Diğer Uzun yolculu k yapıyorum wc ihtiyacım var napabilirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Uzun yol yolcuyğu yapıyorum otobüsle acil wc ihtiyacımı karşılamam lazım mola yerleri geçti napabilirim Uzun yolculu k yapıyorum wc ihtiyacım var napabilirim? Cevapla Otobüs Soruları Beğen Paylaş Takip Et
issizadamo Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 10 ay Çoğu otobüste tuvalet oluyor biliyorsun dimi 0 0 Yorumla
cetin12345 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% 10 ay Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sen bilmicenbizmi bilcez 0 7 Yorumla Soran 10 ay Bil yani ne var bilsem neden buraya sorayım ilk defa otobüsle uzun yol yapıyorum Yorumla cetin12345 10 ay Muavine sor Benzinlikte durur yoksa koltuğa işerim de Yorumla Soran 10 ay Ahahaajah Yorumla cetin12345 10 ay Gerçekten yoksa durmaz hangi firma Yorumla Soran 10 ay Durdu çok şükür uzun zamandır böyle mutlu olduğumu hatırlamıyorum ama mola çok kısa 30 dk Yorumla cetin12345 10 ay Keyfini çıkar Yorumla cetin12345 10 ay Bidahada bez bağla iyi yolculuklar Yorumla
Zerooo3207 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 93% 10 ay Otobüsü petrole sokacaksın başka caren yok 0 0 Yorumla
KaanCarry Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% 10 ay Diğer konusunda 523 cevap paylaştı. Kaptana söyleyeceksin ilk petrolde durucak 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 10 ay Diğer konusunda 14b cevap paylaştı. Şişenin ucuna denk getir işe 0 0 Yorumla
1war1yok Takip Et Guru Yaş: 32 10 ay Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. muavine soyle yardimci olur kadinsin diye 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Çoğu otobüste tuvalet oluyor biliyorsun dimi
Sen bilmicenbizmi bilcez
Bil yani ne var bilsem neden buraya sorayım ilk defa otobüsle uzun yol yapıyorum
Muavine sor Benzinlikte durur yoksa koltuğa işerim de
Ahahaajah
Gerçekten yoksa durmaz hangi firma
Durdu çok şükür uzun zamandır böyle mutlu olduğumu hatırlamıyorum ama mola çok kısa 30 dk
Keyfini çıkar
Bidahada bez bağla iyi yolculuklar
Otobüsü petrole sokacaksın başka caren yok
Şişe varsa ona işe
Kaptana söyleyeceksin ilk petrolde durucak
Şişenin ucuna denk getir işe
muavine soyle yardimci olur kadinsin diye
Şişeye