Düşünmekten yoruldum yardım eder misiniz?

Benim için ne zaman birşeyler yapacaksın diye haykırmak istiyorum şu an ama biz onunla aynı dili konuşmuyormuşuz gibi her dediğimi geçistiriyor.. hergun arabayla bı yere gidip o arabanın içinde oturuyoruz maddi durumu çok kotu ve hiçbir zaman o demeden önce ben istekte bulunmadım bir şey alması ya da yapması için. Çok ağırıma gidiyor kendine sigarayi zor alırken araba yenileme hayalleri. Bana doğru düzgün biseyini anlatmıyor sorduğumda da geçistiriyor. Neden arabayı satmaya çalışıyor neden milyonluk araba almak istiyor neden ev alma düşüncesini benim kafama sokmaya çalışıyor neden evlilik için belli bı tarihi olmayan yıllardan bahsediyor anlamıyorum... Beni seviyor ya hemen kavuşmak istemez mi seven insan. Sahi neden en son plana koyar sevdiğini. Bilmiyorum. Çok bilmediğim şey var ve tek bildiğim boğuşmaktan çok yoruldum. ne yapacağımi nasıl davranacağımi bilmiyorum. Bana bazen yalandan evlilikle ilgili birkaç cümle ortaya atıp benim kafamı dolduruyor aklınca. Anlamıyorum sanıyor oysa karşısındaki insanın kim olduğunun farkında değil. İlk zamanlar böyle değildi bana ama her ilişki mi böyle ilerliyor diye düşünmüyor da değilim. Onu neden seviyorum bilemiyorum benim için hiçbir şey yapmıyor. ... neden neden neden kafam çok dolu. Birbirimizi bırakmıyoruz da ama böylede sanki bir yalanın içindeymişim gibi sanki sanal bir aşk yaşıyorum ne dersin sevgili not defteri, cozebilecek miyim bunu?

Düşünmekten yoruldum yardım eder misiniz?