Bugün 2. Yıldönümümüz erkek arkadaşımla. Ancak bundan 1 ay önce 2 aralığı 2 Kasım sandık bende normalde hiç hediye falan beklemem beklerim de ara sıra hoşluk olur diye o almaz ben alırım hep. Her neyse işte o zaman küçük bi sürtüşme yaşadık bari 2 senemzde bir şeyler yapsaydın diye yok söyle yok böyle dedi zaten tarihleri karıştırdığimizdan çok da umurumda olmadı 2 aralıkta alır diye yine almamış bilmiyorum kağıttan gül yapıp getirse ömür boyu cüzdanımda taşırdım artık insanları çok kıskanıyorum bu bana değer vermediği anlamına mı gelir
Güncellemeler
1 yıl
2 kasimi 2 aralık sandık pardonnn
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hediye illa elle tutulur maddi
Bir eşya nesne olmayabilir
Bir gülümseme
Bir tatlı öpücük
Elini şefkatle tutmak
Saçlarını okşamak
Beline sevgiyle sarılmak
Omuzlarına yaslanmak
Değil mi
En değerli hediye
Aynen dayı aynen
Öyle zatwn ama insan ayda yılda bir özel bi günde bir şeyler görmek istiyor maddi olmasa da 2 sene de bana bir çöp bile veremedi
Benim yazdıklarım en değerli hediye
Bunları gönülden yapan
Hediyeyi yapar zaten
Pluton
kardeş
Edebinle yaz olur mu?
Güzelim aklın varsa ayrıl lütfen değer vermeyene vaktini harcama düşüncesizden hayır gelmez ayrılınca haber dert sinirlerimi bozdu
Sınav senemdeyim ve onu seviyorum ayrılırsak kafam dağılır toparlanamam bu süreçte olmaz
Şeye çok özenmişim bilmiyorum bizim yaş grubunda boynundan hiç çıkarma koleysi çok meşhur onu ima ederek videolar falan attım tartışma yaratıyor belki kendisi aldı yalan söylüyor diye artık ağzımı açmaya utanıyorum
Ayrılmazsan hayatın dağılır tatlım hediye düşünemeyecek jeste sahip olmayan düşüncesiz birini kov hayatından hemen
Her şeyi kursağında bırakmış ayrıl geç yrnisine her zaman daha iyisi gelir
Ben çalışmıyorum ailemden para alıyorum sınava hazirlandiğim için ama ona bir şey almak istediğimde kütüphanede yemek yemiyorum paramı biriktirmek için doğum gününde orijinal saat aldım 1.5kya evet çok para değil ama benim için para çünkü öğrenciyim onun da maaşı var hiçbir şey yapmıyor
Kıyamam sana ben de senin yaşındayken öyleydim konu hediye değil hediyenin temelinde yatan ince düşünce beyfendilik lütfen ayrıl kurtar kendini bu seni düşüncesizlikleriyle yorar
Okumam