Eski kocamla evlenmeden önce 1 buçuk 2 sene kadar sevgiliydik. İkimizin de tek hayali bir aile kurmaktı. 3, hatta eğer maddi durumumuz iyi giderse 4 çocuk yapmayo planlıyorduk. Birbirimizi bulmuştuk sanki, ruhumu tamamlayan bir adamdı. Anne olma isteğiyle yanıp tutuşuyordum, içgüdüsel sanırım.
Sonunda evlendik. Denedik, olmadı. Denedik, yine olmadı. En son bir doktora göründük ve kısırmışım. Ondan sonra her şey hıpızlı geçti.
İlk 2 hafta kadar doğru dürüst konuşmadık. Sabah işine gidiyor, akşam geç saatlere kadar gelmiyordu. Aradığım zaman arkadaşlarlayım kahvedeyim v. b diyip kapatıyordu. Benim uyku saatimi bekleyip öyle eve geliyordu. Sonra o acı haberi verdi bana, ben boşanmak istiyorum dedi. Çocuk sahibi olmak konusunda belli hayal ve hedefleri olduğunu, bu yüzden benimle ilişki içinde olmayı daha fazla istemediğini söyledi. Boşandıktan sonra kendime çok zor geldim zaten. Sonra unuttum gibi bir şey oldu, ama asla unutmadım. Yaklaşık 6 ay öncesi herhalde. Dün yine ağladım, yaşadığım acıyı anlatamam. Sevdiğim adamın yanındaki kişi olamamak ve bu konuda hiçbir şey yapamamak çok üzüyor beni. Belki bunları okuyunca "aman ne üzülüyorsun ya" falan diyor olabilirsiniz ama ben onu gerçekten çok seviyordum. Bu şekilde terk edilmeye dayanamadım, dayanamıyorum da.
Bu upuzun yazıyı biraz dert yanmak için yazdım alakasız olduysa çok üzgünüm. Benzer olaylar yaşadıysanız lütfen anlatın🙏🙏
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Geçmiş olsun çocuk olmaması senin suçun değil sağlık her zaman izin vermez , bir yerde çocuk istiyor haklı olabilir ama ne biliyim değişik duygular
En üzüldüğüm kısım hiçbir şey olmamış gibi gitmesiydi. Belki çocuğumuz olmayabilir, evlatlık da alabilirdik bizim için fark etmezdi, ama o gitmeyi seçti. Ve en kötüsü bunlar o kadar hızlı yaşandı ki... Onun gözünde hiçbirşeymişim gibi
En azından süreçte yanında olup alternatif evlat edinme koruyucu aile olma gibi seçenekleri tartışıp bir yol çizseydi
Keşke
Dertleşmek istermisniz?
Dinlemek isterim müsaitsen
🤔
Abla çok sevmişsin ve bu yüzden çok üzülüyorsun ama o seni gerçekten sevseydi böyle şeyler yapmazdı sabrederdi tekrar denerdi
Kısırmışım maalesef pek de ümit yoktu denemekte. Ama ben bunla ilgili çok vaka okudum, yıllar geçse de kısırlık kalıcı olmuyormuş. Ben beklerdim, o bekliyorsa ben 10 kere beklerdim ama beklemedi işte.
Bende seni anlıyorum benzer şeyler yasiyoruz
İsersen normalden yaz
Sohbet edelim biraz
Tabii çok iyi olur
Puanım yetmiyor maalesef üzgünüm 🙏🙏
Sorun değil
İstersen numarani ver
WhatsApptan konuşalım
Rabbim yardımcın olsun iyi günde kötü günde sözünü tutamamış evlatlıkta edinebilirdiniz umarım iyi günlerin de olacaktır.
Çok teşekkür ederim ❤️
Dua ve sabır burdakiler acınla beslenebilir Rabbimden umut kesilmez evlilik çocuktan ibaret değildir evlilik çok başkadır gönlün ferah olsun en güzeli sana gelecektir
Anlaştık mı? Herkes dertleşelim yazmiş dikkat olun lütfen
Bende öyleyim dünyanın sonu değil ya
Bence de öyleydi, evlatlık da alabilirdik ki bana hiç fark etmezdi
Dertleşmek ister misin biraz konuşmak istiyorum seninle
Lütfen 🙏
Tkp et yazcam sana
Yazamadım
Bir daha atabilir misin