Ben Hristiyan bir türk'üm, Türk'ten Hristiyan olmaz diyenler hakkında ne düşünüyorsunuz?

Ben sonradan Hristiyan olmuş bir türk'üm. Ara sıra böyle bilgisiz insanlar ortaya çıkıyor neymiş efendim Türkler sözde müslümansa Türk olurmuş Hristiyan olanlar Türk olamazmış Hristiyanlık sadece Avrupalıların diniymiş islamiyet'se bütün insanlara hitap eden evrensel bir dinmiş sözde.

Siz Hristiyan Türkler hakkında ne düşünüyorsunuz

Güncellemeler
1 yıl
Müslüman arkadaşlar, lütfen biraz sakin olun. Size tavsiyem, önce kendi kitabınız olan Kur'an'ı Türkçe olarak okuyun ve araştırın. Bilmeden ve anlamadan burada bana saldırarak kendinizi zor duruma düşürmeyin. Önce bir neye inandığınızı öğrenin, sonra başkalarına laf yetiştirmeye çalışın. Yoksa her tartışmada sadece kendi cehaletinizi ispatlamış oluyorsunuz, ki bu da biraz üzücü oluyor doğrusu.
Güncellemeler
1 yıl
Gerçekten ne kadar komik bir durum! Ben bir Hristiyan olarak, Müslümanlara diyorum ki: 'Kendi kutsal kitabınızı, Kur'an'ı Türkçe okuyun, anlayın.' Ama karşılık olarak, 'Kur'an gönüllere, kalplere hitap eder' diyorlar. Eğer kitabınızı anlamıyorsanız, neyi savunuyorsunuz? Böyle bir yaklaşım, sadece cehaletinizi ve kör inancı sergiliyor. Kendi dininizi doğru anlamadan, başkalarına laf yetiştirmek ne kadar da acınası bir durum
Ben Hristiyan bir türk'üm, Türk'ten Hristiyan olmaz diyenler hakkında ne düşünüyorsunuz?