YessiiM | Çocuk & Ebeveyn konusunda 263 görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Merhaba. Gebelik şüpheniz var mı? Hamilelikte karın hemen büyümez ve 8. hafta karın büyümesi için çok erken bir hafta. Bağırsak problemleriniz, gaz vs. olabilir mi? Bir de bu şikayetleri göz önüne getirmek gerekir. Hamilelik sadece karın büyümesiyle anlaşılmaz onu takip eden bir kaç belirtinin daha olması gerekir. Şüpheniz varsa test yapmanızı öneririm.
0|0
0|0
Görüş hala geçerli mi?
Soran
1 ay
Evet suphem vardi. Bagirsak gaz kabizlik vs bi problemim yok. Bi kac gundur mide bulantilarim var ve daha fazla uyku ihtiyaci hissediyorum. Kafam cok karıştı
Zayıf gibi gelmedin bana kusura bakma. 8 haftalık daha küçük olur bu kadar olmaz. Karın sisliği bu. Bağırsaklardan dolayı yediklerin dokunuyor olabilir. Çölyak falan varsa
Hamile kadına bile laf atmaya çalışmak neyin kafası ya? Nedir bu çekememezlik? Neden kendi cinsiyetinize bu kadar kötü davranıyorsunuz?
Görüş sahibi
1 ay
@narinbirbey kötü bieşy demedim ki normal kiloda zayıflık göremedim onu diyorum. neden cekemezlik yapacağım ki kilolu veya zayıf olması neyi farkettircek bana tanımıyorum bile.
Soran
1 ay
52 kiloyum
Hepsini Göster Daha Az Göster
Görüş sahibi
1 ay
Aynıyız 😀 kıyafetlerden dolayı sanırım öyle durmuş. Hamilelik değildir. Regl geçikti mi ki. Regl yakında bçyle sisiyor bazen. Ama dediğim gbi 8 haftalık bu kadar olmaz anlamazsn bile
Soran
1 ay
Ya bilmiyorum. Benim ailede hamilelikte regl gorenler oldu. Erkek cocuklarda oluyormuş oyle. Bende regl gordum ama her zamankinden az oldu
Görüş sahibi
1 ay
Test yaptın mı? Ama dediğim gbi 8 haftalık o kadar olmaz az bişey karn altında sislik olur oda cok belli olmaz
Soran
1 ay
Yok test yapmadim. Bi anda karnim boyle olunca şaşırdım. İşin tuhaf yani midemde bulanmaya basladi. Dar giymedigim surece bisey belli olmuyor ama gobegim acik oldugunda cok dikkat çekiyor bu sislik
Görüş sahibi
1 ay
Yediklerin dokunabilir. Ama 5 nci haftadan itibaren mide bulantısı yasanıyor. yarın test alıp yap mutlka
Soran
1 ay
Yasaklardan sonra yaoayim bi. Teşekkür ederim
Görüş sahibi
1 ay
Rica ederim.
nordun_gadasi | Çocuk & Ebeveyn konusunda 4,3b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Kadınların vücut yapısına göre bu durum değişir gadası
Merhaba; 8 haftalık gebelikte karında büyüme baslamaz, kisi kendisi bile değişikliği ciplak bir şekilde ayna karsisinda 3. Ayda farkeder, dışarıdan ise 4. Ayın sonunda farkedilmeye başlanır
Önceki halini bilmediğim için nasıl bir değişiklik olduğunu farketmem pek mümkün değil, ancak geçici bir bağırsak problemi olabileceği gibi, gastrointestinal sistemden kaynaklı rahatsızlıktan dolayı da olabilir
Soran
1 ay
Normalde zayif biriyimdir fakat ırsi olarak ailemizdr azicik gobek vardir. Bendede cok az vardi. Fakat son zamanlarda buyumeye basladi ve sert hale geldi. Bagirsak problemi icin oyle bi sorunum oldugunu dusunmuyorum cunku o konuda bi sorun yasamadim
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş