Sabahları günaydın vs
Size atmasa nasıl hissedersiniz?
3 günde bir falan konuşsanız
2 haftada bir falan buluşsanız, o kişinin ilgi duymadığını mı düşünürsünüz?
Size atmasa nasıl hissedersiniz?
3 günde bir falan konuşsanız
2 haftada bir falan buluşsanız, o kişinin ilgi duymadığını mı düşünürsünüz?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Benim olsaydı her gün yazardım tabi ki de
Kişiden kişiye değişir bu bana göre hergun konuşulmalı her fırsatta görüşülmeli ama kimisi de çok sık konuşup görüşmek istemez
Şimdi şöyle bir durum var flörtümü çağırıyorum buluşmaya gün içinde arkadaşlarıma söz verdim vs diyor 2. kez bu konuda ne düşünüyorsunuz. Beni önemsemiyormu yoksa gerçekten söz verdiği den mi
Buluşunca keyifli vakit geçiriyoruz yakınlaşma vs oluyor ama anlamıyorum bu durumu
Nasıl bir ilişki arayışında ve nasıl bir ilişkiye sahipsin bilmiyorum ama kız seninle takılıyor arkadaşlarını ekmek çok mu zor sanki bir insan arkadaşlarını sizden önde tutuyorsa sizi ihmal ederek sevgisinden şüphe duyun bence zaten kız sana değer verse şu an kendine kendine bu duygu içinde olmaz kendine veya bana da bu tarz sorular sormazdın belki seninle vakit geçirmekten memnun evet ama sadece o kadarsın kızın gözünde bu da benim görüşüm bu konuda
Banada öyle geliyor, en iyisi 5-6 gün sonra adam akıllı bir buluşma saati ayarlıyayım gelmezse içimi döker tekmeyi basarım
Bu mantıklı geliyor şu an
Ben olsam bu süre zarfında onu test ederdim ne bileyim canım sıkkın falan derdim bana karşı tepkisi ne olacak gibi yani o 5 6 günde bile beni değersiz hissettirirse devam etmek için bir sebebim olmazsa içim rahat bir şekilde bitirirdim
Buda çok iyi fikir denerim teşekkürler
Hergün konuşmayacaksak sıradan bir arkadaştan ne farkı var
Şimdi şöyle bir durum var flörtümü çağırıyorum buluşmaya gün içinde arkadaşlarıma söz verdim vs diyor 2. kez bu konuda ne düşünüyorsunuz. Beni önemsemiyormu yoksa gerçekten söz verdiği den mi
Buluşunca keyifli vakit geçiriyoruz yakınlaşma vs oluyor ama anlamıyorum bu durumu
Bir gün önceden vs haberleşebilirsiniz ya da o gün müsait değilse müsait olduğunuz bir gün için sözleşebilirsiniz
Bu tavırlar bana yedek oyuncu gibi hissettirir. Katlanamam.
ben ilk günden günaydın iyi geceleri saçma buluyorum tanışmıyoruz mkk
Evet her gün.
Buluşma belki normal de hergün görüşülmeli
Flörtle mesajlaşmiyosan o flört olmuyor
İşim yoksa yazarım sorun değil.
Hayır