Tevrat zebur ve incil bozulmuş hep. Alevilerin, ermenilerin, rumarın ve hristiyanların kitabı üçü. Bunlara ve isaya inanan dinden çıkar. Cennetede giremez.
0
8 Yorumla
Soran
1 yıl
Ya ben alip okudam ama değişik biraz geldi bu kitaplar degistirildimi yani gerçekten
Kafam karıştı incilin 4 yazari var matta Markus luka yuhanna filan hepsi farkli şekilde ayni olayları anlatmış isa Allahin oğlu tanrı filan deniyor biraz insanın psikolojisi bozuluyor gibi böyle şeyleri gorup okuyunca
bence çok yanlış şeyler yazıyorsunu8z, hangi Alevi tevrat zebur incili kitap olarak kabyl etmiştir? Alevi toplumu tamamen islama ve Hz Muhammed (S. A. V) inanırlar tevrat zebur ve incili Kuran-ı Kerim reddetmi, yor ama tabikii doğru değiştirilmemiş kitaplardan bahsediyorum lütfen yanlış bilgi vermeyin insanları yanıltıyorsunuz
özellikle de siz sorularınıza bakınca bu soruya cevap verece3k en son kişi sizsiniz sorularınız hep cinsellik ama burada bir anda din sorusuna cevap uymamış hatta bana özelden yazdıklarınız da hala duruyor da ifşa etmiyorum sizi
Allah hak dinin islam olduğunu söylüyor. Kur'an tahrif edilmemiş kitap. Ama diğer dinlere küfretmeyide yasaklamış. Çünkü o kitaplarda da halen Allah n yazmış olduğu tahrif edilmemiş bölümler var. Diğer dinlere de saygımız var tamamiyle yalanlamıyoruz bir kısmı tahrif edilmiş
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Tevrat zebur ve incil bozulmuş hep. Alevilerin, ermenilerin, rumarın ve hristiyanların kitabı üçü. Bunlara ve isaya inanan dinden çıkar. Cennetede giremez.
Ya ben alip okudam ama değişik biraz geldi bu kitaplar degistirildimi yani gerçekten
Tevrat zebur ve incil tamamıyla hatalı. Tek doğru kitap var oda Kur’an-ı Kerim’dir.
Kafam karıştı incilin 4 yazari var matta Markus luka yuhanna filan hepsi farkli şekilde ayni olayları anlatmış isa Allahin oğlu tanrı filan deniyor biraz insanın psikolojisi bozuluyor gibi böyle şeyleri gorup okuyunca
Anladim teşekkür ederim
Rica ederim🥰
bence çok yanlış şeyler yazıyorsunu8z, hangi Alevi tevrat zebur incili kitap olarak kabyl etmiştir? Alevi toplumu tamamen islama ve Hz Muhammed (S. A. V) inanırlar
tevrat zebur ve incili Kuran-ı Kerim reddetmi, yor ama tabikii doğru değiştirilmemiş kitaplardan bahsediyorum
lütfen yanlış bilgi vermeyin insanları yanıltıyorsunuz
özellikle de siz sorularınıza bakınca bu soruya cevap verece3k en son kişi sizsiniz
sorularınız hep cinsellik ama burada bir anda din sorusuna cevap uymamış hatta bana özelden yazdıklarınız da hala duruyor da ifşa etmiyorum sizi
Allah hidayet versin size.
buna sizin ihtiyacınız var alevilik ve tevrat incil zebur saçmalık hidayete ihtiyacı olan sizsiniz üzülüyorum bi, lmeden yazıp çizenlere
Hepsi insanlar tarafından yazılıp toparlandı... Bende bunu çok geç öğrendim...
Peygamberlerin hiç biri kendilerine indirilen kitabı göremediler...
Diğer kitaplarda son peygamber den ve kitaptan bahsediliyorsa. Otomatik men kuran doğru
Allah hak dinin islam olduğunu söylüyor. Kur'an tahrif edilmemiş kitap. Ama diğer dinlere küfretmeyide yasaklamış. Çünkü o kitaplarda da halen Allah n yazmış olduğu tahrif edilmemiş bölümler var. Diğer dinlere de saygımız var tamamiyle yalanlamıyoruz bir kısmı tahrif edilmiş
Gerçek incilde bile Kur'an'ın doğru olduğu yazıyor
Benim hiç bir fikrim yok
Kurani kerim değiştirilmedi doğru olan odur.
Hepsi gerçek ama en doğrusu kuran