjfjdjf
@Berat_krc aklınız fikriniz zaten hep böyle altında başka bir şey de değil konuşacak başka bir şeyiniz de yok neyse bir sürü sazan toplandı İslam sevgidir barıştır sonradan ayetler ters olduğunu söyleyince geri vites yaptılar
Aynen öyle @lattoo544
Sen çok tatlısın heryerini yalarim aşkım
😅😅
@Berat_krc aynen öyle biliyoruz zaten siz Müslümanların başka konuşacak bir şey yok kadın olmasa konuşacak hiçbir şeyiniz olmaz Bir kadın iki cihat etmek hayatınız bundan ibaret sazan gibi hemen atlarsınız bel altı bir şey gördü mü
Bacak aranı bakarım regl öncesiyim a*mim şişiyo akıntı oluyo kucağa oturmak istiyorum
E mmerim
Kucağına oturam