Uzun suredir psikolojik problemlerim var ve cozemiyorum. Devlette tanı+tedavi 30 saniye suruyor. :( ozelde birkac yere sordum 5000-6000 arasi istiyorlar seans basina, prof olmayan hekimler ustelik. (Kendi kendimi tedaviyi denedim. Ornegin o parayla yurt disina gitsem belki daha iyi olurum dedim bircok sey yaptim ama sorunlarim duzelmedi hala i. tihari dusunuyorum bana fikir verin lutfen
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
gidilir bence.
Ya inanmiyorum 🤦🏻♀️🤦🏻♀️. Tum kisisel sorunlarini gectim, su anlattigin durumdaki caresizlik bile insani dellendirmeye yeter 😡
Haklisin :( hepimiz icin her sey zorlasti. dahasi ben guvenlik gorevlisiyim devlette muayene olmak istemiyorum. Saglik raporlari sicile islenirse bir daha baska yere baslarken saglik raporu alamama ihtimalim var cunku o zaman issiz kalirim ya da daha az maasli islere gitmek zorunda kalirim o yuzden ozel muayenehane olmali, onlar sicile islemiyorlar genellikle. Bir de sinirlenince titredigim icin ilacli takibe ihtiyacim var, dost edinmekle gececek bir sey de degil.
Tuttuğun takımın maçına git tezahürat yap. Kafayı resetle
Yaptim. Inanmazsin belki ben disneyland'a bile gittim bircok seyi yaptim. Ama ailevi llarak cok fazla travmam ve davranis bozuklugum var duzeltemiyorum
Sevgilin yol mu
Sevgilim olamiyor davranis problemlerimin sebep oldugu durumlardan biri de bu
Neyin var
En kucuk tartisma aninda cilginlar gibi titriyorum bu yuzden herkes psikopat oldugumu saniyor.
Kendimi birey gibi hissedemiyorum.
Kuculken ailemden cok fazla eziyet gordum, iletisimsel olarak kitlendim bir donem sonra ve acilmam cok uzun surdu hala da tam olarak acilamadim, surekli olarak ailemin bana yasattiklarini dusunmekten alikoyamaiyorum ve topluma karismayi beceremedigim icin olmek istiyorum. Her seyi tek basima yaoabiliyorum ama hayatin boyle anlami yok dunyaya tum omru yalniz yasamak icin gelmedik. Hayatim cok anlamsiz
Sen bi doktora görün
Gorunemiyorum ki ozeller. cok pahali devlette ise 30 saniyelk gorusmede bir sey oldugu yok
Ne desem bilemedim
İtnihar edince nolcak? Arkandan bir-iki gün ağlarlar, 3. Gün gırgır şamata. İntihar, sorunlarla baş etme yöntemi değil. Bircok insanın kaldiramayacagi şeyler yasadim, bir kez olsun gideyim kendime köprü inşaat bakayım demedim. İş sende bitiyor.
Ben baskalarini cezalandirmak icin degil, icine karismayi bir turlu beceremedigim sosyal hayati disaridan izleyip aci cekmekten yoruldugum icin istiyorum. Zaten kimsesizim cezalandiracagim kimsem yok.
Boş bir mevzu yüzünden hayatına son vericen yani? İyi kral karar senin seçim senin ben daha bişey demiyorum yorumumu yok sayabilir veya silebilirsin
Bos degik gercekten. Hayat sevgiyle anlam kazaniyor. Ben tek basima dunyayi bile gezdim her seyi yaptim ama hayatima anlam katmayi beceremiyorum umarim kimse bu kadar yalniz kalmaz
Ben de yalnızım? Ben senin kadar dert etmiyorum yalnızlığı gram s*kimde değil hatta. Kendim için uğraşıyorum gelecegime yatırım yapiyorum işime gücüme spora sarılıyorum. Gidiyorum istediğim birsey varsa satın alıyorum canim ne isterse çoğu zaman tek başıma yapabiliyorum. Hayati buyuk şeylerde aramamak lazım insan kendi kendine de mutlu olabilmeli. Ya da o mutsuzluğa alisabilmeli onu tolere edebilmeli
Yalniz olmak demek tek basina caninin istedigini yapmak degil ki, istemediginde de mecburen yalniz olmak demek.
E tamam ben de yalnızım diyorum ya sana. Ama bu benim için hayatıma son verme sebebi asla olamaz. Hicbir şey hayatıma son verme sebebi olamaz zaten esasında. Sacmalama sende toparlan kendine gel neler neler çıkarır hayat karşina aklın hayalin bile almaz. Yeter ki pozitif bak yaşama.
Depresyon çok zor bir şey. Yaşayan bilir. Ben Özele gidiyorum. şu an ki muayene ücretim 1250. 5-6 k daha gelmedi umarım gelmez.
Hangi sehir acaba memnun musunuz
Hatay. Üniversite sınavlarına çalışırken boşluğa düşmüştüm. O zamandan beri doktorum iyi samimi.
O kadar para verilmez kendine olgun bir arkadaş bul onunla dertleş
Ilac kullanmam gerek. Sinirlenince titreme var oyle gecmez
Ilaç daha önce kullanmadıysan psikiyatri ilaçlarını kullanmanı hiç tavsiye etmem çünkü bir yeri tamir edip diğer tarafları bozar bilgin olsun
Youtubeden İzzet güllü hocayı izle çokça psikoleji videoları var ve gerekirse ilaç destegi al lütfen seni çok zorluyorsa
İstanbul'da isen beyaz masayı ara ücretsiz danışmanlık veriyor
Bedava verilenden hayir gelmez ki bedavasi devlette de var. En kaliteli hekimler genelde ozelde hos degil yazdiklarim biliyorum ama gercek bu
Tanıyı alana kadar özele git tanıdan sonra devlet psikoloğunda devam et
Ben psikiyatriye o parayı verirsem daha çok psikolojim bozulur
YouTube den izle en iyisi
Oyle olmuyor :(
Ozaman napcannuyucan biraz
Bu gun 13'e kadar uyucam zaten olmadi temelli uyurum
Uyudum**
Deme öylede meraklandirma insanları