Ben 1 yıldır psikiyatrik tedavi görüyorum. En son askeri psikiyatristim ve psikolog ile tedavime devam ediyordum ama askerliğim bittiği için tedavim yarım kaldı. Psikiyatristim bana sende bipolar olabilir dedi. Ben bu zamana kadar okb, bipolar ve depresyon tanısı aldım. Sorunum şu ki tanı almamış (psikiyatriste de anlatmış olduğum) yangın çıkartma hastalığım, psikopati eğilimim ve suç geçmişim var. Bipolar birisinin psikopati eğilimi olabilir mi merak ediyorum. Zira bende yalan söyleme, insanları kullanma, kavga ve kaostan keyif alma, büyüklenme sanrıları, canlılara zarar verme ve insanları öldürme/yaralama ile ilgili düşünceler kurma gibi belirtiler var. Canlı anatomilerini özellikle merak ediyorum. Dahmer'ın röportajını izledim orada hayvanları incelediğini leslerini kemiklerden ayırdığını söylemişti. Bu benimde ilgimi çekti zira bende merak ediyorum nasıl olduğunu. Bugün düşündüm kuşum ölürse onu inceleyecektim. Geçmişte de özellikle böcekler olmak üzere hayvanlara işkence ettim ve öldürdüm. Bunlar normal mi acaba? Bipolar birisinde bunlar olabilir mi? Psikiyatriste gitmeli miyim? Ayrıca bende parafili yani pedofili semptomları var ama kimseye zarar vermedim bunu psikiyatriste de anlattım.
Bipolar olanlar yardımcı olabilir mi?
Güncellemeler
1 yıl
Güncel.
Güncellemeler
1 yıl
Güncel 2 arkadaşlar tedavi olmak istiyorum sadece.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Çok tehlikelisin bu anlattıklarının tedavisi olduğunu düşünmüyorum dışarıya cikmamalisin tehlike arz ediyorsun rapor alıp akıl hastanesine yatmalisin bence
Bence abartıyorsun, tamam bazen kötü düşüncelere kapılıyor olabilirim dünyayı yönetmeyi isteyecek kadar abartılı düşüncelere de kapilabilirim ama sadece tedavi olmak istiyorum. Ailem bunları bilmiyor ama ilaç kullanmamı ya da tedavi olmamı istemiyor. Sence devlet Hastanesi'ne randevu alıp gitmeli miyim
Ailen bunları bilse zaten ilaç kullanmana izin verir yatırır tedavi ederlerdi kenancim
Bu düşüncelerinin hepsini pskytriye anlatmalisin devlet pskytrisine gdip
Adımın Kenan olduğunu nereden biliyorsun
Bence sen benden daha tehlikelisin
Şaka bir yana harbi Kenan derken adımı nasıl bildin bir an korktum. Teşekkür ederim yakın zamanda randevu alıp gideceğim öyleyse. Umarım tedavi olabilirim
Ben adını söylediğim için mi senden daha tehlikeliyim? Devlet hastanesinden pskytriye gidip bunları bir bir anlatmak zorundasın başka çaren yok burdan yazmak bı çözüm değil ailen veya doktor bilmek zorunda
Sadece şaka yaptım. Ayrıca adımı nasıl bildiğini hâlâ söylemedin. O zaman haftaya gitmeyi planlamak en iyisi. Buraya yazıyorum ara sıra yardım almak için ama çok olumlu yorumlar almıyorum. Doktora mutlaka anlatacağım teşekkür ederim
Olumlu almayı bekleme seni şikayet dahi edebilirler bu bahsettiklerin ufak şeyler değil büyük şeyler ve aşırı tehlikeli şeyler ilaca tedaviye baslaamalisin burdan çözüm bulamazsin direkt yatış vermeleri gerek durumun farkında mısın sen? Seni tanıyorum cnku adinida biliyorum
Şikayet edeceklerini söylediler ama sonuç çıkmadı. Ve evet haklısın ufak şeyler değil. Daha fazla detay verirdim ama tanışıyoruz zaten. Durumun farkındayım. Bir yarım tedavi ol bir yarimda bunu kullan diyor. Nereden tanışıyoruz peki
Burdaki insanlara her detayı anlatıp yük mu hafifletmeye çalışıyorsun burdakilere değil evdekilere doktorlara anlat o zaman çözüm bulursun bence
Gerçekleri anlatmaya karar verdim, ben buradaki insanlara anlatarak yük hafifletmeyi istemiyorum. Tam aksine buradakilere anlattığım zaman bana kötü ya da zalim gibi ithamlarda bulunmaları hoşuma gidiyor. Yaptıklarımla gurur duyuyor ya da komik geliyor gibi hissediyorum bazen. Genellikle maniye girdiğim zaman böyle oluyorum. Ben küçük şeylerin peşinde değilim tam aksine kitleleri kontrol etmek istiyorum. Birisini öldürüp tüm hayatımı hapiste geçirecek kadar canım değilim. Dediğim gibi bir yandan tedavi olmak istiyorum bir yandan da bu hastalık sayesinde geleceği şekillendirmeyi planlıyorum. Ama merak etme haftaya aileme söyleyip gitmeyi planliyorum olursa. Olmazsa da artık gelecekte bir gün. Teşekkür ederim
Ayrıca bunları kadın psikoloğa anlatmıştım o da bana hayvanları çok kesmeyi istiyorsan kasap ol sen ilgi peşindesin demişti
Bu hastalık sayesinde gelecegi sekillendirmen ya cezaevinde olacak ya da timarhanede ya da mezarda emin ol sen katil olmazsın belki ama seni öldürmek isteyen çok insan olacaktır ileriki yaşamında.. cnku birinin çocuğuna yaklastgini gören hisseden herkes ceza almadan canını almaya hak tanıyacak kendinde.. ben bunları yaptığınıda sanmıyorum muhtemelen dışlanmış aşağılanmış ozguvensiz birisin bunları yaparsan insanlar sana karşı duygu besler nefrette olsa bı duygu hoşuna gidecek bundan ötürü olabilir aksi halde bu dediklerini sıradan biri gördüğü anladığı zaman ki bu çok çabuk olur direkt imha edilrdin.. sen kasap olacak kadar cesaretli birisi deilsin oldukça pasif birisin çocukken fazla dayak yemiş zorbalanmissin sonucun bu olmuş.. bı böceğe eziyet etme kaostan beslenme yalan makinası gbi kisiliksiz hale gelmişsin iyi bı dayak kendine getirecektir seni..
Hadi ama kendini kandırma insanlar çok kolay manipüle edilebilen canlılar, sadece duymak istediklerini vermen yeterli olur. Benim amacım seri katil değil, ben zevklerinin peşinde koşan bir deli degilim. Tam aksine temkinliyim. Öyle ya da böyle öleceğiz zaten, ölene kadar hayatın tadını çıkartmak gerekir değil mi? Ben çocuklara yaklaşmayı planlamiyorum. Öyle hislerim var ama dizginleyebiliyorum. Çocuklara yanaşanları ben de sevmiyorum merak etme. Özgüvensiz değilim, dedim ya büyüklenme sanrilarim oluyor diye. İnsanlar arasında kısmen dışlanmış kısmen de sevilen birisiyim. İnsanlar saf ve eli yüzü düzgün birisi olduğumu düşünüyor. Genellikle canım olduğumu düşünüyorlar. Günümüze bakalım Recep Tayyip Erdoğan örneğinden. Adamın yapmadığı kalmadı ama hâlâ sevenleri var değil mi? Geçmişte de bunun örneği çoktu. Ben diğerleri gibi değilim topluma kolay uyum sağlayabilirim. Yani pasif birisiyim o kısımda haklısın ama dediğim gibi basit işler peşinde değilim. Ayrıca fazla dayak yemedim bu yaşıma kadar kavgaya bile karismadim askerde iken 3 kez fiziksel kavgam oldu o kadar. Ama evet zorbalandım, hakaretlere uğradım sevilmedim. Böcekleri ve tavuğu öldürdüm diye seri katil damgası yiyorum şaka gibi. Yalan söylemekte de sorun olacağını düşünmüyorum. Herkesten güçlü birileri vardır. Ben de dayak yiyebilirim sen de o da. Hatta öldürülebiliriz. Ama işte bunlar yüzünden temkinliyim. Neyse konuşma bitmiştir iyi günler.
Yaptıklarını güzel pazarliyorsun bı o*spuyu pazarladiklari gbi içerik leş gbi dış cephe olay.. umarım tanrı yakın zamanda bedelini odetir konuşma
şimdi bitmistir canın cehenneme.
Teşekkür ederim bak sen de kabul ediyorsun. Dış cephe konusunda da çekiciliğim yok. Sadece zeka olarak iyiyim. Ben, tecavüzcü değilim tacizci değilim. Sadece ideallerim var. Hayır konuşma şimdi bitmiştir. Burası Amerikan dublaj yapabileceğin bir yer değil. Cehennem varsa orada görüşürüz.
Normal değilsin aylardır bu soruyu soruyorsun hala tedavi olmamıssın
Ne yapıyım yarım kaldı tedavi, devlete gitsem faydası olmuyor özel de paralı. Zaten ailem de ilaçları kullanmamı istemiyor.
Abim sen rapor al
Teşekkür ederim sadece tedavi olmak istiyorum ama olmuyor.
Abim tedavi ömür boyu o yüzden rapor al