Hristiyan olmus Turk?

Yurtdisinda yasiyorum tv, de program gordum "Sok" oldum.. Anlatayim.. Avrupada 60, li yillardayasayan fakir bir Turk aile temelli donecekler.. ama Turkiyedeki planlari icin hic. Paralari yok bir yasindaki ogullarini.. Italyan kokenli bir aileye satiyorlar.. itanyan aileye tanidiklarindan adresinide biliyorlar.. Neyse. aile. Turkiye, ye. Donuyor paralari oldugu icin ev aliyorlar.. Yillar geciyor baba emekli oluyor.. bir gun esiyle Yillar once Italyan aileye sattiklari cocuk akillarina geliyor.. oyle Boyle derken Italyan ailenin Yanina gidip cocuklarini Gorme fikri. akillarina geliyor.. adresi bildiklerinden Italyan ailenin evine. gidiyorlar bir Turk tercumanda buluyorlar.. Italyan aile Sok tabii.. Cocugumuzu geri almak istuyoruz. parani geri verecegiz diyorlar.. Tam bu. sirada Italyan Polis karabineri araciyla geliyor ve Italyan aileye sarilarak italyanca baba misafirlerimiz Kim? Italyan durust baba uzgunce " Bunlar senin Gercek annen ve baban!!! Diyoruz ve uzgunce satin alma hikayesini anlatiyor ve devamli aglayan Turk Annesini gosterek bu senin Gercek annen. Haydi saril op onu diyor Italyan baba.. Cocuk saskinlikla Italyan babasina.." Yani ben Muslumandim.. ama sen beni Hristiyan olarak yetistirdin diyor..(Simdi detaylara girmeden bu Turk genc Yillarca. Hristiyan olarak yetistiriliyor.. italyada oluyor Karabineri ( Polis) oluyor.. ve neredeyse 30 yasinda ben senin Gercek annenim diye. Bir kadinla karsilasiyor.. bu genc adamin Hristiyan Olmali Caiz mi? ilmi olarak ne dusunuyorsunuz arkadaslar? cevaplarinizi bekliyorum

Hristiyan olmus Turk?