devamlı başlıyooruum ama istikrarlı olamıyorum. yapabilen varsa nasıl yapıyor :I
birde namaz kıldığınız zamanlar ve kılmadığınız zamanlar neler hissediyprsunuz merak ediyorum
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer devamlı başlıyooruum ama istikrarlı olamıyorum. yapabilen varsa nasıl yapıyor :I
birde namaz kıldığınız zamanlar ve kılmadığınız zamanlar neler hissediyprsunuz merak ediyorum
Kesinlikle bende aynıyım. Yani özellikle iş yerinde kacirabiliyorum kendimi rahat hissetmiyorum asla ama napalim elden geldiğince kılmaya çalışıyoruz. Tam hakkıyla kılıyor muyum hayır yalnızlık iş stresi derken kendimi namaza veremiyorum. Aslında daha çok verip dua ile Allah tan istemek lazım. Rabb im daim ve kabul eylesin 😊
inşaşlah kabul etsin, hani şu var hiç kılmamamktan veya dert edinmemektense ara arada olsa kılmaya çalışsak bu dabir adım sonuçta?
Evet öyle yap niyetin hep kılmak olsun bırakma 😊
inşallah :)
İnsAllah ☺️
Cevap
6Cevap
1.5 senedir devam arada uyuya kaldığım veya unuttuğum anlar oldu onun dışında bilerek etmedim terk kılmazsam kötü hissederim
keşke o hzuursuzluk geri gelse hocam banada bakalım kılmaya çabalıyorum ama olmuyor bir yerde
evet aslında, kendimi güdülemem gerekiyor dediğiniz gibi, Allah daim etsin sizi benide düzene oturmayı nasip etsin
Bazen sabah namazları kaçıyor diğerlerini kılıyorum
maşallah hocam ne güzel, Allah daim etsin
1 ay oldu başlayalı şu an kılıyorum inşallah devam ederim 😂
ay inşallah :) çok sevindim
Yani bende sevindim hayatıma biraz düzen biraz huzur geldi valla az da olsa arınmış hissediyorum 😂
bende kılınca öyle hissediyorum, zor zamanlaımda öellikle dua edince feraha kavuşmadığım an yok :)
Bunları düşünüp devamını getir işte o zaman iç sıkıntın gitti diye namazı sallama 😂
:D ahah haklısınız aslında bundan da olabilir
İnsanoğlu nankördür sıkışmadığı sürece hatırlamaz yaratanı biz onlardan olmayalım 😂
inşallah hocam :)
Usa ye tasınmak zorunda kaldım ve sureklı namaz saatlerini kacırıyorum... bu benı cok uzuyor.. ıc huzurumun kayboldugunu dusunuyorum namaz kılamadıgım zaman..
değil mi bende öyle düşünüyorum. aslında bamaz kılıp dua edince bende hayatımın düzene girdiğini hissediyorum ama bir türlü düzene oturtamıyorum.
seni ilgilendirmez o konu yaradanla kullarin arasinda ve bunun gösterisi lafi olmaz git ne yapiyorsan susrak tyap
pardon da bende bana hesap ver demiyorum ki istemezen cevap vermezsin.
anlamıyorum sizi konu dini konulara gelince me hep Allah ile benim aramda diyip kapatılmaya çalışılıypr. hangi şarkıyı dinliyorsunuz desem anında dönüt hele ki konu cinselliğe gelirse kebaap :D ne kadar değişiksiniz.
Bende ara ara kılıyorum
Allah kabul etsin
Amin sen neden bırakıyorsun başladıktan sonra
ya aslında orasını bende bilmiyorum :( dışarıda olunca zamanı fark etmiyorum sanırım odan evde olunca düzenli ama
Biraz dm den konuşalım mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?