Valla dalga geçilecek bir şey yok bence. Hele ki pediatrik ybü ise. Hastanın durumunu takip etmek yerine göbek atıp formayla reels atacağına hastasına baksın sabah orada hastam arrest olursa sorarım ama orası düğün salonu değil
Valla reels çekiyo üstelik, biz kadınlar bişeyi bi kerede bile beğenmeyiz en az bi saat düşünüp editleyip baştan alıp tekrar göbek atmıştır diye düşünüyorum orada hstakara ne olursa olsun
Bi insan güler eğlenir be bileyim anlık sevinçe onar herkes insan, ama reels çekmek sonra bunu atmak benim gözümde zaman ayırmak demek yani ihmal var ondan dolayı tasvip etmiyorum. Bence suç teşkil ediyor
Ben suç olduğunu düşünüyorum, ybü ölümle yaşam arasında bi yer insanlar canıyla uğraşıyo senin nöbette olduğun bikiniyı orada annesi babası yatıyo herkesin bırakıp göbek mi atıyosun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Zaten çoğu ağır hasta saatlerinde ilaç verip oturuyorlar neşeli olmazsalar orada kafayı yerler morgdan beter
Göbek atılacak en son yer olmalı bence.
İçeride nasıl bir psikoloji var haberin yok tabi adamlar morgda gibi orada kafayı yersin gelmezsen
Gülmezsen
Gülmesn diyen yok. Annen baban yatarken senin hemşireler göbek stıpmreels çeksin zatn gece uykuda geçiyo
Göbek atsın demedim iyi oku önce gülmeleri gerek dedim annem babamı da bir daha karıştırma uyarmam
Soru göbek atmak gülmek değil !
Valla ben empatiyi annem babam üzerinden yapıyorum sen kimi seviyorsan ona uyarla
Sana kalmış
Bende sana haddini aşma dedim benim hoşuma gitmiyor dedim fikrimi söyledim uyar uymaz o sana kalmış
Üf daha soruyu anlamamışsın bana ne anlatıyorsun okay bye
İyi geceler
Yoğun bakım ünitesinde hastalar etrafında ölümle pencelesirken senin onu yapman suç değil ama ayıp o durumda senin ailen akrabalarında olabilirdi
Ben değilim be sen diyip durmayın
Senin sorun olduğu için sen diyorum ama her kim yaptıysa çok ayıp etmiş kul hakkına girmiş
Kesinlikle
Bunu yapanı tanıyormusun?
Evet
Hmm kimki yakının mı
Bi arkadaşımın arkadaşı
Oho dıdısının dıdısı
Niye akraba mı olmak zorundayız
Hayırda arkadaşımın arkadaşı senin arkadaşın bile değil
İyi de susalım mı öyle diye kafaya bak iyi benim arkadaşım değil takdir edeyim hey allahım shshsb
Ben sana sus diye birşeymi dedim bunu bildiğine göre yakının felsn dır dedim
Konu o değil amma uzattın
Neyse ne benim yakınım yoğun bakımda olsa ve hemşire veya doktor bunu yapsa direkt mahkemeye verir ve bunu takip ederdim
Böyle birşeyi yapamaz, ağır ceza alır disiplin yer. Başhekim duymasın. 😂🫢
Hemşiresin sanırım
Valla dalga geçilecek bir şey yok bence. Hele ki pediatrik ybü ise. Hastanın durumunu takip etmek yerine göbek atıp formayla reels atacağına hastasına baksın sabah orada hastam arrest olursa sorarım ama orası düğün salonu değil
Atamaz diyorum bende. Disiplin alır.
Yoğun bakım en ağır bölümlerden biri, arkadaşım çalışıyor orada.
Valla reels çekiyo üstelik, biz kadınlar bişeyi bi kerede bile beğenmeyiz en az bi saat düşünüp editleyip baştan alıp tekrar göbek atmıştır diye düşünüyorum orada hstakara ne olursa olsun
Öyle mi, yazıklar olsun
Evet öyle utanmazlar
Nerelisin
Böyle tipler işten kovulmasi lazım
Meslek ahlakına etik kurallara yakışır bi davranış mı insan formasından utanır orada bi sürü hasta yatıyor. Reels çekmek ne demek ben hayret ediyorum
Bende hemşirelik yapıyorum asla öyle bir şey yapmadım saygılı davranıyorum
Bi insan güler eğlenir be bileyim anlık sevinçe onar herkes insan, ama reels çekmek sonra bunu atmak benim gözümde zaman ayırmak demek yani ihmal var ondan dolayı tasvip etmiyorum. Bence suç teşkil ediyor
Niye suç olsun ki?
Bilmem hasta orada yatıyo sonuçta devlet memuru herkesin anne babası orada olabilirdi
Insanlarin görmedigi bi yerse ok ama insanlar görüyorsa ayip bence ama suc degil
Ben suç olduğunu düşünüyorum, ybü ölümle yaşam arasında bi yer insanlar canıyla uğraşıyo senin nöbette olduğun bikiniyı orada annesi babası yatıyo herkesin bırakıp göbek mi atıyosun
Yinede her zaman positif olmak gerekiyor, insanlar ölüyor diye o kisi durmadan depresif mi olsun? Asil bu kötü bence
Başka şekillerde kfasınız dağıtsın kitap okusun
O kisiye kalmis, herkes farklidir
Yanlış mesleği seçmiş
Senmi attin
Ben hemşire değilim
Nerden bileyim nesin
Elbette suç
Tiktok çekiyordur
Nasıl yani 😀
Hayır değil tâbiki
Suçtur sanırım hahah
Sanmam