Herhangi birileri ile mesela arkadaş sevgili gibi ben de hiç öyle bir şey yok ben kimseyle mesajlaşmıyorum uygulamalara girip bakınıp çıkıyorum 🤔
3 ay
Cevap
11Cevap
Ypk ki bir pamuk prensesimiz yazalım muzurluk yapim🤣
Inşallah bulursam muzurluk yaparsın Reis
Sıkılırım ki her gün her gün hiç benlik değil
Flörtüm yok. Yapsam mı emin olamıyorum ama sonra âşık oluyorlar başıma bela alıyorum. Böyle iyiyim
Adamdaki özgüvene bak
Beğenilen ve ilgi gören, Dr. unvanlı, kültürlü ama en önemlisi karakterli bir herifim. Ben öz güvenli olmayacağım da babam mı olacak :D
Sanki neyine Aman be Sanki edebi kalacak dünyada azıcık manevi duygular yaşa
Manevi duygular yaşamadığımı da nereden çıkardın? :SSS
Kendini övmekten Başka ne yapıyorsun Sabahtan beri cırcırrr
E sen ''adamdaki özgüvene bak'' dedin, ben de kaynağını açıkladım. Durduk yere bir şey anlatmadık.
Ayrıca İbn Hâldun, ''Fazla tevazunun sonu vasat insandan nasihat dinlemeye varır'' der Mukaddime adlı eserinde. Sana hayırlı akşamlar kardeş
Yanlış anlaşılma olduysa sorun değil ben sadece durumu yorumladım sen de düşünceni söyledin ayrıca alıntı güzelmiş tevazu ile kendini ezdirmek arasındaki farkı bilmek lazım heyyyırlı akşamlar😂
Benim lügatımda ''kendini ezdirmek'' yok. Bilemiyorum o yüzden. Sağ ol.
Kimseyle mesajlaşmıyorum konuşacak hiç arkadaşım da yok
Reelsleşiyorum ama birkaç kişiyle.
reels attığım arkadaşlarım var o kadar :)
En güzeli doğru karar
Evet arkadaşlarımla her gün konuşuruz
arkadaslarimla ailemle konusuyorum tabiki
Daha çok arkadaşlarımla
Her gün gereksiz sıkılır bir yerden sonra
Hayır mesajlaşmıyorum
Yok keşke olsa
Kimşnle
Hayır
Sapsın yani😂😂😂
Ele hojjj
😂😂😂memlekete sapta lazım
E herhalde o kahraman benim😂
Saperman kurtar bizi
Ağğğ çekilin açılın sıpiridgirl geliyor
Saoerman dur navi taytın üstüne kurmızı kilot gşymeyi unuttun😂😂😂abıvvvvv
Edepsiz
Ahahaha ne alaka süpermenin standart kıyafeti bu😂😂😂😂
Evet
Hayır sen?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kıvırcıkk777 anlıyorum seni 💛 Bazen insanın telefonu sessiz kalınca bir garip oluyor, sanki herkes konuşuyor da sen kenardan izliyormuşsun gibi… Ama inan herkesin sürekli mesajlaştığı biri yok aslında. Ben sevgilimle ve yakın arkadaşlarımla yazışıyorum ama o gün kim varsa onunla 💬✨ Senin şu an birileriyle mesajlaşmıyor olman eksik olduğun anlamına gelmez. Peki bu durum seni üzüyor mu yoksa alıştın mı böyle olmaya? 🌸