Hiç aramıyorum desem hatta hiç aramadığım için zorla arkadaşlar bir iki kabul et kafan dağılır dedi ama yok ben ciddiyet seviyorum nedense takılamıyorum kimseyle
Normalde hiç kimseyi kabul etmiyorum fakat ortak sevdiğim bir arkadaşımı takip ediyordu belki onun tanıdığıdır diye onayladım. Fakat sonra onu takipten çıktı beni takip edince ama hata bende böyle sosyal medya iyice izdivaç programına dönmüş kimi kabul edersek ona yeşil ışık yakmış gibi oluyoruz sanırım
Yani çokta üzerinde duracak bir durum değil Çık takipten olsun bitsin Rahatsız ederse de en kötü ne yapacak ınstagramdan yani arar ya da dm atar Engellersin olur biter
Yok hoşlanmadım sıradan bir takipçi normalde tanımadık eklemem ama bu çocuğun takipcisi vs 120 falandı dedim ekleyim ne olcak dedim anında stoyrlerimden birini beğendi aradan 4 saat geçti ismimin yanıma hanım diyerek mesaj atmış sonrada sildi zaten birazdan bende kendisini silicem ve bir daha tanımadık eklemicem
Millet ekle ne olacak diyor benim kabul ettiğim her erkek bana yazıyor biri de reels atmış bunu konuşmaktan çekindiğin ama tanışmak istediğin birine at diye anında sildim. Madem istek atıyorsun biraz bekle uzun süre sonra ilk defa erkek kabul ettim her kızın başına geliyordur bunlar ama beni acayip irite etti
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ma l bence o an cevap vermedin diye ben bunun g otunu kaldırmayayım diye düşünmüş olabilir ama çocuk tam bir liseli sil şu aveli Allah aşkına
Görüldü bile atmadım ki birde sohbeti başlatmak için dokunun falan yazıyordu aktif olduğum görülüyor mu bilmiyorum ama gizli aktifliğim de
Görünmez aşkım diyorum ya m al işte madem yazıyor insan arkasında durur of ergen ergen işler
Hata bende tanimiyorsam kabul etmicem slklık yapıp kabul ettim ortak arkadaş vs vardı diye
Ay boş ver aşko bırak yenisi gelsin erkek çok nextle
Erkek çok ama sağlamı yok. Nadasa bıraktım nedense hiç biri ile sohbet bile edesim gelmiuor
Mutlaka bir gün biri denk gelir özellikle ara demiyorum zaten bebeğim akışa bırak bu işleri
Hiç aramıyorum desem hatta hiç aramadığım için zorla arkadaşlar bir iki kabul et kafan dağılır dedi ama yok ben ciddiyet seviyorum nedense takılamıyorum kimseyle
Doğrusunu yapıyorsun bence de
Öyle umarım doğru kişilerle rastlaşırız ne diyebilirim ki
En iyisini diliyorum senin için ❤️
Teşekkür ederim bende sizin için 🤍
Pişman mı olmuş yd kendinden emin olamadı. Sende sor ona.
Neden sorayım kendisini tanımıyorum bile
Bunu kendisine sor
Bende merak ettim 😅
Amaç zaten sordurmak bence neden sildin dicem 😒 oda tatmin olcak
Ne alaka?
Sormak en doğal hakkın
Sonuçta sana yazılmış bir mesajı silmiş
Bilerek yapıyorlar inanın 🙂 dikkat çekmek amaç adım gibi eminim
O zaman bir şey sorucam
Çocuğu tanımadan neden takipleştin?
Normalde hiç kimseyi kabul etmiyorum fakat ortak sevdiğim bir arkadaşımı takip ediyordu belki onun tanıdığıdır diye onayladım. Fakat sonra onu takipten çıktı beni takip edince ama hata bende böyle sosyal medya iyice izdivaç programına dönmüş kimi kabul edersek ona yeşil ışık yakmış gibi oluyoruz sanırım
Yani çokta üzerinde duracak bir durum değil
Çık takipten olsun bitsin
Rahatsız ederse de en kötü ne yapacak ınstagramdan yani arar ya da dm atar
Engellersin olur biter
Aynen öyle
gordun ama goruldu atmadin? iyi olmus sana
Üstten gördüm mesajını 2 dk da sildi nasıl cevap yazayım?
Yazmaktan vazgeçt
Hiç yazmadım ki kendisine
O vazgeçti geri aldı
Bende sildim.
Pişman olmuştur
Belki de
Hoşlandığın biri mi
Yok hoşlanmadım sıradan bir takipçi normalde tanımadık eklemem ama bu çocuğun takipcisi vs 120 falandı dedim ekleyim ne olcak dedim anında stoyrlerimden birini beğendi aradan 4 saat geçti ismimin yanıma hanım diyerek mesaj atmış sonrada sildi zaten birazdan bende kendisini silicem ve bir daha tanımadık eklemicem
😄😄 güzelmiş eglenceli birine benziyorsun
Millet ekle ne olacak diyor benim kabul ettiğim her erkek bana yazıyor biri de reels atmış bunu konuşmaktan çekindiğin ama tanışmak istediğin birine at diye anında sildim. Madem istek atıyorsun biraz bekle uzun süre sonra ilk defa erkek kabul ettim her kızın başına geliyordur bunlar ama beni acayip irite etti
Çok uzaksın sanırım biriyle tanışmaya
Güvenemiyorum sadece
Kotu bir anin mi var
Kendimi güvenceye almadan ilişkiye başlamak istemiyorum aslında sebebi bu
Peki sanal flortlerin oluyor mu
Hayır tabikide
Neden😃
Dinim gereği
Hmm buradan biriyle tanıştın mi hiç
Cevap alamamaktan korkmuştur
Bende kendisine cevap vermekten korkuyorum.
O zaman iyi oldu sildiği
Kesinlikle
Keyfine
Annem üzüldü