Diğer Bildiğiniz bir yazım hatası yazar mısınız? Elleira Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 36 Yapay Zekaya Sor Öyle bir yazım hatası yapın ki doğrusunu unutalım. Örn (ehliyet kemeri) 😀Kıllanma kılavuzu :dYarayan kana 🤕Orhan BenceGay 🏳️🌈 Bildiğiniz bir yazım hatası yazar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,6b cevap paylaştı. herkes (Herkes) 1 4 Yorumla Elleira 1 yıl Z olacaktı galiba jsjfjfkg u Barış_LonelyForever 1 yıl evet yanlış olmuş sdfsdf Elleira 1 yıl Olsun hshdhd u Barış_LonelyForever 1 yıl 🌸 sdfsdf
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 3b cevap paylaştı. herkes (Herkes)Ukranya (Ukrayna)Bağzı (Bazı) 1 4 Yorumla u DedektifMinnie 1 yıl Böğrek (Börek) Yorumla Elleira 1 yıl Hayırrr gerçek olan Ukranya tm mıı😔 (cidden Ukranya diye okuyordum sjfkdkf) Yorumla u DedektifMinnie 1 yıl Nayır nolamaz 😹. Yorumla Elleira 1 yıl Oldu gerçekten 🥲 Yorumla
Tempæst Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 676 cevap paylaştı. Aklıma birilerinin neçfiliz gibi bir şey dediği geldi sjfjg 1 4 Yorumla Elleira 1 yıl Rte demiști neșfiliz🥰 Yorumla Tempæst 1 yıl Çaktın bak hemen 😂😂 Yorumla Elleira 1 yıl Çakarım ben😀 Yorumla Tempæst 1 yıl Jabdusbfjsjfnsj Yorumla
AlininAnnesi72 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl ▪️Kilo batra gibisin ▪️Satılık karalüferli dayre 😂😂 1 1 Yorumla Elleira 1 yıl Hahahahahhshs Yorumla
1234567yemezler Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Yorumları okumaya gelen arkadaş sen de hoş geldin :d 1 0 Yorumla
sesizlerinsesi Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Orhan bencegay ne ya KSKSKSKSKSKSKSKSKA 3 2 Yorumla Elleira 1 yıl B ve g harflerini değiştirince ahahshshxhdjf Yorumla sesizlerinsesi 1 yıl Skkdkdksks inanılmazdı yanlız Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. sen kaç kilo bandıl kaldırabilirsin 2 7 Yorumla Elleira 1 yıl Gerçeğini 5 saniyede unuttummmBravo 👏🏽 Yorumla u tenedos 1 yıl hala doğrusunu bilmiyorsun artık doğrusu yok Yorumla Elleira 1 yıl Yok anladım 🤕 Yorumla melankolikMelaike 1 yıl Bıngıl o Yorumla u tenedos 1 yıl @melankolikMelaike baldır o Yorumla melankolikMelaike 1 yıl Evet balım 😌 Yorumla u tenedos 1 yıl @melankolikMelaike karakovanbalı Yorumla
Astraeaa Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Çok güzel örnekler 😂 1 1 Yorumla Elleira 1 yıl 😂😂 Yorumla
melankolikMelaike Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Meşazıma böğrek iztiyom yazmış dangut. 1 2 Yorumla Elleira 1 yıl Masajıma mıı aha gerçeğini unuttum sjckdmvmf Yorumla melankolikMelaike 1 yıl Mejaj mejaj Yorumla
BalalarBabası Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bu minvalde yazmak gerekirse, Arnold civardagezer 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Mesela şu sıra herkesin dilinde olan ve benim kusma refleksimi peyda eden "felan" 😝 hayır nedennnn? 0 0 Yorumla
Işıkhızında Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 58% 1 yıl Diğer konusunda 352 cevap paylaştı. Mütevazı I ile yazılır i ile değil mesela 2 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kaçkap ve gaps 1 0 Yorumla
Üşüyenbuz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 92% 1 yıl Diğer konusunda 699 cevap paylaştı. Naylon branda (marlon brando)😎 1 0 Yorumla
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yok artık dana neler fjdkdl 1 0 Yorumla
Sanseba Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Hristiyan cevizi 1 2 Yorumla Elleira 1 yıl Puhahahjds Yorumla Sanseba 1 yıl 😂😂😂😂 Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Diğer konusunda 533 cevap paylaştı. Kaife 😂 1 5 Yorumla Elleira 1 yıl KeyifKadayıfKafiNeydii ya gerçeğini unuttummm🤣Heh KAIDE sjdjkdkgkdk Esrihbaenl 1 yıl Kahve 🤣 Elleira 1 yıl Aklıma bile gelmedi 😂😂 Esrihbaenl 1 yıl İşte unutulup gitti 🤣🤣 Elleira 1 yıl 😂😂😂
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Orhan bencegay 1 1 Yorumla Elleira 1 yıl Sjfkdkfkekg Yorumla
ugurtag Takip Et Xper 5 Yaş: 25 1 yıl Sizonfiyer Sifonsiyer Sizofreni 1 4 Yorumla Elleira 1 yıl Sifon mu demek istediniz hocam? Yorumla ugurtag 1 yıl Şizofreni jdjd Yorumla Elleira 1 yıl Anladım zaten ironi yaptım jfjjf Yorumla ugurtag 1 yıl Jdjsjjdjs Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl Bandıl 1 1 Yorumla Elleira 1 yıl Yok doğrusu bangıl Yorumla
GGƏĆƏ Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 324 cevap paylaştı. Yazarbiliyormuyum seninkide sorumu? 0 0 Yorumla
Rüyayenidengeldi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yanlız 1 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yanlız 1 0 Yorumla
ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et Master Yaş: 31 , eic 88% 1 yıl Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Tolstoyewski 😁✌🏻 1 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 6b cevap paylaştı. Bandıl. 1 0 Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% 1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Vaybe 1 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bandıl. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
herkes (Herkes)
Z olacaktı galiba jsjfjfkg
evet yanlış olmuş sdfsdf
Olsun hshdhd
🌸 sdfsdf
herkes (Herkes)
Ukranya (Ukrayna)
Bağzı (Bazı)
Böğrek (Börek)
Hayırrr gerçek olan Ukranya tm mıı😔 (cidden Ukranya diye okuyordum sjfkdkf)
Nayır nolamaz 😹.
Oldu gerçekten 🥲
Aklıma birilerinin neçfiliz gibi bir şey dediği geldi sjfjg
Rte demiști neșfiliz🥰
Çaktın bak hemen 😂😂
Çakarım ben😀
Jabdusbfjsjfnsj
▪️Kilo batra gibisin
▪️Satılık karalüferli dayre 😂😂
Hahahahahhshs
Yorumları okumaya gelen arkadaş sen de hoş geldin :d
Orhan bencegay ne ya KSKSKSKSKSKSKSKSKA
B ve g harflerini değiştirince ahahshshxhdjf
Skkdkdksks inanılmazdı yanlız
sen kaç kilo bandıl kaldırabilirsin
Gerçeğini 5 saniyede unuttummm
Bravo 👏🏽
hala doğrusunu bilmiyorsun artık doğrusu yok
Yok anladım 🤕
Bıngıl o
@melankolikMelaike baldır o
Evet balım 😌
@melankolikMelaike karakovanbalı
Çok güzel örnekler 😂
😂😂
Meşazıma böğrek iztiyom yazmış dangut.
Masajıma mıı aha gerçeğini unuttum sjckdmvmf
Mejaj mejaj
Bu minvalde yazmak gerekirse, Arnold civardagezer
Mesela şu sıra herkesin dilinde olan ve benim kusma refleksimi peyda eden "felan" 😝 hayır nedennnn?
ehliyet şeridi :) kopya çekmiş gibi oldu ama
Tüpnik pükü olmadı sanırım
Mütevazı I ile yazılır i ile değil mesela
Bil bakalım bu kim= Şahap Cenabettin
😂😂😂
Kaçkap ve gaps
Naylon branda (marlon brando)
😎
Yorgana "Organ" diyeni gördüm
Yok artık dana neler fjdkdl
Hristiyan cevizi
Puhahahjds