Çok direniyorum konuşmamak için e ayrıl knk diyeceksiniz ama seviyorum düzelmiyor o ilgisiz ve ben de sıkıldım bu durumdan soğur gibi oluyorum ama ayrılmak istemiyorum çünkü seviyorum
Kendisine çeki düzen verse gayet güzel olacak bir ilişki kimseye yan gözle bile bakmam ona kızıyorum o hak ediyor diyorum ama bir yönden de üzülüyorum yapamıyorum ve bunaldım
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hayır sevmiyorsun sevgi bu değil. Sevseydin başka erkeklerle konuşmayı aklından bile geciremezdin seninki alışkanlık
Hayır sevgi. Alışkanlık olsa 2 ayda kolay kolay unuturdum. Birine sevgi bu değil demeden önce düşünün. Gerçekten sevmeseydim bütün bunlara rağmen onca ilgisizliğe kırıcı sözlere rağmen birlikte olmazdım ve aldatmayı düşünmeden direkt yapardım
Aynen seviyorsun tamam
Evet senden daha iyi biliyorum kendimi alışkanlıkmış peh
Kendini kandiriyorsun.
Sevdiğim biri için bu kadar üzülmüş olmama rağmen uzun süreli ayriliklardan sonra bile geri dönmüş olmama ve çevremde milyonlarca seçenek varken onunla konuşmama rağmen birisi gelip bana sevmiyorsun derse sinirlenirim. Durumu anlamıyorsun
Oradan bakınca sevmiyorsun demesi çok kolay ayrılırken kalbimin ne kadar acıdığını bilmiyorsun çünkü
Seni anlıyorum çok iyi. Çünkü ben sevgi sandigim şeyi beş sene sonunda alışkanlık olduğunu gördüm. Bunu sende anlayacaksın
Belki sevgi olduğunu kabullenmemek için ve acilardan kurtuluyor olmak içn alışkanlık diyorsundhur çünkü alışkanlıktı demesi sevmiştim demesinden daha kolay çektiğin yaşadığı şeyleri bilemem boş yorum yaptıysam hakkını helal et
Helali hoş olsun. Nedemek. Yeterki kafanda soru işareti kalmasın umarım senin için hayırlısı olur ama unutma sen değerlisin kimse için bukadar katlanmak zorunda değilsin adı Sevgi bile olsa. ilgisizse soğuk duş aldiracaksin kendine getireceksin gelirse senin gelmezse senin değildir
Bazen gitmek iyidir. Seven insan bazen sevdiği için sevdiğinden uzaklaşır. O yüzden bence ayrıl senin kıymetini anlar
Anlıyor sonra geri eskisi gibi oluyor
O zaman komple ayrıl derim.
Neden böyle dersin
Çünkü o biraz narsist takılmaya başlamış diyebilirim. Bana muhtaç gözü ile bakıyor. Ayrılsak bile geri barışır kafasında. O yüzden dedim
Otle zaten kaç kere ayrıldık hepsinde de geri barıştım fnlfjfldkfkw bunu kullancak kadar kötü biriyse olmasına gerek yok zaten artık, gerçek yüzünü görmeyi bekliyorum diyelim seviyorsa düzelir kendine çeki düzen verir diğer türlü de zaten
Düzelmez çünkü onun kafasında sen ona muhtaç bir şekilde yaşıyorsun. O varsa varsın. O yüzden bu narsist davranışı kırmak için ayrıl derim
Ayrılan taraf hep ben oldum zaten sonra pişman olup dönen taraf da bendim ayrilmamin sebebi kendisiydi ama ayrılınca ayrılıyorum o düzeltelim diyor gibi oluyor sonra sert konuşuyorum sonra ben yumusuyorum o sert konuşmaya başlıyor sonra deli gibi ağlıyorum bi sürü mesaj yazıyorum ve bam 2 hafta 1 ay konusmuyoruz sonra yaziyor
Bu ilişki değil farkında isen. Aranızda geçen bir tiyatro
İstemediğim ve istenmediğim yerde durmak için kendimi tutmak ve giderim ne kendim ne de başkası üzülür olur biter
Ayrılmıcaksan üzülmeye devam et kankam
Severken de üzülüyorum ayrıykende de cidden lanetlendim sanirim
Geçmiş olsun
Başkasıyla konuşacağına çocuğa soğuk yap
Ben soğuk yapınca onun da soğuk yapmasından korkuyorum
Bu şekilde cepte olursan komple kaybedersin. Yalvarsan gelmez. Bu kadar şımartma
Ben cepteyim zaten üzücü ama gerçek çok sevip sevdiğimi belli ederim karşıma herkesi alırım sevdiğim insan için ama sonuççç
Ayrılmayı neden düsünmüyorsun
Seviyorum çünkü bırakmak istemiyorum
Peki bu sevgi mi
Yukarıdaki kız da aynısını yazmış yazdığım cevabı okursan sevgi olduğunu anlarsin
peki sonu nereye varacak
Düzelmesi gerek ben her zaman düzgün olabilirim onu bekleyeceğim düzelmesini o duzelirse ben de duzelecegim ona hiçbir konuda şikayet etmeyeceğim artık birine bir şeyleri zorla yaptırmak can sıkıcı ve ayriliklarimiz ben direttifim içindi hep bakalim bu sefer ne olcak ben onu bunaltmiyorken ayrılmak isterse o zaman biter bazı şeyler bende geri dönmem
Aylar sürebilir ama bu durum