2 yillik ilişkim var. Çok seviyorum onu evlilik bile istiyorum. Ama geçen gün şüphelendim, sevgilimin telefonunu kurcaladım. Bir tane kızla konuşmalarını gördüm. 2019dan beri ara ara konuşuyorlarmıs ama sevgili ya da flört olmamışlar. Anladığım kadarıyla arada uzun aralar vermişler, hatta birbirlerini engelleseler bile sonra gene konuşmuşlar. Kızı yedekte tutuyor. Mesela en son konuşmalarının üzerinden biraz zaman geçmiş, şu an konusmuyolar ama bir şey yakaladım. Sevgilim arkadaşlarıyla mesajlarında o kızdan bahsediyor, benim boşta kalınca takıldığım manita diye. Ve kızın hesabini arkadaşlarına veriyor, millet içinde lafını ediyor kızın.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Öncelikle sana şunu söyliyim balım. Elbette ayrılık kolay olmaz çünkü sevmişsin bu adamı. Ama bu adam sana hakkettiğin değeri verebilecek mi? Telefonunu kurcaladım diyorsun. Seni yedeklerde tutuyor. Sen uyurken o diğer kıza gidiyor sen uyanıkken sana koşuyor. Böyle bir adamla bir hayat sürülmez. Hele evlenirsen vay haline. Üzül diye söylemiyorum gerçekten. Ben de eşimi çok seviyorum hemde canımdan çok öl dese ölürüm mesela ama en ufak bir ihanette çırasını yakarım. Bırakır güle güle derim. Ben aranı bozmak istemem ama böyle bir adamla olmaz balım. Bırak cehennem olsun gitsin. Ona deki hadi sen yedeğine git. Yol ver yani. En fazla 3 ay ya da 1 yıl ağlarsın o kadar. Ama ağlama bile bence çünkü değmez. Allah karşına daha iyilerini çıkartsın canım. İnşallah mutlu olursun.
2018den beri devam ediyorlarmış. Bu bunu bırakır mi
Güzelim benim bu o kızı bırakıp seninle devam etse bile böyle bir adam seni hep aldatır ben bunu demek istiyorum yani. Seni o kızla aldatıyor o kızıda seninle aldatıyor mesela o kız gider başka birini bulur bu sefer seni yedekler yani boşta kaldığında yazdığı o kız gibi olursun hani demiş ya benim boşta kaldığımda ki manitam. Bu sefer o kızı bırakır seni onun yerine koyar başka bir kızla sevgili olur. Üzülmene bile değmez bırak bence onu yüzünede vur hatta. Hadi yallah de sktri çek balım. Daha gençsin karşına daha iyi, karakterli insanlar çıkacak
Bi şey dicem, kıza ne demiş biliyor musun baska biri seni s... kerken seni izlemek istiyorum. Kız da tamam demiş
Bacım bence bu adamdan uzak dur yani şimdi sen öyle söyleyince onun ne mal olduğu da ortaya çıkmış. Çıkar hayatından onu ve üstelik seni aldatmış çok afedersin seni aldattığı kızı resmen s*rmaye yapmış sıradaki hedefi de sen olabilirsin. Uzakdur ayril kurtul
Bak bi şey dicem, sevgilim baska biri ile evlense bile o kız onun m.. etresi olarak kalır
Evet güzelim aynen òyle olur namusuzluğu elverişli olan her haltı yer. Yani onun böyle oldugunu bence sende gayet iyi biliyorsun bırak hayatını yaşa kendini kurtar balım
Boşta kalınca takıldığım manita derken siz ayrılınca mı yani. Tabi ki ayrılacaksın yüzüne de vur bunları
Boşta kalmaktan kastı ne anlamadım canım ama manitam demiş kız için
Sevgili olduğunuza emin misin yoksa flört falan mı sadece
Bir de bak bi şey sorucam. Bu kizla 2018den beri konuşuyormuş ara ara. Benimki ne isterse ne derse tamam demiş kız. Gel gel. Git git yapmış kıza
Konuşacaksın canım öyle düşün düşün olmaz kim bu kız hayırdır de resti çek
Hatta bi keresinde kız buna baya ağır sövmüş.. birbirlerine engel atmışlar. Uzun zaman konusmamislar. Sonra kiz buna yazmis tekrar konuşmuşlar
Bunlar kopar mi sence
Kız onlar kopsa nolur arkandan iş çeviriyor iki kızı aynı anda idare ediyor miden bunu kaldırır mı
Bi de bak, sevgilimin arkadaşı bunu tehdit edince kız bunları dava etmisti. Kız şikayeti de geri çekmiş
Bi de bu kizla sevgili falan da değiller yani
Öyle takiliyolar