Kimse ile mesajlaşmadığım için doğal gelmezdi sonra doğal gelmeye başladı. Hatta 2 ay birisiyle konuştum her gün sabah akşam yani aşırı doğal, samimi ve güzel sohbetlerimiz oldu. Bazen konu bulamayınca saçmalardık zaten genelde hep saçmalardık 😂. Bence karşı taraf ile arandaki bağ ve iletişime göre değişiyor bazıları ile her gün konuşmak istemezsin bazıları ile sabah akşam konuşmak istersin
Tatlı ve güzeldi zaten ama 2 ayda kaldı maalesef. Hatta arada tartışmalar olurdu falan onları bile çok seviyordum ya sonra barışmak için çok dil dökerdim çok çabalarım hepsini severdim yani. Onunla konuşmayı seviyordum çünkü. Ama geçen ay bir olay oldu yanlış anlaşılma falan sonra da iletişimi kesti ne kadar da deniyorsam da olmuyor...
Yok her gün kesinlikle bir konu olmadıkça kimseye mesaj atamam. Anneme günaydın mesajı atmak bile zor geliyordu. Bir arkadaşım var 1 haftadan fazla konuşmazsak triplere giriyor ama. Bende elimden geldiği kadar sevdiklerim ile konuşmaya çalışıyorum. Sevgili bile olsan bir müddet sonra sıkar. tabi ilk başlarda insana hoş gelir mutlu olursun sürekli mesajlaşıp konuştugunuz için ama sonrasında konuşacak bişey kalmadığında sap gibi susarsınız sonra ne oldu gibisinden kelimeler oluşmaya başlar ve gün geçtikçe sıkılmaya başlarsınız ve mutluluğu başka yerde ararsınız.
Evet ilk başlarda her gün yazışınca heyecan katıyor daha sonra eskisi gibi konuşmaya kesiyor arada bir konuşur çünkü konuşacak bir şey olmadığı için, genelde herkes öyledir.
Ara da bir de olur eğer seviyorsam ve değer verdiğim birisi ise sorun olmaz. Herkesin iş dünyası bir sürü yaşam tarzı var. Eline telefonu alamayan ya da yasak olan yerler var.