Diğer Sevmediğiniz insanlarla dolu bir ortamda ne kadar durabilirsiniz? Uykucupandaaaaaaaa Takip Et Yoda Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Yapay Zekaya Sor Günaydınnnn 🍁Neşeli bir sabah olmasını dilerdim fakat birilerini boğmamak için kendimi zor tutuyorum 😬😬😬 Sevmediğiniz insanlarla dolu bir ortamda ne kadar durabilirsiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 91b cevap paylaştı. durabilirim ben çünkü onları takmam ve umursamam 1 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Diğer konusunda 29,4b cevap paylaştı. İşyerinde dokuz senedir duruyorum gadası 🤪 1 1 Yorumla Uykucupandaaaaaaaa 1 yıl Maşallah kcdkdk Yorumla
Mukan34 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ya uzaklasırım ya işime bakarım boğmam büyük ihtimalle 1 1 Yorumla Uykucupandaaaaaaaa 1 yıl Bende gayet sakin bir şekilde duruyorum zaten şu an xjxjdjdjd Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Diğer konusunda 13,5b cevap paylaştı. Bu ortamı sevmedigim için 17 yıl çalıştığım işi bıraktım 1 2 Yorumla Uykucupandaaaaaaaa 1 yıl Hayırlısı olsun Yorumla Gök-mavi 1 yıl Olsun Yorumla
slay_queen_35 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl orada mecburen durmam gerekiyosa işim biter bitmez toz olurdum ama zorunluluğum yoksa anında toz olurum 1 0 Yorumla
ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et Master Yaş: 31 , eic 88% 1 yıl Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. En sevmediğim anlardan biri 1 saat durmak bile işkence geliyor 1 0 Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl Dursam bile mecburiyetten, ses çıkmaz dudaklarımdan 1 0 Yorumla
Besiktas7834 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 3,2b cevap paylaştı. Ne kedimin kolu mu kopmuş hemen geliyorum 😅😅 1 2 Yorumla Uykucupandaaaaaaaa 1 yıl Üffff çok profesyonel bir bahane Yorumla Besiktas7834 1 yıl Shshshs Bencede Yorumla
closertoyou_ Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl hiç fark etmez :) önemsememm ben pek 1 2 Yorumla Uykucupandaaaaaaaa 1 yıl Zorla gel beni önemse diyorlar ama ckxkdkd Yorumla closertoyou_ 1 yıl emin ol görmezden gelmezsen bir süre sonra o da görünmek istemez Yorumla
meraklı_-_üye Takip Et Yoda Yaş: 38 1 yıl Diğer konusunda 402 cevap paylaştı. sen niye rahatsız oluyorsun neşeli gözük onlar rahatsız olsun keyfine bak 0 0 Yorumla
1234567yemezler Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Sabırlı biriyim mecburi ise katlanırım 1 0 Yorumla
Lina277 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Sevdiklerim varsa sevmediklerimi görmüyorum ben 1 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 6b cevap paylaştı. Saatlerce dururum. Umursamam. 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. 15 dakika falan 1 0 Yorumla
5892370 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 1 yıl on dakikacik 😹 1 3 Yorumla Uykucupandaaaaaaaa 1 yıl Süpersinnn fkdkddk Yorumla 5892370 1 yıl o kadar sabrettigime sukretsinler dimi ama😹 Yorumla Uykucupandaaaaaaaa 1 yıl Eee bencede 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
durabilirim ben çünkü onları takmam ve umursamam
İşyerinde dokuz senedir duruyorum gadası 🤪
Maşallah kcdkdk
Ya uzaklasırım ya işime bakarım boğmam büyük ihtimalle
Bende gayet sakin bir şekilde duruyorum zaten şu an xjxjdjdjd
Bu ortamı sevmedigim için 17 yıl çalıştığım işi bıraktım
Hayırlısı olsun
Olsun
orada mecburen durmam gerekiyosa işim biter bitmez toz olurdum ama zorunluluğum yoksa anında toz olurum
En sevmediğim anlardan biri 1 saat durmak bile işkence geliyor
Dursam bile mecburiyetten, ses çıkmaz dudaklarımdan
Ne kedimin kolu mu kopmuş hemen geliyorum 😅😅
Üffff çok profesyonel bir bahane
Shshshs Bencede
hiç fark etmez :) önemsememm ben pek
Zorla gel beni önemse diyorlar ama ckxkdkd
emin ol görmezden gelmezsen bir süre sonra o da görünmek istemez
sen niye rahatsız oluyorsun neşeli gözük onlar rahatsız olsun keyfine bak
Durmazsam yüreğim kurusun. 😀
Sabırlı biriyim mecburi ise katlanırım
Sevdiklerim varsa sevmediklerimi görmüyorum ben