Merhabalar ben uzun süre hastanede yattım ve orada olan bir durumu paylaşacağım, lütfen fikirlerinizi söyler misiniz? (İsmim yerine hayalperest kullanacağım)
İlk gördüğüm anda etkilendim ondan, yüzünden, saçından, güler yüzlü olmasından vb. Maalesef ki 12 saatte 1 nöbet değişiyordu ve bazen o geliyordu. Biyopsi olduğum akşam o vardı, yürümem için koluma girdi ve eşlik etti, o an direk etkilendim zaten. Başka bir akşam odamdan çıktım, hemen bana seslendi hayalperest nereye gidiyorsun, görüşürüz der gibi havan var dedi, ben de koridorda yürüyeceğim dedim, biraz yürüdüm ilaç saatim geldi, el işareti yaptı gittim, ilacını vereyim öyle devam et dedi, ben de bu saate kadar yürüyecektim dedim, güldük, sohbet ettim, o gecenin sabahı kal alırken elimi tuttu ve o anı sürekli düşünüp duruyorum. Sonra başka bir gündüz o vardı, o gün belki kalbimden belki değerlerimden vb ötürü nabzım yüksekti, o da ölçüm yapıyordu, kalpten dolayıdır dedim, bir de onu çıkarma çocuğum dedi sohbet etti, sonraki gelişinde doktorum odaya ziyaretçi girmesin dediği için kapıma yazı asmış, senin için kapıya yazı astım gördün mü falan dedi, bandaş biraz açılmıştı bant yapar mısın dedim, hemen baştan söküp değiştirdi falan. Diğer gün oridorda yürüyordum (sabahtan beri ara ara denk gelirsek diye yürüyordum) sonunda giderken karşılaştık, hep burdasın mı ne dedi güldü, sonra giderken de görüşürüz hayalperest dedi eve gitti. Başka bir akşam Yürüyüş yapıp basket maçı izliyordum, bu kata geldi bir şey almaya galiba sonra yukarı giderken nasılsın hayalperest dedi, iyiyim basket maçı izliyorum sen nasılsın dedim, iyiyüm dedi, dedim hep akşamcısın, evet dedi aracıyım bir yukardayım bir aşağıdayım vb dedi, görüşürüz hayalperest dedi, görüşürüz dedim. O gün yine Geri yukarı çıkıyordu, Sürekli in çık zor olmuyor mu dedim, vallaha zor, bugün arayım hemşire değilim dedi, ne zaman hemşiresin dedim, vallaha bilmiyorum nasip olursa yarın dedi, görüşürüz dedi gitti. Son çıkacağım gün de son kontrole giderken eşlik etti, bugün galiba gideceğim dedim, sıkıldın zaten dedi. Hastalık sordu kalbi dedim biliyorsun, aman onları açma falan dedi sohbet ettik güldük vb.
Hep güler yüzlüydü ilgiliydi çok güzeldi, sizce ben mi abartıyorum yoksa ufak da olsa bir şey olmuş mu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer