max. 1 ince dilim yesem günde :( boyum 1.70 kilom 65.
62 kilodayken cok iyiydim ama şimdi şiştim :(
62 kilodayken cok iyiydim ama şimdi şiştim :(
Küçük Hanım ekmek felan Hikaye zengin Karbonhidratında vucuda sağladığı çok fayda var. Defalarca anlattım ama kilo bir süreç işi.. Bence sen ilk ne kadar su içmekle başlıyorum desen çok daha faydalı olur sana..
ekmeği kesmem zararlı mı olur yani? zengin karbonhidratı baska yerden karsılayamaz mıyım?
1 ekmeği keserken 1 kiloluk enerji harcarsın. 3 ekmek kesersen 3 kilo verirsin diye düşünüyorum. Ama sen yine ekmek kesme dışında sporlarlarda yap
tesekkurler
Teşekkürler mi herşeyi bol keseden yapıyon tombik seni +1 istiyom
al bakiiim
Teşekkürler mıntışından öpeyim
mıntış nedir
Bilmesen de olur sen ekmek kesmeye git bakm. Beni eig seç sana diyet listesi vercem şişko arkadaştan alıp sözüm söz
Fazlan var, günde 3 dilim kepek ekmek tüket, bol bol su iç, 56 kiloyum, uyguluyorum ve incelmekteyim
evet var farkındayım, tesekkur edıyorum
ekmeği kes ve yarım saat yürü günde. 3 kilo rahat verilebilecek bir kilo.
çok tesekkurler
rica ederim. abur cuburdan biraz uzak durup biraz hareket eden herkes 3-4 kilo verebilir rahatlıkla
haklsıın kesinliklee
Cevap
9Cevap
0 ekmek 0 fast food 0 şeker ile 7 haftada 14 kilo verdim. haftada 2 kiloya denk geliyor. kesinlikle verebilirsin.
çok tesekkurler
sen sadece ekmeğin kilo aldırdığınımı düşünüyosun hic yemesende alırsın :))
ama farkeder yanii
hiç birşey fark etmiyor vucudun bellirli bir kapasitesi var. farzetki günlük 2000 kalori harcıyorsun
100 gram protein ihtiyacın var 200 gram karbonhidrat ihtiyacın var. su minareller vitaminler vs vs.
sen simdi zayıflamaya calısıyorsun o zaman kaloriyi 1200 1500 kadar indirmeli proteinde cok oynama yapman gerekmiyor karbonhidratı 100 grama indirdin mi otomatikmen zayıflamaya baslarsın. yani ne yediğinin önemi yok ne kadar yediğin önemli daha cok
Ekmegi kes istedigini ye ama 7-8 den sonra yeme baya verirsin
tesekkur edıyorum
Onemli degil ama sen hatunsun bence biraz kilolu olman iyi kuru döt olma biraz etine dolgun ol :p
her türlü dolgun oluyorum merk etme :P
Oyşşş :d
su günde 2-3 litre sekerli ürünleri azalt bak nasil gidior kilolar
Ekmeği keserek 3 kilo veriliyorsa domates kes, elma kes, portakal kes,... ooo çok kilo verirsin :)
ehh be
ay kötüydü
Şekeri de bırakmanız lazım.
çikolatayı da mııı
Evet. :-)
uff :(
spor yap az çaba harca
inan her zaman fırsat olmuyor
öyle :)
ekmeği kes ama yeme tamammı bıdık...
Evi ye evi karikatürüne bir vak derim
ekmeği çok severim bir oturusta yarım somundan fazla yerim :P