https://youtu.be/UeAOl86IzGM?si=HZnuW6CgeKG6MeBF
Semih Çelik cinayetinde yeni gelişmeler ortaya çıktı: Semihin kasapta çalışmasını İkbal Uzuner istemiş?
https://youtu.be/UeAOl86IzGM?si=HZnuW6CgeKG6MeBF
İkbalin telefonundan ortaya çıkan son WhatsApp mesajlarında İkbalin Semihe, "beni acısız şekilde kurban etmeni istiyorum ancak bunun için eğitim alman iyi fikir gibi hatta bunun için kasapta çalışman bu kutsal yolda bize yardımcı olur" dediği mesajlar ortaya çıktı. Siz bu konuda neler düşünüyorsunuz sizce İkbal kutsal yol dediği şeyle neyi kastediyor benim aklıma gelen şeylerden birisi satanist bir tarikatla beyinlerinin yıkandığı yönünde sizin fikirleriniz neler?
Bunun konu hakkında bir çok asılsız haber ve WhatsApp konuşmaları da yayınlandı tabi önemli olan resmi kaynaklardır ama duruma ne taraftan bakarsak bakalım olayın korkunclugunu ifade etmek gerçekten zor insanın tüylerini ürpertiyor 🥺 bu türde çocuklara gençlere kötü örnek teşkil edecek , oyun , tarikat uygulama vss ne varsa hepsi belirlenip yasal işlem başlatılmasi ve olayların önüne geçilmesi şart oldu aksi takdirde daha birçok gencimizi bu şekilde kaybedicez gibi duruyor
EİG için teşekkür ederim 🙏❤️🌺
Rica ederim🙏😇
Kim olura olsun nerede olursa olsun, kişiliksiz ve kültürsüz her insan mutlaka her türlü haltı işler.. Zaten bir insana silahlı hizmet eden anası umumi tuvalette hayat kadını yapmaktadır.. Kaldı ki hukuk ve adalet sistemi iflas etmiş ise kaçınılmaz son..
Rica ederim komutanım 🙏
Cevap
1Cevap
Bu olay benim psikolojimi bozdu
Evet. bütün ülkeye travma oldu resmen...
Bunu dediğinin kanıtı nerede peki?
Bir çok yerde yayınlandi bu bilgi Nevsin Mengü den Özlem Gürsese kadar yayıncıllar paylaştı hatta. Tabi yüzde yüz bir sonuç yok elde henüz. gizlenmek istenen çok şey var bu olay basit bir takıntılı aşık olayı değil arka planında çok farklı şeyler olduğu kesin
Her söylem gerçek değildir. Ortada bu tarz bir konuşma olsa çoktan yayınlanırdı. Asıl üzerinde durulması gereken Semih'in bağlantıları. Kız zaten öldürülmek istense Semih tehdit videosu çekmezdi.
O videoda Semihin bazı sözleri dikkat çekici. mesela "Seni öldüreceğim kalbini çıkartıp gözlerini oyacagim biliyorsun işte konuyu" diyor konuyu biliyorsun kısmı bana hiç normal gelmedi. Bana kalırsa bu tehditten çok beraber yapılacak bir hain bir ritüele işaret ediyor kaldı ki, bu cümleleri kurarken ki sakinliği dikkat çekici
Semih'in ilk tehtidi değil muhtemelen yoksa uzak tutmak için bu kadar uğraşmazlardı.
Kızlar da zaten normal biri olsa o deliyle takılmazlardı
yalan haber
Bir çok yerde yayınlandı bu haber
cidimisinn
Evet ama yüzde yüz doğruluğu henüz kesin değil.
kanıt?
Kanıtları paylaşırsam tahmin edersin ki, hassas içerikten dolayı soru kalkar. Özlem Gürses Nevsin Mengü gibi yayıncılarda da konuştu bu iddiayla ilgili ama henüz yüzde yüz kesin bir bilgi denemez. Güncellemeye bıraktığım
videoyu izleyebilirsiniz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar