Misafirlikte veya evde çayınızı kendiniz mi koyarsınız yoksa başkasına mı yaptırırsınız?
Misafirlikte de olsam fark etmez. Ben kendi çayımı kalkar kendim doldururum. Elim ayağım tutuyorken başkasından hizmet beklemem.
Misafirlikte veya evde çayınızı kendiniz mi koyarsınız yoksa başkasına mı yaptırırsınız?
Misafirlikte de olsam fark etmez. Ben kendi çayımı kalkar kendim doldururum. Elim ayağım tutuyorken başkasından hizmet beklemem.
Misafirlikte gidip kendin çayı alman çok absürt bir hareket
Negatif bir izlenim bırakmaz ama pozitifte bırakmaz.
Her şeyin normali vardır misafir ağırlayan taraf misafirin önüne yiyeceği ve içeceği getirir.
Kadın erkek karışık bir ortam birini ağırlıyorsa kadın çay, çörek servisini yapar.
Böyle bir ortamda erkeğin servis yapması nasıl absürt duruyorsa senin yaptığın harekette aynı şekilde absürt görülebilecek bir hareket
Eski kafayla alakası yok birader
Sen eski köye yeni adet getirmeye çalışan birisin kendini eleştirmelisin.
Misafir olan kişiye zahmet ettirilmez.
Mütevazilik kasılacak yer misafirlik değil başka yerler
Demek sen karşındakinin resmiliğine makamına göre hizmet ediyorsun o daha saçmaymış birader
Cumhurbaşkanı geldi diye evime bunun için ben çay dökmezdim.
Sırf bunun için benden bir şey beklese kalkıp kendi alırdı.
Karşıdaki kişiye karşı menfaatinden dolayı o zaman sen hizmet edecek veya etmeyecek bir karakterdesin kısacası çıkarına göre hareket ediyorsun o da senin düşüncen
Benim için bir insanın resmi veya gayriresmi bir kişi olması önemli değil her iki durumda da misafire hizmet edilir kendisinin bir şey yapmasına müsade edilmez.
Senin gibi bir profil misafir olarak gelse ve çayını kendi alsa vay be ne düşünceli insan diye düşünmem.
Neyin düşünceliliğini yapıyor bu kibarcık derim.
Misafirsen misafirliğini bil
Bir ortama gidilir bağımsız bir yerdir orada kalk kendin al tabi bende kendim gidip alırım öyle bir durumda
Köy dememin sebebi bu eskiden gelen bir şey ve bir sebebi olduğundan dolayı yaptırılmıyor.
O zaman sana misafir gelen insanlarında böyle bir hassasiyet içerisinde olmalarını bekleyeceksin.
Ne diyeceksin içeride çay demlendi alabilirsiniz mi güldürme birader
Bir daha sana misafirliğe kimse gelmez.
Ne narsist kibirli biri derler.
Yazdığından iki üç cümle okuyorum gerisi okumuyorum. Saçma sapan şeyler anlıyorsun. Resmiliğe göre hizmet ettiririm vs demedim. Resmi takılmaya gerek yok kalkıp kendin alabilirsin dedim. Gerçi anladığını biliyorum da şu sıra insanlara bile isteye sataşıp küfür ettirtip dava açan tiplerdensin. Sana burdan ekmek çıkmaz hadi ikile. Bir çayı amma büyüttün senden misafir de olmaz zaten.
Genç bu kibirin kime senin sözlere bak yazdığından iki üç cümle okuyorum gerisini okumuyorum.
Hadi ikile falan hayırdır lan oğlan
Gelip gözlerimin içine bakarak önümde bunları desene
Bu yorumda yapabildiğin saygısızlığın %1`ini yapsana çay değil sana paltomu taşıttırırım.
Kendine gel mütevazi ol puşt
Bıçak değil yalnızca yumruklarım sana yeter artar genç
Göz kırpmadan yaparsın yapmasına ama bir anda gözün kapanır açıldığında hastane yatağında olursun çok şımarma bu kişi ben olmasamda bir gün biri sana bunu yaşatır.
Klavyeden insanlara saygısızlık yapma eğer çok kendini delikanlı olarak görüyorsan adamlığını reelde yap buradan sana zarar veremeyecek insanlara saygısızlık yapma
İşte zaten buradan beni görmediğinden dolayı böyle cesurca ve saygısızca konuşabiliyorsun bende onu diyorum.
Birinin sana hizmet etmesi zoruna mı gidiyor erkek misin bir sorgula
bunuda sorgulaman için yazıyorum kadın erkeğe hizmet eder.
Erkeğin bu hoşuna gider gocunmaz.
Sen gocunuyor ve rahatsız oluyorsan bir erkek mentaliteni gözden geçir derim.
Hayırlı geceler
Boy kilo ve yaptıklarını yazarak göz dağı vermeye çalışmak ahaha
Bende bunu yapardımda bu duygusal olarak olgunlaşmamış bir erkeğin yapacağı hareketler senlik
Benimde birçok göz korkutucu şeyim var ama söylememe gerek yok.
İstediğin özelliği burada say veya karşımda ol benim gözüm yaratılmış hiçbir şeyden korkmaz.
Bu da ilgilendiğim sporlarla ve özgüvenimle alakalı
Müzevaliliktir klavye erkeği
Bu statlara sahip bir erkeğin konuşma stiline bak ahaha
Dövüş sporuyla uğraşıp bu kadar duygusal disipline sahip olmayan öfkesine yenik düşüp konuşan bir sen varsındır.
Zayıfsın mentalin çok zayıf
Dövüş sporu dediğin kid boxing falan herhalde
Bu son sözlerimdi konu kapanmıştır.
Mütevazi genç en alçakgönüllü sensin
Misafirin evinde misafirin kuralları işler misafirin değil
Konu kapanmıştır.
Hanım köylü yazdıklarından iki cümle okuyorum gerisini okumuyorum diyorum hala bir sürü İEÜ yazma gayretindesin. Okumaya gerek yok çünkü yaptığın boş benim için vakit kaybı. Hayır kendine de işkence ediyorsun bu kadar yazarak. Bir çay bile sana bu kadar koyduysa ben koysam neler olur neler
Cevap
4Cevap
Evde zaten mecbur ben dolduruyorum. Misafirlikte de yakınımsa doldururum değilse çok karışmam. Ortamına göre
Kendim yapar kendim doldururum
İş yerinde elemanlar, evde ben..
Kendi işimi kendim yapmayı seviyorum
Kendime de başkasın da beeen
Baskası doldurdu cay istemedim ki ben
Kendim ayol 💅🏻
Kəndim doldururum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?