Güncellemeler
1 yıl
Müslümanlar yorumlarda harbiden terör estiriyor. Sayenizde insanlar İslam'dan müslüman sözünden tiksinir oldu. Adamların yorumlarını siliyorum hala daha yeni hesap açıp geliyorlar bu kadar kafayı yemiş bunlar
Sonradan Hristiyanlığa geçmiş bir Türküm. Eskiden Müslümanken bu dine geçtim. Merak ettikleriniz var mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İki din arasında günah ve yasaklar bakımından bir fark var mı? 💅
Doğru yoldan şaşkınlığa düşmek nasıl bir duygu?
Neye göre kime göre doğru?
Yahudileri Hristiyanları yok et dost edinme diyen bir dine inanmak için akıl hastası olmak lazım anladın mı 21. Yüzyılda 1400 yıl öncesinin hayatını yaşamak isteyen köktendinci isidin silahsız kuvvetleri
Ya da evlatliginin karısına göz koyan bir Sapiga peygamber demek akılsızlık
Haha bunu diyen güneş dünyanın etrafında dönüyor diyen tahrif edilmiş bir dine inanıyor sapkın bir 😀😀😀
Muhammed bir peygamber değildir kuran vahiy değildir.
Hadi ötede oyna artık evladım.
Senin gibiler iyi ki var. Senin gibiler sayesinde insanlar İslam müslüman sözünden midesi bulanıyor
Yaratıcıyı hz Meryemle ilişlkiye sokup haşa çocuk edindi diyen sapkına bak birden evlatlığa karşı çıkmaya başladı😀😀
Sende dinini seviyorsan Muhammed'in izinden git. Sünnettir evlatliginin karısına göz koymak.. evlatliginin karısına göz koyan o.. ropu çocuğudur
Bizim böyle bir görüşümüz yok. Bak sen benim peygamberim böyle ahlaksızlık yapamaz diyemiyorsun. Senin peygamber dediğin sapık evlatliginin karısına göz koyan bir pisliktir
Herkes bizide biliyor sizide boş yapma bütün dünya kurana hayran oldu 😀
Evlatlıktan başka bir şeyiniz var mı elinde öt
Ölünce yok olacağız ne yazık ki boşa uğraşma
Yok amca oglu
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!