Merhaba biz bu konuşmadan önce evde 4 Lü olarak oturuyorduk hatta başbaşa da kaldık normal kısa süreli bi yakınlaşma oldu ileri değil Buda ertesi gün yazışma benim anlam veremediğim ise biz tanıştık kahve içtik sonra muhabbet kesildi sonra beni aradı görüştük ortak arkadaşlarda vardı ertesi günde bu yaşandı barıştıktan sonra bunun ev arkadaşıyla kuzenim sevgili ortak arkadaşımızda var buna nasıl ayar veririm
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
normal düşünmüştür.
Sadece gönül eglendirmek istşyor çagırdıgında gel çagırmadıgında git icabı neyse buna en güzel çok mutlu bi hayatın beraberligin onu umursamaman olur yazarsa görüldü atman sadece
Şimdi bişey sorucam bunun ev arkadaşıyla kuzenim sevgilimi o evde olmadığında gel diyorlar gitmedim gitmemeliyim demi
Şimdi evde yoktur ama sonra gelme ihtimali var sen gidince gitme o yüzden
Ya önceden aramız yine yoktu gidiyordum denk gelmiyorduk ama geldiğimi biliyordu gitmemem daha iyi değilmi çocukta der artık gelmiyor mesela
Ya desın önemi yok onun bilmesinede gerek yok böyle insanla muhattap olöa sadecd yakın olmak için neden birlikte olmadınız yakınlasmıssınız
Yakınlanştık ama 10 dkklık bir yakınlaşma ben karşılık vermedim utangaçmısıb falan dedi
Neler yaptınızki istersen özelden anlat
Bişey yapmadık anlatılacak kadar
Hım merak ettımdı biraz
Cevap vermenin adı hassiktir olmuş 😄
Nasıl yani
Çocuk teklifini kabul etmeyince kabalaşmışsın zoruna gitmiş
Pardonda dün dudağıma yapışıp bugün kanka olalım derse dua etsin * ;na koyma₺mışın
Dudağına yapışmasını sen istersen oda yapışır normal
Ertesi gün bunu diyeceğini nerden bilim
Aslında o bir cahil cuhela çünkü sen ona çok dürüst olmuş güvenmişsin
Ama senin bu davranışın onun cahil vuhelalığını ortaya çıkar mış bence hiç kıbırtatma kalsın böyle
Güzel ayar vermişsin, eline sağlık.
İnşsllsh öyledir ya
Kimse için uğraşmayacaksın, olursa olur olmazsa olmaz.
Demi bencede
Yaratılmışı ikna etmek için yaratılmadık.