21 yaşındayım ve saçım gittikçe daha çok dökülüyor ve önler baya bi açıldı. Bu gidişle birkaç yıla kel kalıcam. Tipim de pek iyi değil çekici biri değilim. Karakteri iyi ama saçı dökülen biri ilginizi çeker miydi? Herkes cevaplasın lütfen düşüncelerinize ihtiyacım var.
Güncellemeler
1 yıl
Kızlar uyudu galiba. Ya da işlerine gelmiyor cevap yazmak
Kızlar, saçı dökülen veya kel bir erkek ilginizi çeker mi?
Baban seni görse "aslan oğlum" der miydi, sana tavsiyem üç beş kadından onay almaya çalışmadan önce bunu bir düşünmen. Kadınlar kel erkeklerden pekâlâ hoşlanabilirler. Eğer hoşlanmayan biri denk gelirse sen de ondan hoşlanmazsın olur biter. Ha sen kendini böyle beğenmiyorsan, saç ektirir veya protez saç kullanırsın. Tipini de beğenmiyorsan gider estetik yaptırırsın. Bunlar için paran yoksa çalışır para kazanırsın. Ama tüm bunları kendin için yaparsın, üç beş kız seni beğensin diye değil.
Aslında kızlar umrumda değil ama doğamızda var. Beğenilmek ilgi görmek istiyoruz hepimiz. Çevremde kızların ilgisini çeken erkekleri görünce kıskanıyorum maalesef. Keşke böyle olmasaydım diyorum.
10-0 geriden de başlayabilirdin. Hayat bu. Ya kendini yere atıp ölü taklidi yaparsın ya da kalkıp dövüşürsün. Kısacık dünya zaten. Korkacak hiçbir şey yok. Kaybedecek de hiçbir şeyin yok. Ama kazanacağın bazı şeyler olabilir. Onları da savaşarak kazanabilir misin bilmiyorum ama savaşmazsan kazanamayacağın kesin.
İllaki. Anlıyorum. Kusura bakma ben de biraz sert konuşuyorum ama buna ihtiyacın var. Hiç birimiz hayat kadar sert olamayız çünkü. Zannettiğinden daha fazlasısın. Dışarı çık ve neler yapabildiğini göster. Başka seçeneğimiz yok. Hayat o kadar kısa ki oturup ağlamaya zamanımız yok gerçekten.
Yaw git knk saçı dökülene kız bakmaz erkekte hoş karşılamaz git ektir önlem al
1
8 Yorumla
Soran
1 yıl
Evet haklısın ama şu anda ektirecek durumum yok. İleride mesleğe başladığımda ektirebilirim ancak ama o zamana kadar da gençliğim bitecek 27-28 yaşında olacağım. Gençliğimi böyle geçirmek zor geliyor
Paran varsa 85 yaşında elinde baston olsa ağzında diş kalmasa sana "aşık" olabilecek binlerce 20 li yaşında fıstık gibi kızlar çıkar karşına
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Depresyona girdim ya. Tıp okumak istiyordum potansiyelim de vardı ama ben mal gibi kendimi eve kapattım hayata küstüm. Yeni yeni aklım başıma geliyor ama kazanabilir myim bilemiyorum. İnşallah başaracağım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evet derlerse mutlu mu olacaksın? Veya hayır Allah korusun evlerden ırak falan deseler kendine mi küseceksin mesela?
Kendime küstüm zaten. Dertleşmek istedim içme attıkça daha kötü oluyorum
Dostum bu kadar mısın ya yapma etme gözünü seveyim
Hayata küstüm 2 yıldır depresyondayım tıp okumak istiyordum hayallerime ihanet ettim. Yeni yeni aklım başıma geliyor sınava hazırlanacağım tekrardan
Baban seni görse "aslan oğlum" der miydi, sana tavsiyem üç beş kadından onay almaya çalışmadan önce bunu bir düşünmen. Kadınlar kel erkeklerden pekâlâ hoşlanabilirler. Eğer hoşlanmayan biri denk gelirse sen de ondan hoşlanmazsın olur biter. Ha sen kendini böyle beğenmiyorsan, saç ektirir veya protez saç kullanırsın. Tipini de beğenmiyorsan gider estetik yaptırırsın. Bunlar için paran yoksa çalışır para kazanırsın. Ama tüm bunları kendin için yaparsın, üç beş kız seni beğensin diye değil.
Aslında kızlar umrumda değil ama doğamızda var. Beğenilmek ilgi görmek istiyoruz hepimiz. Çevremde kızların ilgisini çeken erkekleri görünce kıskanıyorum maalesef. Keşke böyle olmasaydım diyorum.
maalesef kendi kendine yetemediğin sürece kadınlara da yetersiz geleceksin. Bu hepimiz için geçerli.
Hayata 2-0 geriden başlamışım genetiğim kötü diye
10-0 geriden de başlayabilirdin. Hayat bu. Ya kendini yere atıp ölü taklidi yaparsın ya da kalkıp dövüşürsün. Kısacık dünya zaten. Korkacak hiçbir şey yok. Kaybedecek de hiçbir şeyin yok. Ama kazanacağın bazı şeyler olabilir. Onları da savaşarak kazanabilir misin bilmiyorum ama savaşmazsan kazanamayacağın kesin.
Haklısın abim ama hiç kolay şeyler yaşamadım. Tekrardan ayağa kalkmaya çalışıyorum tek başıma.
İllaki. Anlıyorum. Kusura bakma ben de biraz sert konuşuyorum ama buna ihtiyacın var. Hiç birimiz hayat kadar sert olamayız çünkü. Zannettiğinden daha fazlasısın. Dışarı çık ve neler yapabildiğini göster. Başka seçeneğimiz yok. Hayat o kadar kısa ki oturup ağlamaya zamanımız yok gerçekten.
Çok haklısın kendime gelmem lazım bir an önce
Yaw git knk saçı dökülene kız bakmaz erkekte hoş karşılamaz git ektir önlem al
Evet haklısın ama şu anda ektirecek durumum yok. İleride mesleğe başladığımda ektirebilirim ancak ama o zamana kadar da gençliğim bitecek 27-28 yaşında olacağım. Gençliğimi böyle geçirmek zor geliyor
Önlem alınabilir sarımsaklı su ile banyo yap hergün çıkıyo
Genetik zaten eninde sonunda dökülecek pek faydası olmuyor
Genetik engellenbilir olsun
Bu saatten sonra kurtaramam ki baya açıldı önler.
Geri kalani kurtar dökülenlerde çıkabilir bu kürle
Denerim
Dene
Paran varsa 85 yaşında elinde baston olsa ağzında diş kalmasa sana "aşık" olabilecek binlerce 20 li yaşında fıstık gibi kızlar çıkar karşına
Depresyona girdim ya. Tıp okumak istiyordum potansiyelim de vardı ama ben mal gibi kendimi eve kapattım hayata küstüm. Yeni yeni aklım başıma geliyor ama kazanabilir myim bilemiyorum. İnşallah başaracağım.
Fiziğin iyi mi peki
Kilolu değilim
180 64 kiloyum
Zayifsin ya
Ben kadın var mı diye fizik dedim
Biliyorum kilo alamıyorum maalesef
Kadın mı kasın mı demek istedin
Kas😂
boş ver seni seven öyle de sever ama amcin takilmaksa zor biraz
Bacaklarım baya iyi kaslı ama üst vücut o kadar iyi değil. Omuzlarım geniş ama kilo alırsam iri dururum
Hayır amacım takılmak değil ciddi bir ilişki istiyorum ama olmuyor maalesef
Seven kellige ya da başka birşeye bakmıyor emin olabilirsin benim nişanlım kel mesela ama seviyorum bildiğin kel yani tüm kafasi
Kel olmak sorun değil bazı keller karizmatik duruyor. Ben afganlara benziyprum baya esmerim😅 Yüzümde de kötü olan yerler var.
Sana bir video atsam yorumlar mısın
İstek attım kabul edersen videoyu atmak istiyorum
Ben kimseyi eklemiyorum kusura bakma hesabım gizli kalsın içindekiler felan
Bana mesaj atabilirsin dm kutum açık
İstemiyorsun galiba peki