Merhaba. Cok canimi sikan ve üzen bir konu ile ilgili yardima ihtiyacim var.
Benim 13 senelik cok yakin bir kiz arkadasim var. Üniversiteden beri. O kadar güzel, o kadar zeki, mükemmel bir kiz. Bir-birimizi cok seviyoruz.
Onun arkadasim olmasiyla hep gurur duydum.
Cok da basarili bir evlilik yapdi. Fakat anlasamadigi icin ayrildilar. Yani zaten 2 senedir yaklasik cok dertli ve üzgün. Eski esini hala seviyor. Ve oldukca da fazla içmege basladi son zamanlarda.
Ara-sira bana gelir (ben evliyim) Eglenir, yer icer gezeriz. Bizde kalir, yarin döner.
Genelde de geceleri Alkol aliriz.
Dün yine öyle bir gündü. Aksam eve geldik ve Esimle birlikde Alkol almaya basladilar. (Ben su an hamileyim ) Müzik, dans, Karaoke her zaman oldugu gibi 3müz eglenceli vakit gecirdik.
Fakat Alkolun dozu fazla kaçinca, her ikisi ayakta duramaz hale geldiler. Ben de esimi de onu da zar zor toparlayip yatirdim. Onu yatirmazdan önce yüzünü yikayip, tuvalete götürmek istedim ama cok kötüydü, güclükle tasidim. Odasina da sabah 4 e kadar bir kac defa gelip , yatakdan düsdü mü, kustu mu, nasil diye kontrol etdim.
Sabah 11 gibi uyanip , kahvaltiya indi. Cok normal davraniyordu. Esim kahvaltidan sonra yukari yatmaya cikarken, onun uyudugu odaya girmis. (Normalde asla yapmaz ama birsey ariyormus)
Ben baska birsey icin yukari çiktigimda, Arkadasimin yataga isedigini ve herseyi çikarip yere atdigini anlatdi. Cok kötüydü, kendisini suçluyordu. Ben de hemen arkadasim fark etmeden, herseyi yikayip, yatagi temizledim.
Odayi temizledigimi eve gitmek icin öglen odaya girdiginde gördü. Cok özür diledi ve cok utandigini söyledi. Ona esimin haberi yok, odana asla girmedk dedim. Utanmamasi icin.
Ama ben de kendimi cok kötü hiss ediyorum. Esim de. 2 gündür kendimize gelemiyoruz. Arkadasima hic birsey yok, ben gördüm, temizledim, unutdum bitdi dedim.
Ama onj bunca sikintisinin arasinda bir de o kadar alkol almasina izin verip, öyle utanmasina neden oldugumuz icin cok cok pismanim, esime kizginim, suçlu hiss ediyorum.
Ne yapa bilirim?
Vicdanim cok kötü. Neden izin verdim, neden kontrole gelirken, kaldiril tubaelete götürmedim. Of!
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer