Bipolar olanlar yardımcı olabilir mi?

Ben 1 yıldır psikiyatrik tedavi görüyorum. En son askeri psikiyatristim ve psikolog ile tedavime devam ediyordum ama askerliğim bittiği için tedavim yarım kaldı. Psikiyatristim bana sende bipolar olabilir dedi. Ben bu zamana kadar okb, bipolar ve depresyon tanısı aldım. Sorunum şu ki tanı almamış (psikiyatriste de anlatmış olduğum) yangın çıkartma hastalığım, psikopati eğilimim ve suç geçmişim var. Bipolar birisinin psikopati eğilimi olabilir mi merak ediyorum. Zira bende yalan söyleme, insanları kullanma, kavga ve kaostan keyif alma, büyüklenme sanrıları, canlılara zarar verme ve insanları öldürme/yaralama ile ilgili düşünceler kurma gibi belirtiler var. Canlı anatomilerini özellikle merak ediyorum. Dahmer'ın röportajını izledim orada hayvanları incelediğini leslerini kemiklerden ayırdığını söylemişti. Bu benimde ilgimi çekti zira bende merak ediyorum nasıl olduğunu. Bugün düşündüm kuşum ölürse onu inceleyecektim. Geçmişte de özellikle böcekler olmak üzere hayvanlara işkence ettim ve öldürdüm. Bunlar normal mi acaba? Bipolar birisinde bunlar olabilir mi? Psikiyatriste gitmeli miyim? Ayrıca bende parafili yani pedofili semptomları var ama kimseye zarar vermedim bunu psikiyatriste de anlattım.

Güncellemeler
1 yıl
Güncel.
Güncellemeler
1 yıl
Güncel 2 arkadaşlar tedavi olmak istiyorum sadece.
Bipolar olanlar yardımcı olabilir mi?