Kedi sevmiyoruz diye yemediğim küfür kalmadı üstüne tehditte edildim oranı buranı düzeltirim falan diye. Bu kızlar bunun suç olduğunu bilmeden yapmış olsa gerek. Mahkemeye gidip süründürsem mi bunu daha önce 2 defa yaptım kızlar özür dileyip ayaklarıma kapanacaktı davayı çekiyim diye. Sizce napıyım :D
Cevabın nedir?
@cimbomlu_42 arkadasım evet dedıgın dogru burdakı her soz hakaret kufru eden şahıs için manevi tazminat davası acabılırsınız..
Yasa dışı saldırı düzenleme..
Şahsınıza yoneltılen tehditler sebebi ile karsı tarafa acabılecegınız manevi tazminat davası gelısme evresınde ıken bu şahısları mahkeme cınayete tesebbus ve dolaylı olarak cinayetten yargılama sansı war bu sebep ıle nette olsa arkadaslar saygılı edeplı kufur etmek gerek tum bayan arkadasların affına sıgınarak snn bn mk demek yerıne ıgneleyıcı sozler ile bunu yapabılırsınız yanılıyormuyum cimbomlu :) arkadaslar sozlerın ıcınde acık kufur olmadıgı surece sıkıntı yok lakın cımbomlu arkadasım dedıgı gıbı mahkemeye gıtse mahkeme WWW.KİZLARSORUYOR.COM üzerinden host a ulasırlar ya da sıte yonetımınden ip isterler ve kımlık belırlemesı yaparlar ve sızlerın format atmanız hıc bır ıse yaramaz arkadaslar her bastıgınız tus pc de HDD uzerınde kaydedılır ve yakılmadıgı surece kaybolmaz :) o yuzden aman diyorum dikkat edelim ^^06 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle çok haklısın ki bunu daha önce 2 defa yaşadım biliyorum nasıl olduğunu ki dava açıldıktan sonra şikayetimi geri alsam bile dava düşmüyor ve tazminat alıyoruz. Kimse kimseye durduk yere küfür hakaret falan edemez ki bu kaldıralacak bişey değil önce ben çıkışsam neyse eyvallah derim ama bişey demezken tehditler falan olmadı. Kendi istedi nasıl bulamazmışım yarın görurum ben onu 😊 yorumum için teşekkür ederim 😊
- +1 yıl
Telefon dokunmatik olunca başa bela işte yanlışlıkla yaptım ozur dilerim :/
En İyi Cevaplar
Arkadaş doğru söylüyor. Bilişim Suçları Yasası'nda bir sözü izinsiz paylaşmak, küfür, hakaret ve tehdit etmek suçtur ve kabahatler kanununa göre ceza talep edilir.
013 Yorumla- +1 yıl
Benim fotoğrafımı alıp başka uygunsuz hesapta kullanılmasının da suç olduğunu söyle de anlasın beyinsiz
- +1 yıl
Ülkenin cahil insanları işte bilmiyorlar bunları
- +1 yıl
Sanal hayattayız diye kimse kimseye hakaret edemez. Görmüyor musunuz adamlar ünlüleri taklit ediyor diye yıllarca hapis yatıyorlar. İki ünlü birbirine sataşıyor bilmem kaç bin TL para cezası çıkıyor. Bizim insanlar hep bir şey olmaz korkusunda. Bir gün fena patlak verecekler.
- +1 yıl
Komşusunun kablolusundan giriyormuş diye bulamazmışım onu bide gitmiş uygunsuz hesap açıp fotoğrafımı koymuş gel şikayet etme şimdi.
- +1 yıl
Kaç yaşında 5 falan mı? İsterse Rusya'dan girsin MAC sistemini dupond'layamaz. Çocuk oyuncağı onu yaklamak. IP değişir MAC değişmez. Bence kendisine beynindeki örümcek ağlarını temizlemesini söyle.
Pencereyi falanda açsın azcık oksijen gitsin beynine.
Bakınız : Grey Hat Hacker (M) Said. Bir şey biliyoruz da konuşuyoruz. - +1 yıl
İçinde hat olup olmaması önemli değil. En son alınan veri miktarı Byte/PPM oranı hesaplanır en son telefonun veri aldığı alan araştırılır. Telefon kapansa bile veri 10 saniye boyunca aktarım vermeye devam eder sunucu yanıt vermeyince log girişleri durur. Telefonunun IMEI'si yerini tespit ettirebilir. IMEI Clone olsa bile MAC adresi değiştirilemeyen tek logaritma türüdür. O yüzden hiçbir teknolojik aletle kaçma şansınız yoktur. Telefonu olduğun yerde atsam bile MOBESE takibi peşini bırakmaz ;).
- +1 yıl
Bahse giriyor musun benimle? Türkiye'nin ilk ve tek hacking & security sitesinde editörlük yapıyorum. Fazla kendine güvenme. MOBESE'nin, kapsamlı araştırmanın gideri %0. Var ama o da elektrik faturası. Yılan deliğine de girsen bulup çıkartırlar. 500 TL ile kurtulman MÜMKÜN DEĞİL!
2014 Bilişim Suçları Yasası'nı iyi oku ve anla. Biz burada Warez paylaşım da bile 8 BİN TL civarı para ödüyoruz. Şu an sitemizde edilen tek hakaretten 3 ay içeride yatmış bir insan bile var. Ve şunu da söylemekte fayda var forum sitemizin üyeleri de burada. Denk gelen olursa bu yorumun altına ne kadar gerçekçi olduğumu not düşebilirler. Hayaller Dünya'sında yaşıyorsun. - +1 yıl
Pardon şu an hic biriniz adimi vs bilmiyorsunuz tipimi bilmiyorsunuz polislerde bilmiyor ben pekala bir yerden bireye giderken mobesede gorunebilirdim kaldigim. yerin dag basi oldugu gercegini unutursak. Doguda yasiyorum ilcedeyim mobese sadece caddede ve merkezde vae ha mobese olsaydi bile ordan gecen herhangi biriyim neden beni alsinlar? + hic bir sekilde mobese olmadigini biliyorum cunku mahallemizde tacize ugrayan kiz icin cok ugrasildi goruntu bulunamadi adam serbesr kaldi. Velhasil dogu iyidir yaa ;)
- +1 yıl
Biz teknolojiden bahsediyoruz. Kiza USB takıp mı tecavüz ettileri? Saçma sapan konuşuyorsun. Gerçeklere uyan bence. Türkiye'de dolandırılan Erkan (Soyadını hatırlayamadım.) oyunda dolandırıldığını belirterek bilişim suçları altında dava açtı. Adamı yurt dışında yakaladılar ve uluslar arası suç işlediği için yıllarca hapse mahkum ettiler. Kredi kartı dolandırıcıları da aynı durumda.
map. ipviking. com sitesinde süren siber savaşlarda bütün Dünya suçluları arayıp teslim ediyor. Yurt içi yurt dışı fark etmeksizin. Dünya'nın en iyi siber savaçcıları bile tutuklanıp cezaevine kapatılırken, Kevin Mitnick bile telefonla Dünya'nın en güvenilir bankasını soyarken seni evinden mi aldıramayacaklar? Bence daha fazla rezil olmadan ufak ufak yol al. Bilimsel terimlerle konuşmak isterim özelden fakat anlamayacağını bildiğim için boşa vakit kaybetmek istemiyorum seninle. Konu sahibine daha fazla saygısızlık yaratmadan tartışmayı burada bitiriyorum. Keyifli görüşler.
Evet hakaret dökümanını alıp savcılığa suç duyurusunda bulunulabilir. Sonra savcılık hakaretin gerçekleşti siteden veri bilgileri alır. Karşılıklı hakaret olduysa hakaretlerin mahiyeti karşılaştırılır. Davayı açanında hakaretleri aynı düzeydeyse dava düşer. Ancak davayı açanın hakareti daha az mahiyetteyse ceza oranında indirim olur. Genellikle para cezasıdır sonuç. Birilerine hakaret ederken nasıl olsa beni bulamaz diye düşünmeyin. Kimseye internet ortamından küfür, tehdit, hakaret içerikli sözler sarf etmeyin bu suçtur.
13 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle aynen. Yaptım biliyorum. Bir değil bir 5 kişi falan şu an küfürle tehditle kedi sevmiyorum diye üzerime yükleniyor ve birine bile küfür içerikli hiçbişey demedim demiycem de cevabımı mahkemede vereceğim. Zaten bulamamışım komşusunun kablolusundan giriyormuş tipik o kadar da emin kendinden :D
- +1 yıl
www.kizlarsoruyor.com/.../q2383056-kandili-ramazani-cumayi-allahi-hatirlamazlar-14-subati-unutmazlar şu soruda @pistonn adlı pisliğin yorumunu mahkemeye , BİMER'e savcılığa falan şikayet edin arkadaşlar adam dinimizi ağza alınmayacak küfürler ediyor Türklere de aynı şekilde kendisinin ne olduğu belli değil hem Hun Türküm diyo hem Türklere küfür ediyor. Soran EİG seç beni haddini bildirelim şuna.
İnsanlar cevrelerıne yapamadıgı veremedıgı zararı burdakı ınsanlara sırf sanal dıye nasılsa bısey yapamaz dıye saydırıyo. Dertlerı burdakı sahıslar degıl aslında normal gunluk yasamındakı sıkıntılar sende ugrasma o tarz ınsanlar ıcın kendını yıpratma salla gıtsın yanı degmez bence bu sekılde yaparsan onemsendıklerını sanarlar kımseye helede hak etmeyene kendını degerlı gosterme cunku en degerlı sensın senın zamanın.
02 Yorumla- +1 yıl
Altta ki rose mi ne haltsa onun yazdıklarını gorsen sende uğraşırsın canım demediği kalmadı aslında takmam ama çok kaşınıyor
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
40Cevap
+1 yılSallama boşuna ayaklarına kapanmış falan. Evet sanal ortamda söylediği sözlerden de sorumludur insanlar. Hakaret içeren sözlerden dolayı cezai yaptırımı var. Ancak bir milletvekili ya da milletvekili yakını olacak derecede torpilli biriysen. Koskoca mahkemeler senin sanal alemdeki atışmalarına bakacak olsaydı Türkiye nüfusunun %80'i ceza evinde falandı ya da para cezası falan yemişti. Ayrıca mahkemelerde sürünen sadece o olmaz sende olursun böyle bir durumda hadi ben şikayet edeyim gitsin hakime anlatsın diye bişey yok.
42 Yorumla- +1 yıl
Torpilli olmadığımı nerden biliyorsun?
- +1 yıl
Nereden varmış bakayım torpilin? Söyle bizde bilelim. Önümde klavye varken bende Rusya Devlet başkanı oluyorum birden.
+1 yılwww.kizlarsoruyor.com/.../q2383056-kandili-ramazani-cumayi-allahi-hatirlamazlar-14-subati-unutmazlar şu soruda @pistonn adlı pisliğin yorumunu mahkemeye , BİMER'e savcılığa falan şikayet edin arkadaşlar adam dinimizi ağza alınmayacak küfürler ediyor Türklere de aynı şekilde kendisinin ne olduğu belli değil hem Hun Türküm diyo hem Türklere küfür ediyor. Soran EİG seç beni haddini bildirelim şuna.
05 Yorumla- +1 yıl
paylaştığım linkte 6-7 tane küfürü var 1 tane de değil yani. Herkes ilgilensin MODLAR ve yanlı site sahibi uyumuş kasten ama biz uyumayız !!!
- +1 yıl
kendi menfaatini düşüneceğine dinimize küfürleri de gör soran
- +1 yıl
Merak etme yarın mahkemeye gidince bunu da halledeceğim.
- +1 yıl
unutursun o kadar işin içinde , telefonla bir foto al ben de haftaya sınavlarım bittikten sonra adliyeye gideyim
- +1 yıl
çakal modlar kaldırmış ss almayı unuttum nasıl kanıtlıcaz resmen adamı kurtardılar önce kaldırmadılar mahkeme lafını duyunca kaldırdı yoldaşları
Diğer konusunda 18,4b cevap paylaştı. Ne yazık ki, burada da onlardan istemdiğin kadar çok.. İnsan hem kel hem fodul olunca demek ki ahmak da oluyor.. Ver gitsin örnek olsun millete.. Ceazalrınıda burada açıkla görsünler..
11 Yorumla- +1 yıl
Peki yapacağım..
ya ben ünlü bir mankene yazmıştım nasıl yusuf yusuf kadın dedi mahkeme yalvar yakar affetti bir daha töbe dedim küfüre ama burada götü kaşınan bir arkadaş oldu onunla küfürleştik karşılıklı yapmayacaksın karşılıklıküfürdee birşey olmuyor ama tek şahıs küfür ederse mahkemeye verirsen ayvayı yedi.
02 Yorumla- +1 yıl
Millet bişey olmaz diyor ama ettim daha önce ne olduğunu biliyorum bende uğraştım ama değdi. Ben küfür etmedim sadece onlar etti
+1 yılBence naap biliyon mu boşa burada kuru sıkma elinden geleni yap ;) Çağlayan Mahkemeleri bizimdir bizim kalaca! :D #çArşı
02 Yorumla- +1 yıl
Kız kerhane orspusu dedi ya hele diğeri bilmem naparım seni falan falan
- +1 yıl
Dediğim gibi git mahkemelere takıl kafana göre :D :D Benim de bu hayatta en komiğime giden olay da bu siber suç olayı küfür edince yargılanmak :D Ama doğru futbol taraftarına darbeci diyen bu mahkemeler onlara da katil dese şaşırmam yani :/
+1 yılEee ne var yani bende sevmem fazla :) hem anlamıyorum bu milletti madem soru soruyorsun eleştirileride saygılı bir şekilde kabul et demi :) arkandayım kiz
02 Yorumla- +1 yıl
Hayır sevmek zorunda değiliz neden gelip altına kerhane orspusu senin bilmem napar napar diyorsun birsürü küfür ediyorsun durup dururken demi :D
- +1 yıl
Aynen yaaa :) bende küfürü hiç sevmem hatta nefret ederim
suç olmasa bile hakaretler yapılmamalı ve dun geceden itibaren sanırım baya yasaklarda gelmiş ve 24 saatte karar çıkıyormuş agır tahrik varsa bildir surundur ya da bir kere uyar
02 Yorumla- +1 yıl
Bence de süründüreyim demi
+1 yılBen hergün küfür ve tehdiler alıyorum. Dini inanc yüzünden. Alısıyor insan. Dava edin derim
02 Yorumla- +1 yıl
Kimse kimseye durduk yere bunu yapamaz bence de dava ediyim
- +1 yıl
Hakkınızı arayın. Ağzının payını verin o kişilere..
- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılaçarsan aç kimse bişeyi sevmek zorunda değil mesela ben kedileri seviyorum ama köpek leri sevmiyorum saygı duyması lazım herkesin tercihine
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen sevmiyoruz diye tehdit edilmek zorunda değiliz.
- +1 yıl
Aynen oyle
- Diğer konusunda 989 cevap paylaştı.
+1 yılBnce bisey olmaz oyle suc olsa hersey internet ortaminda disarda adam kalmaz :)
02 Yorumla- +1 yıl
Bişey olmaz mı 2 kızı dava ettim bu yüzden suçlamayı geri alıyım diye ayaklarıma kapanacaklardı o kükreyenler kuzu gibi olmuştu :D
- +1 yıl
Tazminat flan olablirde ileri duzey bisey olmz srun neydiki oyle :)
+1 yılbenim kimseden korkum yok, her zamn kaşınanı kaşıdım, artık ne yaparlarsa yapsınlar ister polise ister jandarmaya istersede savcılığa versin başım gözüm üstüne
016 Yorumla- +1 yıl
Allah için mahkemeye gittiğinde bnide şikayet et
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılAcik acik soyluyorum kediyi sevmiyorum bir sorunu sikintisi olan yazsin bana sanal alemde atip tutmayin
05 Yorumla- +1 yıl
Valla ya kimse sevmek zorunda değil kedilerden nefret ediyorum ne var bunda hem sanene yani ne küfür tehdit ediyorsun demi
- +1 yıl
Sonuna kadar katiliyorum kedileri sevmek zorunda degilim hos
- +1 yıl
Aynen nefret ediyoruz kardeşim.
- +1 yıl
Aynn krdsm acik acik soyluyoruz
- +1 yıl
Şimdi siz onlara edilen işkencelere de üzülmüyorsunuz dur :D
Ağır kişisel hakaretler tabi suç kapsamına girebilir tabiki.
00 Yorumla
+1 yılşaka mı? bu? diyanet açıklama ypatı internetten indirme yapmakta cahiz değildir indirmeden önce onu koyandan izin alınmalıdır diye
00 Yorumla
+1 yılbiliyorum. kedi sevmiyor diye küfür mü yedin hahaha :D
02 Yorumla- +1 yıl
Küfür olsa iyi beyinsiz ateşlihemşire diye hesap açıp fotoğrafımı koymuş :D
- +1 yıl
bende alevlihemşire açıp koyiyim bari kedileri nasıl sevmezsin caniiiii hahaha
evet suç ama herkes şikayet ederse türkiyedeki tüm dosyalar iki katına çıkar :D
04 Yorumla- +1 yıl
Kızların yorumlarında ki rose mi ne haltsa onun yazdıklarını görsen sende şikayet edersin :D
- +1 yıl
Aşağıda oku daha o yarısı bide başka yerde ve mesajlarda söyledikleri var :D
+1 yılben tazminat bile aldım ver avukata vekalet ilgilensin :)
01 Yorumla- +1 yıl
Tazminat mı :D iyi fikir :D
- Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBoşuna uğraşma mahkemelerde bilişim şuçları uğraşmaz böyle konularda dava açsanda düşer:)
02 Yorumla- +1 yıl
Ya sorun dava değil zaten durduk yere neyime küfür ediyorsun naptım sanki
- +1 yıl
Haklısın banada ediyorlar engelle gitsin:)
Dengesiz sorunlu kişiler seviyesine düşmeyin
Gizli Üye(30-35)+1 yılSitedeki adminler ilgilenmiyor mahkemedekiler hic ilgilenmez sadece hakaret davasi olur
10 Yorumla
+1 yılNereye şikayet edebiliriz?
12 Yorumla- +1 yıl
Mahkemeye
derslerini ver bence o kizlarin -_-
10 Yorumla
+1 yılSuçtur. Şakaya alınmayacak bir suç hemde.
01 Yorumla- +1 yıl
Bunu bilmeyen kalın kafalılar var ne yazıkki
+1 yılTakmaya gerek yok. İstediklerini söylesinler...
00 YorumlaDiğer konusunda 2,7b cevap paylaştı. adminler ilgilenmiyorsa mahkeme ilgilenmez
00 Yorumla- Diğer konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılSende buradan tehtit etmede ver gitsin o zaman ;)
02 Yorumla- +1 yıl
Vercem zaten 😊
- +1 yıl
Senin gibiler cogalsinda bizde kurtulalım :)
Siteyi kapattirican sakin ol :-D
02 Yorumla- +1 yıl
Sakin olamam suçsuz yere laf yediğimde olamıyorum :D
Suçsa desene muhebbet yicem :(
12 Yorumla- +1 yıl
Derken :D
- Diğer konusunda 529 cevap paylaştı.
+1 yılAdalet sarayi mufettisi detected :)
00 Yorumla
+1 yılsuç ama kimin umrunda ki?
01 Yorumla- +1 yıl
Torpilliysen umurlarında olmak zorunda oluyor 😊
Gizli Üye(36-45)+1 yılAcıma ver mahkemeye herkes haddini bilsin.
01 Yorumla- +1 yıl
Vicdan merhamet yok bende annesi gelse karşımda ağlasa yine acımam
senden korkulur valla :D
00 Yorumlabizim arkadaş bir kıza kaşar demiş ne yapmalı?
02 Yorumla- +1 yıl
Tehdit ettiyse kız şikayet ederse bku yedi.
evet suc sana yapilanmi var?
04 Yorumla- +1 yıl
Evet. Kedi sevmiyorum diye yorum yaptım durup dururken 2 kız küfür edip tehdit ettiler.
- +1 yıl
Uff :D
Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evet bilişim suçlarına giriyor
00 Yorumla
+1 yılAllah ikinizi de ıslah etsin
00 Yorumla
+1 yılsüründür :)
10 Yorumlaver gitsin.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu yüzden kaç tane mahkeme kazanmışlığım var
11 Yorumla- +1 yıl
Müslümansan ilgilenir misin? www.kizlarsoruyor.com/.../q2383056-kandili-ramazani-cumayi-allahi-hatirlamazlar-14-subati-unutmazlar şu soruda @pistonn adlı pisliğin yorumunu mahkemeye , BİMER'e savcılığa falan şikayet edin arkadaşlar adam dinimizi ağza alınmayacak küfürler ediyor Türklere de aynı şekilde kendisinin ne olduğu belli değil hem Hun Türküm diyo hem Türklere küfür ediyor. Soran EİG seç beni haddini bildirelim şuna.
boşver ağlamasınlar ya.
00 YorumlaDiğer konusunda 14,3b cevap paylaştı. Dibine kadar git:/
00 YorumlaOgrendik canim :)
00 YorumlaAffet gitsin
04 Yorumla- +1 yıl
Kerhane orspusu dedi sence affediyim mi?
- +1 yıl
Bende merhamet vicdan yok uzulecek annesini düşünmem.
+1 yılYav he he...
01 Yorumla- +1 yıl
Heeeeee
Gizli Üye(36-45)+1 yılGuzellige bak yesinler seni
00 Yorumla
+1 yılAferin sana
00 Yorumla
Devamını Gör(30)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi