Hastanede cantama not birakan kisiyle gorusmeli miyim, iletisime gecmeli miyim sizce?

Hastanede randevum vardi 7-8 gun önce. Sira bekliyordum. Elimde de bez canta vardi hemen onu alip ciktim. Bildiginiz bez canta agzi fermuarli falan kapali da degil. Hani not, hemen kalem vs falan atilacak acikligi var.

Dun cantami bosalttim. Bir tane yirtilmis kagida yazilmis not buldum. Muhtemelen kitaptan yirtmis, kagidin rengi sarimsi falan.

Merhaba ben (ad soyadini yazmis) Sizi xxx hastanesinde dahiliye bolumunde gordum. Yaniniza gelecektim ama yaninizda biri vardi rahatsiz etmek istemedim. Sizinle tanismak ve gorusmek istiyorum siz de isterseniz. Numaram diyerek numarasini yazmis. Benimle iletişime gecerseniz cok sevinirim. Gecmis olsun. Görüşmek uzere yazmis.

Yanimda annem vardi cekinmis olabilir belki bu yuzden. Annem vs diye tahmin de etmis olabilir. Yani gelip kasla goz arasinda notu ne ara cantama atti anlamadim ama o kabalikta farketmezdim zaten. Ben yer bulmus otururken yanimda bazen birileri dikiliyor. Devlet hastanesini bilirsiniz.

Yasi vs kac hic bilmiyorum. Ismini sosyal medya da baktim ama bir suru kisi cikiyor haliyle.

Aramaya yazdim isim soyismini sehrimi de yazarak. Birinde bir klinikte dis hekimi olarak cikti. Resmi falan var baktim. Sehrime bagli merkeze biraz uzak olsa da ogretmen olarak cikti ayni isim. Ama ismi soyismi oyle farkli degil. Bircok kisi de vardir. Soyismi cok yaygin degil gibi vardir, yine de emin olamiyorum tabi bu bilgilerle.

Ekledim numarayi whatsapptan baktim. Bir sey cikmadi herkese profili falan acik degil galiba. Gizemli biri cozemedim.

Bana bakan birini de hatirlamiyorum. ki hastane de mumkun degil hatirlamam, kendi derdime dusmusum.

Yazip yazmama konusunda cok kararsiz kaldim. Olgun biri mi, dayı falan mi cikar yoksa hani benim yaslarimda biri mi bilmiyorum. Yazsam riske mi girerim? Ne yapayim bilemedim. Aradan da neredeyse 10 gun gecti. Siz olsaniz yazar miydiniz? Bir kiz icin tehlikeli olur mu ya boyle?

Hastanede cantama not birakan kisiyle gorusmeli miyim, iletisime gecmeli miyim sizce?