Bilemedim ama midye dedin benimde canım çekti şimdi , midyeyi her koşulda şartta gerim heralde, ama hamilelikte bebek için birbsakincasi varmıdır bilemiyorum,
0
10 Yorumla
Soran
1 yıl
İşte baktım zararlı diyor ve canım çok çekiyor neyse 7 tane yedim yetmedi bize ama yeter
Almanya'da yaşıyorum, şu anda burada weihnachten olduğu için resmi tatil dün bugün yarın her yer kapalı, zaten hazirini bulma şansım yok burada, midyeyi kendim alıyorum deniz ürünleri marketinden temizliyorum kendim yapıyorum dolmasını, tavasini, vs vs
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
yenir neden olmasın
Bebeğe zararlı diye duydum
Bilemedim ama midye dedin benimde canım çekti şimdi , midyeyi her koşulda şartta gerim heralde, ama hamilelikte bebek için birbsakincasi varmıdır bilemiyorum,
İşte baktım zararlı diyor ve canım çok çekiyor neyse 7 tane yedim yetmedi bize ama yeter
Ozaman nefsi koreltecek şekilde ye, gerçekten harika bir şey ben burada bulamıyorum evde kendim yapıyorum
Aklıma düşürdün şimdi açayip canım çekti marketler açık olsa çıkıp alicam bu saate yapicam oderece yani ☺️☺️
Ay kusura bakma ya , nerde yaşıyorsun ki bulamıyorsun
Ben bu kadar küçük yerde bile buluyorum
Almanya'da yaşıyorum, şu anda burada weihnachten olduğu için resmi tatil dün bugün yarın her yer kapalı, zaten hazirini bulma şansım yok burada, midyeyi kendim alıyorum deniz ürünleri marketinden temizliyorum kendim yapıyorum dolmasını, tavasini, vs vs
Sen nerede yaşıyorsun?
Yaa ellerinize sağlık
Doğunun küçük bir şehrinde yaşıyorum
,👍👍
İyi temizlenmişse eğer ve iyi bir yerden yapıldığına inanıyorsan ye
Vala yoldan geçerken aldım canım çok çekmişti seyyar satıcıydı
Sırt nefsin kırılsın diye sadece 1 tane ye fazlaya kaçma
Teşekkür ederim
Rica ederim. Sağlıkla gelir inşAllah bebiş
Teşekkür ederiz 💞🙃
Merhabalar
Fazla yemesen iyi olur