hayır madem itişip kakışıyoruz ne mesaj atıyosun atma diyorum atıyor ya!.
Bir erkek niçin mesaj atar, arada bir?
hayır madem itişip kakışıyoruz ne mesaj atıyosun atma diyorum atıyor ya!.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer şimdi alınacaksın belki ama şöyle de bir durum var.türk kızları aynı senin gibi düşünüp atma diyorlar gururlu erkek hemen bırakıyor.gururlu olmayanı bir süre devam ettiriyor.sonra o da pes ediyor.en sonundaki sonuç ise belli."beni eskiden seviyordu şimdi sevmiyor ne yapmalıyım" bu hep böyle olmuştur.
kendince işte ben gizemli takılıyorum beni merak et ben acayip derecede cool bir insanım, sen hep beni merak edeceksin ama ben yalnızca istediğimde sana bir şeyler söyleyeceğim demek istiyor. siz kızlar seversiniz öyle abidik kubidik tipleri.
Kızgınlıgın hoşuna gidiyor bence.
Madem mesaj atmasını istemiyorsun ya mesajlarına cevap verme ya da engelle.
Bırak yaa niyetini kendisi bile bilmiyo, öyle bir insandan uzak dur. Gözüme pek sağlam biri gelmedi
aynen ya nedenini soruyorum, muhabbet olsun diye diyor. her şeyin bir zamanı var diyor falan.
Gerçekten bırak konuşma derim ben. Zamanına yazık. Tepkini koy demekki sen kırıcı olmayıp konuşma diyorsun ama o bunu anlamıyo. Sen sen ol tepkini koy
anladım. teşekkür ettim.
Rıca ederim umarım dediğimi uygulayıp yaparsın yoksa bu adam seni daha çok oyalar gibi gözüküyo.
Hayırlı günler dilerim
Cevap
3Cevap
Yüzsüzlük :D bana bir kız mesaj atma diyecek hayatta atmam :D hatta birisi kısa cevaplar veriyor diye 4. keredir konuşmak istemiyorsan konuşmayalım diyorum hayır saçmalama diyor ne kadar garipsiniz
hayır madem itişip kakışıyoruz ne mesaj atıyosun atma diyorum halen atıyor, muhabbet ediyoruz fena mı diyor :/
İtişip kakıştığınız için onu da ciddiye almıyor olabilir. Açık senden hoşlanıyor
hoşlanıyorsa niye söylemiyor anlamıyorum ben yaa. çıkar ağzındaki baklayı diyorum, benim bir derdim yok diyor.
:) Ağzında ki baklayı çıkarttığın da daha tanımıyoruz bir birimizi biraz zaman vs. diyerek geçiştirilmekten korkuyor olabilir. Ya da belki tipinden çok karakteri ile etkileyeceğine güveniyordur ondan konuşuyodur
canı sıkılınca atıyor olabılır ya da gerçekten sana açılamıcak kadar utangaç.
bilmiyorum yaa :/
ya hoşlanmıyorum ne alaka derse rezil olurum :/
ya yazma diyorum atma mesaj.. 10 gün sonra falan tekrar napıyorsun..
Cani skilinca atiyordur
iyi de bana niye atıyor, gitsin başkasına atsın :/
ya gitsin erkek arkadaşlarına atsın... uff ya.
dalga geçiyor olabilir
:( ama öyle biri değil gibi.
senin duymak istemedikleirini düşünüyor sende anlamazlıga gelme sevgilim varde
saçma sapan konuşma, yüz mü veriyorum adama ben.
sacmalayan snsin cocuk neden mesaj atıyor diyorsn belliki hoşalnıyo bunu duymak istesen zaten atlardın duymakl istemediğin içinneden yazıyor diyorsun daha nedeni var mıbelli işde
ya soruyorum nedenini söyle diyorum, her şeyin bir zamanı var diyor... ne diyeyim yani.
hoşlanmadıgını sezmiş mal gibi kendini rezil mi etsin , belki fırsat doğar diye dadanıp duruyo
hayır ben mi rezil edeyim sen beni mi seviyorsun diyerek... uff yaa.
ya cocuk sana acılsa ne diyeceksin hadi buradan yakkk
reddederim.
bunu hissettir ona hani ilk bakış ilk elektrik felan konuya gir sonunu bağla işde cocuk bilsin anlamış ama hala umut taşıdır biraz daha acıklayıcı konuş ya da sevgilim varde daha yanaşmaz
ya biliyor zaten ondan hoşlanmadığımı.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar