Yapacak bir şey yok dalga da gecemem çünkü benim peşime köpek düşmüştü disarda işimi hallederken ve altıma isemistim oluyor bazen ama ıslak olmak kötü duygu
Elinde değildi ki hep şoförün suçu. İnene kadar yapacak bir şey yok şimdi hırkayı üstüne koysan ıslanır inince işe yaramaz. Çantan varsa çantanı koy üstüne.
Ay ne gülüyorlar insanlık hali olabilir. Benim sevgilimin başına gelse ben onu tatlı bulurdum ama sizin ilişkinizi de bilemem tabii. Ama ortalıkta çişli gezmekten iyidir
Ben 23 yaşındayım ama sen lise diyorsun kaç yaşındaydın ve evde yapmışsın sen benim etrafımda bir sürü insan var nefret ediyorum şu an kendimden kız arkadaşım da soruyor ne yapacaksın esofmani diye
Gittim tuvalete sonra bindim uyudum Bi uyandım çişim den çok gelmiş muavine dedim 2 kere olmaz diye sonra tutamadım önce biraz kaçırdım sonra tutamadım hepsi gitti Hayır hiç başına gelen de görmedim hiç aklıma gelmezdi altıma edeceğim ne yapacam ben ya
Amaan bir de böyle bir anın olmuş oldu ne olacak yani. Kız arkadaşınla çocuklarınız olursa anlatıp gülersiniz iyi tarafından bak. İyi tarafı da çok yok ama olsun sen bak
Bu bir sır aslında ama hadi senin durumun kötü söyliyim bari. Biz çok gülünce hafif kaçıyor. Gülerken yere çöken bir kız gördüysen o hepten gitmesin diye çökmüştür.
Hayır yere çökünce ayağınla çiş yapma yerini kapatıyorsun ki gitmesin diye. Bu bir iki kez olan bir şey değil ki tüm kızlara hep oluyor zaten bu durum. Gülünce karna baskı oluyor ya en ufak çişin olsa hemen gidiyor. YA KONUŞTUĞUMUZ KONUYA BAK UFYDFUFIUFDUIFCJ
Bir şey daha soracam benim başıma gelen sey senin başına gelse ne yapardın kız arkadaşım tutardım dedi 2 saat tutamaz ki son raddeye gelmisim ona uyandım zaten otobüste kaçtı zaten
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yapacak bir şey yok otobüsün tek kötü yanı da bu mola yerine kadar sabredeceksin
Tutamadım
Ne yaptın yoksa altına mi
Evet😕
Yapacak bir şey yok dalga da gecemem çünkü benim peşime köpek düşmüştü disarda işimi hallederken ve altıma isemistim oluyor bazen ama ıslak olmak kötü duygu
Oha ilk defa geldi benim de çok kötü ya
Kıvran biraz durumun ciddiyetini anlasınlar
Kıvranıyorum zaten ama tutamayacam durmayacaz dedi
Ama o da hak etmiş sal gitsin sen kokuya alışırsın zaten kendisi düşünsün
Altıma işedim bildigin
pastalon gitt
i
Altıma işiyorum bildigin yedek kıyafetim de yok
Ay hiç mi kıyafetin yok
İnince bulursun bir yer hırkan falan varsa beline bağlarsın biraz idare edersin
Yok aktı yaptım komple altıma ver yanımda oturan kızlar gördü pantolon maviydi şimdi ne yapacam
Oradaki insanları bir daha görmeyeceksin ve isteyerek olmadı çok utanma
Hırkayı bağlasam da belli olacak
İnince de üstüme çocuk işedi diye yutturursun
Kapat fermuarını etek gibi yap
Ama altim şu an ıslak ve otobüsteyim ne yapacak nasıl böyle bir sey oldu ya
Kim inanacak ki bildigin pantolon a işedim 23 yaşındayım ağlayacam vallahi
O nasıl oluyor of valla ya kız arkadaşım a söylesem mi bunu
Elinde değildi ki hep şoförün suçu. İnene kadar yapacak bir şey yok şimdi hırkayı üstüne koysan ıslanır inince işe yaramaz. Çantan varsa çantanı koy üstüne.
Aa evet imkanı varsa gelsin beklesin kıyafet falan getirir sana
Ama çok utanırım beni böyle görürse
Örttüm de kızlar gülüyor yanımda çok utandim
Ay ne gülüyorlar insanlık hali olabilir. Benim sevgilimin başına gelse ben onu tatlı bulurdum ama sizin ilişkinizi de bilemem tabii. Ama ortalıkta çişli gezmekten iyidir
Çağırdım gel dedim eşofman ile otogar a gelecek
Insallah onlarinda basina gelir off Sen neden altına yapan sevgilin i tatlı bulursun ki garip ve ben cisli dolasıcam
Hah iyi. Yanındaki kızları da boş ver onlar hiç yapmadılar sanki
Ne biliyim çok şirin bence bebek gibi tam yanaklarını sıkmalık
Yapmamıslardir onlar benim gibi canım mi tutmadım işte çok vardı kahve su üst üste
Ciddi misin İnşallah sevgilim de öyle der ama hiç sanmıyorum
İlk yaparken sıcaktı şimdi buz gibi oldu off kimsenin başına gelmesin ya sadece o gülen kızlarin hemde keşke şimdi yanimda
Der der bak görürsün. Ben de liseye giderken yatağa işemiştim mesela insanlık hali. Büyük ihtimal hasta olacaksın hava da soğuk. Yol çok mu kaldı
Ben 23 yaşındayım ama sen lise diyorsun kaç yaşındaydın ve evde yapmışsın sen benim etrafımda bir sürü insan var nefret ediyorum şu an kendimden kız arkadaşım da soruyor ne yapacaksın esofmani diye
1 buçuk saat var daha
Ne biliyim ya moral olsun diye şey ettim
İç çamaşırı da isteseydin iyiydi
Off ya keşke benim de başıma gelecegi varsa evde geleydi senin otobüste çişin gelmiyor mu benim hep geliyor en sonunda kacirdim altıma
Zaten esofmana bir şey diyemedim dön da getir desem altına mı istedin diyecek
Ben ondan korkuyorum o yüzden otobüse bileceksem öncesinde durup durup tuvalete gidiyorum. Sen de öyle yaparsın artık
Gittim tuvalete sonra bindim uyudum Bi uyandım çişim den çok gelmiş muavine dedim 2 kere olmaz diye sonra tutamadım önce biraz kaçırdım sonra tutamadım hepsi gitti
Hayır hiç başına gelen de görmedim hiç aklıma gelmezdi altıma edeceğim ne yapacam ben ya
Amaan dünyanın sonu gelmedi ya. Bak şu an çok kötü geliyor olabilir ama birkaç yıl sonra bunu gülerek hatırlayacaksın emin ol
Altına yapan benim sen değilsin ki ben rahat konuşamıyorum ben senin gibi
Kız arkadaşım kesin ayrılacak benden
E yuh sende niye ayrılsın böyle ayrılık nedeni mi olur
Söyledim altıma yaptım tutamadım çok çişim vardı dedim canım misin kaç yaşındasın sen çişini tutamıyor musun dedi bana
Aaaaa
Artık teselli edecek bir şey de bulamadım
Işıkları açtı gördüler yerlere de akmış kokuyor da bittim ben
Kız arkadaşımı nasıl altına isettirebilirim sence
Dur dedin durmadı ama kendi suçu
Kız arkadaşını niye altına işettiriyon ciydufigfuud
Çok sıvı içir bir de üşüt işer
ama öylede çocuk gibiyim bebek gibiyim vallahi ya
Dalga geçiyor bez mi bağlayalım altına dedi ilk defa başıma geliyor intikam alayım yoksa dalga geçer her gün benimle
Geçilmeyecek gibi de değil ki ams
Bi bitse se su yolculuk icirecem 2 litre su sonra da gidiklicam
Ya sen yapma sen de yatağa yapmışsın da benim ki cok kötü of ya
Amaan bir de böyle bir anın olmuş oldu ne olacak yani. Kız arkadaşınla çocuklarınız olursa anlatıp gülersiniz iyi tarafından bak. İyi tarafı da çok yok ama olsun sen bak
Yok ki iyi tarafı çocuklarıma olmaz mola verdi inemiyorum aşağıya
Tak kulaklığını müzik dinle birazdan gelirsiniz herhalde
Indim tuvalete gidiyorum kızlar sırasında kuruk var inşallah hepsi donlarina yapar
İnşallah igufufgiyddy
Yok tuvalaettiyim şu an kızlar bakalimm girebilecek tuvalete
Senin başına gelmedi mi yatağa yaptığın dışında kızlar hiç tutamaz derlerdi
Başkası yapsa gülerdim ama kendim yapınca çok kotü bide zorla damla damla sonrası şelale
Bu bir sır aslında ama hadi senin durumun kötü söyliyim bari. Biz çok gülünce hafif kaçıyor. Gülerken yere çöken bir kız gördüysen o hepten gitmesin diye çökmüştür.
Birkaç gün sonra kendine de gülersin bir şey olmaz
Ohaa gülünce mi neden yere çökünce asıl gider senin başına gelmiş demek ki ya da görmüşsün
Hayır yere çökünce ayağınla çiş yapma yerini kapatıyorsun ki gitmesin diye. Bu bir iki kez olan bir şey değil ki tüm kızlara hep oluyor zaten bu durum. Gülünce karna baskı oluyor ya en ufak çişin olsa hemen gidiyor. YA KONUŞTUĞUMUZ KONUYA BAK UFYDFUFIUFDUIFCJ
Kızlar tuvalete girdi mi bilmiyorum sıra vardı hala biz yola devam ediyoruz inşallah girememislerdir
Girmiştir onlar
Ohaa gülünce kızlar altına isiyor 😂😂 ee kız arkadaşımın da başına gelmiştir rahatladım biraz
Sen dedin sevgilim altına işese hoşuma gider diyen
Evet sanırım hiç benim gibi kivranmıyorlar girmesler kivranirdilar
Ama öyle hepsini değil bir parça. Yani belki çökmesek hepsi gider de futsufufudfu
Sadece biraz kaçırıyorsunuz belli olmuyor mu pantolon da falan çok garip
Keşke bende biraz kacırsaydim hepsini yapmak yerine
Yok olmuyor
Keşke dyysufityd
Gulme ama ya sonra senin de başına gelir keşke sen ablam olsaydın teselli ettin beni herkesin başına gelebilirmiş
Ben sanki ilk altına işeyen benim gibi davrandım
Ablan olsam bu kadar iyi teselli etmezdim ki gülerdim sana udysydcuucch
Oha ciddi misin şu an da da gülüyorsun zaten ya
Sen yapmadın mı hiç altına kız arkadaşım yok yapmadım hiç ben sen miyim dedim
Yok liseden beri ben de şarıl şarıl yapmadım
Ben maalesef dün yaptım kız arkadaşım ilk kızdı dalga geçti şu an çok dert etme dedi
Arada gülerken kaçtı sadece yani
Bir şey daha soracam benim başıma gelen sey senin başına gelse ne yapardın kız arkadaşım tutardım dedi 2 saat tutamaz ki son raddeye gelmisim ona uyandım zaten otobüste kaçtı zaten
Ben de tutardım
Artık tutamiyorsun kendi kendine kaçıyor ne yapacaksın ki son raddeye gelmemişsin
Artık ben le alakası yoktu uyusmustu kendine kendine kaçtı
Hala aklıma geliyor utanıyorum
Muavinden rica edin. Midem çok kötü ve tuvaletim geldi deyin. Dururlar.
2 saat sonra dedi yeni durduk dedi çok çişim var dayanamıyorum
Dediğimi tekrar söyleyin. Altıma kaçırmak üzereyim deyin.
Kalkamıyorum ayağa dedim hayır diyor altıma edecek herkes görecek of
İyi yap o zaman. Ne yapalım?
Ama herkes görecek yok mu çaresi
Mont ile kapatın. Belinize bağlayın.
Belli oluyor ilk defa başıma geldi ya of
yok mu yanında şişe mişe
Yok ki
altina etmedin sanki hic mk
Koyver gitsin
Sanırım öyle olacak durmuyor adam
Farkedilmeyecek bi yere ;)
Ya koltuğuna ayakta yere başka çare yok