Kızlar yardım. Ne yapacağım şimdi?

Çok iyi bir adamı terk ettim. Olmuyordu artık bu ara kafam çok karışık ve sürekli beni irdeliyor. Tamam bunu uygun bir dille yapıyor ama ona karşılık vermediğim için de suçlu hissetmeye başlamıştım. Güzelce konuştuk ayrıldık kurtarmaya çalıştı yapıcı konuştu ama devam edemedim. 1 aydır ayrıyız eski tutkum sevgim de yok daha doğru beynim düşüncelerle aşırı bulanık. Sorun şu ki evimin her yerinde o var. Banyo mutfak hepsini ben istedim diye boyamıştı bütün tadilatlarını o yapmıştı. Şimdi her banyoya mutfağa girişimde eski halini hatırlıyorum ve bu yeni halinin her yerinde onun emeği onun izleri var. Bu canımı yakıyor neden bilmiyorum ama ona haksızlık ettim gibi hissediyorum. Benim için neler yapmış insanlar ayrılmak isterken bunları hiç düşünmüyor. Bana çok kırgındır diye düşünüyorum bi de buna hüzünleniyorum. Evet bitti sakin ol diyorum kendime, bazen de bitmesi gerekir diyorum. Ama ayrılmadan önce bile bana nasıl emek verdiğini hatırlıyorum yorgun argın bana gelip bütün banyoyu sabahtan akşama kadar sırf ben istedim diye yaptığı aklıma geliyor. Karmaşık duygular içindeyim.

Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Kızlar yardım. Ne yapacağım şimdi?