Gündüzlü geceli muhabbetimiz olmuşsa ve de baya süren bir zaman diliminde olmuş ve sonrasında birbirimizden kopmuşsak evet ararım muhabbetini. Özlem de duyarım. Ama o kopukluk olmuş ise üzerine daha düşmem. Unutmayı da bilirim. Takılı kalmam orada yani.
Kişilik & Karakter konusunda 13,6b cevap paylaştı.
Tabi ki eder.. Belirli bir süre insan olaya adapte olamıyor.. Kesinlikle zor geçen bir süreç.. Her gün yapmaya alıştığı bir şeyi bir anda bırakması gibi insanın.. Yanımızda yakınımızda bulunan birinin eksikliğini hissetmek gibi.. Özler insan sanırım en zor olanı da o olur.. Biriyle gülmeye, ağlamaya, her türlü konuyu konuşmaya alışmışsanız o insanla ciddi bir uyumunuz var demektir.. Haliyle o uyum kaybedildiği zaman insan boşluğa düşer.. Zaman alır ve belki biraz da sancılı olur ama eninde sonunda alışırsınız.. İnsan her şeye alışmak zorunda kalıyor hayatta.. Keyifli geceler..
Hayır etmez aramız da bir kopukluk olduysa sebebi vardır yani boş yere olmamıştır. Ben böyle şeyleri umursamam onla kafamı yoramam konuştuk bittu gitti dönüp geriye bakmam yani gerek yok bazı insanlar taş kalplisin falan diyor böyle birisi olduğum için ama bence alakası yok sadece hayatımdan çıkan veya çıkardığımız kişileri tek sefer de silip atıyorum vgeriye dönüp bakmak üzülmek bana olumlu bişey katmaz..
Ediyor beni baya baya. Bazen ne güzel umarsız biri oluyorum. Bazılarında vicdan mı, hatır mı? Nedir bilmem ama günlerce haftalarca kendime gelemiyorum... Aylarca da sürebilir mi sürer valla. Kendimde bu öküzlüğü görüyorum, hissediyorum.
Beyinin de sanki bir işi yok; sürekli tekrar edip duruyor bozuk kaset misali. Yakacam bu kaseti final sahnesinde xd
Eder ama alissirim unuturum dunyanin sonu degil onunla dogmadim onunla ölmicem hayatimda olmak isteyenleerle hayattima devam eederim vazgecilmez olan biziz karsi taraf degil karsi tarafi vaazgecilmez hissettirdikce biz vazgecilen oluyoruz♡♡
Bi an bir zaman bunu düşünürüm. Biraz özlerim biraz durulurum biraz anımsarım ama bitmişse gştmişse beni kesselerde kal demem gitme demem. Gel demem dön demem. Döneceğini bilsem bile bunu yapmam. Gidecek insana kal demek nafiledir kalacak insanada git demek nafiledir bilirim.
Benim için karşı taraf kopuyorsa ve onu mutsuz etmiyorsa sorun olmaz. Sonuçta insanların kararlarına bir şey diyemem. Kolay öyle sohbet durumlarına alışan biri değilim. İşte bile devamlı sohbet ettiğim kişilerle haftalarca sohbet etmediğim durum olabiliyor. Sonuçta insanın kendi kararıdır. Ben sohbet etmemeye karşı olmayan biriyim zaten. Uzun süreli sohbet olması lazım alışmak için.
Neden koptuğuma göre değişir. Muhabbetine alışsam bile bir yanlış durum olmuş ve hayatımdan çıkarmışsam mutsuz etmez. Onun dışında elbette mutsuz eder.
Hayatıma aldığım insanları hayatımdan çıkarmak benim için çok zor oluyor ilişki olarak değil bu arkadaşlık olarak da öyle oluyor o yüzden yaptıkları da çok acı oluyor kimi çıkarmam gerekirse çok acı çekerek çıkarıyorum geri almıyorum evet bitiyor o an ama alıştığım şeylerden ve kişilerden kopmak istemiyorum