Gündem Kizlar gönüllü olarak Maraş’a gideceğim ama reglım çok zorluk çeker miyim kolay kolay wc bulamam gibi? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Kizlar? Kizlar gönüllü olarak Maraş’a gideceğim ama reglım çok zorluk çeker miyim kolay kolay wc bulamam gibi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
cv_bbcn_abdullah71 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Senin yerinde olsam gitmem bak bunu kaç defa söyleyecem bilmiyorum insan değil makina lzm operatör lzm kepçe lzm araç lzm gıda lzm insan değil kuru kalabalık oluyoruz orada boşuna herkes böyle gitmek için çabalamasın 0 0 Yorumla
eskilerden34 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl kalacak yer dahi yok tek zor olur ayrıca regl diyorsun 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Senin için de sikintili olabilir bu durum sürekli lavaboya gitme ihtiyacıniz olur. Ve onu değiştirme durumu olacak yer bulamayabilirsiniz 0 0 Yorumla
Merakli_man6776 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Zorlanirsin destekten cok kôstek olursun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Biraz öyle gibi ama duramiyorum🥺 Yorumla Merakli_man6776 +1 yıl Ewet ama hem oradakilere yardimci olamamk icin gitme hemde kendi durumun icin gitme Bide benim yasadigim yerdende gonulluler gitti ama isi bilmeyen bi vatandasi enkaz yanina yanastirmiyorlarmis baska islerle gorewlendiriliyorlarmis Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Trol soru sorma yalandan yere 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bu işin trolü mü var Yorumla Soran +1 yıl Böyle bi durumda kim şaka yapabilir? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Saçma sapan sorular sorma o zaman mantıklı mı sordugun soru Yorumla Soran +1 yıl SANA SAÇMA GELEBİLİR KİZLAR DEDİM DİMİ SEN Mİ YAŞIYORSUN Bİ RAHMİN VARMIŞ GİBİ KONUŞMA Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Senin yerinde olsam gitmem bak bunu kaç defa söyleyecem bilmiyorum insan değil makina lzm operatör lzm kepçe lzm araç lzm gıda lzm insan değil kuru kalabalık oluyoruz orada boşuna herkes böyle gitmek için çabalamasın
kalacak yer dahi yok tek zor olur ayrıca regl diyorsun
Senin için de sikintili olabilir bu durum sürekli lavaboya gitme ihtiyacıniz olur. Ve onu değiştirme durumu olacak yer bulamayabilirsiniz
Zorlanirsin destekten cok kôstek olursun
Biraz öyle gibi ama duramiyorum🥺
Ewet ama hem oradakilere yardimci olamamk icin gitme hemde kendi durumun icin gitme
Bide benim yasadigim yerdende gonulluler gitti ama isi bilmeyen bi vatandasi enkaz yanina yanastirmiyorlarmis baska islerle gorewlendiriliyorlarmis
Gitme sen dua et olduğun yerde
Trol soru sorma yalandan yere
Bu işin trolü mü var
Böyle bi durumda kim şaka yapabilir?
Saçma sapan sorular sorma o zaman mantıklı mı sordugun soru
SANA SAÇMA GELEBİLİR KİZLAR DEDİM DİMİ SEN Mİ YAŞIYORSUN Bİ RAHMİN VARMIŞ GİBİ KONUŞMA
Evet canm gıtme