Diğer 90b gögüslere sahibim fakat 49 kg yum nasıl kilo alabilirim? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl 20 yaşındayım 90b gögüslere sahibim fakat 49 kg yum nasıl kilo alabilirim? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 91,1b cevap paylaştı. kalori yükseltin. 0 0 Yorumla
Ş3ymaaaaa Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 94% 1 yıl Bende aynı şekildeyim kilo almayı değil memelerimi küçültmeyi düşünüyorum direkt 2 1 Yorumla Soran 1 yıl En mantıklısı bu olacak galiba Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% 1 yıl Diğer konusunda 5,3b cevap paylaştı. zayıf bir vücudun olup 90cm sırt ölçün mü var? üçgen vücut gibi bişi yani? çünkü B cup gayet normal standart meme büyüklüğü. burada absürt olan sırt ölçün olan 90 0 0 Yorumla
Gahakaş Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Memelerinle kilon arasındaki bağlantıyı anlayamadım 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Orantısız vücut Yorumla
core2duo Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 542 cevap paylaştı. adeta Bayan meme gibisiniz maşallah Guzel. Putine 90 lık roket mermisi nükleer başlıklı Güzel Allah vergisi 1 1 Yorumla Aşkoşişko 1 yıl S400 olarak işe başlasın Yorumla
postman52 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 40% 1 yıl Vücudunu çok merak ettim büyük memeli ama zayıfsın yani 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla postman52 1 yıl Bence çok seksi duruyosundur Yorumla Soran 1 yıl Ama zayıfım belim ince ve çok kalçam yok Yorumla
Dispatcher25 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 75% 1 yıl Diğer konusunda 772 cevap paylaştı. O numara ne oluyor bilmiyorum ama, alacağın kilo da 55-60 sınırında olmalı bence. 1 0 Yorumla
kartaliçezeze Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Sütyen bedenin yanlis o kilodaysan 70/75 d veya e falan alsan daha güzel durur 0 0 Yorumla
Nebialkannnn Takip Et Xper 4 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Görürsem daha iyi yorum yapabilirim uzun süre fitness yaptım 0 0 Yorumla
İST34MLT44 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 760 cevap paylaştı. Güzel işte dolgun göğüslü olmak yakışır sana 0 0 Yorumla
Dedective Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 574 cevap paylaştı. O kiloya o gögüs ne. Yürüyen meme resmen. Düzenli beslen kan ver mutlaka kilo alırsın 0 0 Yorumla
Aşkoşişko Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl 😂😂memodaki yağları popoya enjekte et 2 1 Yorumla Soran 1 yıl Keşke🥺 Yorumla
niloyaderleradıma Takip Et Xper 4 Yaş: 21 1 yıl 90 sırt ölçüsü, b ise memenin büyüklüğü. Bilgilendirmek istedim. Sırtın geniş yani kocaman değil. 0 0 Yorumla
HardFB92 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl 49 un 19 u göğüslerden yani 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla HardFB92 1 yıl Ele gelir o zaman Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ne gerek var böyle iyi işte 0 5 Yorumla criollo 1 yıl Senin olay genetik tamamen Yorumla Soran 1 yıl Hayır onlar yapılı Yorumla criollo 1 yıl Nasıl yani silikon mj Yorumla Soran 1 yıl Hayır yani orantılı onların Yorumla criollo 1 yıl Nasılım diye sorsaydin bu soruyu çıplak ya da çamaşırlı değil normal yani sizce dikkat çekici mi duruyor diye Yorumla
1kahveyenedersin Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Bu fiziğe göğüslerin daha küçük olsaymış.. 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Diğer konusunda 10,9b cevap paylaştı. Geceleri bol bol yemek ye 0 0 Yorumla
bulamadımisimyaw Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kan verin 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl yani Yorumla bulamadımisimyaw 1 yıl Bende kilo alamıyordum. Kan verince almaya başladım Yorumla Soran 1 yıl Deneyeceğim teşekkür ederim Yorumla bulamadımisimyaw 1 yıl Rica ederim Yorumla
AyLorduLucifer Takip Et Xper 6 Yaş: 30 1 yıl Gerçekten böyle bir filmin mı var inanılmaz 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla AyLorduLucifer 1 yıl 90 b göğüslerini tartsan normal kilondan fazla çıkar:)) kilo alsan afet olursun Yorumla Soran 1 yıl Konuşabilir miyiz özelden Yorumla
Selçuk006035 Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 746 cevap paylaştı. Evlenince alırsın 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Çok var ona Yorumla Selçuk006035 1 yıl Evlenmeden de içine alıp bolaltırsan iştahını açar kg alırsın Yorumla
acildurumçekici Takip Et Guru Yaş: 42 1 yıl Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı. İnan bu rakamlardan hiç anlamıyorum 0 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Boyun kaç 0 0 Yorumla
Mertcan34333 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 1 yıl Ciddi misin yaa 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Mertcan34333 1 yıl Yardim edeyim sana istersen? Yorumla Mertcan34333 1 yıl Kilo alman için Yorumla Mertcan34333 1 yıl 👋👋 Yorumla
Bilir_Kisii Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. oy maşallah 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
kalori yükseltin.
Bende aynı şekildeyim kilo almayı değil memelerimi küçültmeyi düşünüyorum direkt
En mantıklısı bu olacak galiba
zayıf bir vücudun olup 90cm sırt ölçün mü var? üçgen vücut gibi bişi yani? çünkü B cup gayet normal standart meme büyüklüğü. burada absürt olan sırt ölçün olan 90
Memelerinle kilon arasındaki bağlantıyı anlayamadım
Orantısız vücut
adeta Bayan meme gibisiniz maşallah Guzel. Putine 90 lık roket mermisi nükleer başlıklı Güzel Allah vergisi
S400 olarak işe başlasın
Vücudunu çok merak ettim büyük memeli ama zayıfsın yani
Evet
Bence çok seksi duruyosundur
Ama zayıfım belim ince ve çok kalçam yok
O numara ne oluyor bilmiyorum ama, alacağın kilo da 55-60 sınırında olmalı bence.
Sütyen bedenin yanlis o kilodaysan 70/75 d veya e falan alsan daha güzel durur
Görürsem daha iyi yorum yapabilirim uzun süre fitness yaptım
Güzel işte dolgun göğüslü olmak yakışır sana
O kiloya o gögüs ne. Yürüyen meme resmen. Düzenli beslen kan ver mutlaka kilo alırsın
😂😂memodaki yağları popoya enjekte et
Keşke🥺
90 sırt ölçüsü, b ise memenin büyüklüğü. Bilgilendirmek istedim. Sırtın geniş yani kocaman değil.
49 un 19 u göğüslerden yani
Evet
Ele gelir o zaman
Ne gerek var böyle iyi işte
Senin olay genetik tamamen
Hayır onlar yapılı
Nasıl yani silikon mj
Hayır yani orantılı onların
Nasılım diye sorsaydin bu soruyu çıplak ya da çamaşırlı değil normal yani sizce dikkat çekici mi duruyor diye
İyisin ne istiyorsun daha be
Bu fiziğe göğüslerin daha küçük olsaymış..
Neden kilo alacaksın ki
Karşıya bakıyormu bari
Geceleri bol bol yemek ye
Memeler seksi görünür bu kiloyla
Kan verin
Nasıl yani
Bende kilo alamıyordum. Kan verince almaya başladım
Deneyeceğim teşekkür ederim
Rica ederim
Gerçekten böyle bir filmin mı var inanılmaz
Evet
90 b göğüslerini tartsan normal kilondan fazla çıkar:)) kilo alsan afet olursun