21 yasindayim, yegenimle alisveris yaptik kafeye filan gittik. 7 bucukta geldim diye babam kizdi?
Bu normalmi? Benim yasitlarim gece 10da disari cikarken?
Bu normalmi? Benim yasitlarim gece 10da disari cikarken?
Erkek olsaydin sorun olmazdi ama dimi, ayirici zihniyet. Uzuldum adina. Sana mi guvenmiyolar? Yanlis bir sey yaptigini mi dusunuyolar? Bence onlara bu guveni vermelisin. bir sekilde.. Yoksa gercekten kendine guvenin olmaz cok korumaci zihniyet insanin ayaklarinin yere saglam basmasini engelliyor
Aynen oyle kendine guvenim kalmiyor benim surekli cocuk gibi davranilmasindan. 1 bucuk yil sonra meslegimi Elime alicam, dolayisiyla Gec cikicam, ozaman herhalde paronayak sekilde dolanirim etrafta ilk defa o saate ciktim diye.
Ben de seninle aynı yaştayım ve babam akşamı bırak gündüz bile dışarı çıksam sorun ediyo ne işin var nereye gidiyosun tarzında sorular soruyo beni deli ediyoo
Aynen benimde oyle
Aynen oyle ya:( ozgur olmak istiyorum:)
28 yaşında arkadaşım eve 9 da gidiyor diye olay çıkarıyor abisi evde. ki kendisi erkek. bence aileden aileye göre değişiyor. ben arıyorum "bu gece gelmeyeceğim" dediğimde "yemene içmene dikkat et" cevabını alıyorum. "nerdesin" bile demezler bizimkiler.
sureklı cıkmayıp cıkmayıp bır anda cıkıpta gec gelırsen geç te sayılmaz ama haber etmedıysen meraklanmıstır belkıde haber vermedın dıye kızmıstır genelde bu gıbı sıkayetler duyuyorum ama babanın kızmasıda bılemıyorum :D
Yok haber verdim
O zaman anormal bir durum senden kaynaklanan birsey degil takma fazla babanin ani cikislarindan biridir belki
Cevap
26Cevap
babamı örnek verecek olursak kapıdan çıktığım an sürekli arar nerdesin ne zaman geleceksin ben geliyorum yanında kim var arkadaşını ver bakayım telefona.. buna ne diyorsun neyse ki telefonmu dışarıda sessize almama alıştıda istemediğimde cevap vermeyince kızmıyor artık minnoşum yerim onu özledim babamı ya :(
Kimisi 24 saat eve ugramasa kızacak bir babası bile yok. Akıllı ol ve şükret.!
https://i.hizliresim.com/z2GJdD.gif
çok ağır oldu bu o. O
@remembrence Hayatı çok hafife alıyorlar. Elde değil susmak.
Yaşıtlarını bilemem de 40 Yaşında da olsan aynı cevabı alırsın Tr toplumu belli
O kızların babası izin vericek yapıda demekki
Yurt disindayim bide
havanın 5 te karardığını düşünürsek. yatsı ezanıda 19:00 civarı okunduğuna göre. baban baştan sona kadar haklı. bir kız çocuğu bu saatte dışarıda olmamalı. olacaksa yanında abisi babası biri olmalı. Bence böyle.
farkındayım. 21 yaşında kız çocuğu olarak yorumladım.
o zaman yazın yatsı 22:30 da okunuyor gece 11 e kadar gezebilir. mantığa bak. ne varmış saat 7 de
yazın 20:30 a kadar sıkıntı yok sayılır. günün uzun olduğu vakitte. ama akşam kararınca evde olmalı kız dediğin. @birbaşakburcu benim sözlerimden nasıl yatsıdan sonra yarım saat daha gezilebilir anlamı çıkardın. onuda anlamış değilim :)
mesela dedim. böyle bir mantık yok yani. geç vakitte kimsenin dışarıda işi yok zaten ama akşam 7-7:30 sıkıntılı saatler değil.
sıkıntılı saatler değil. kime göre neye göre. bence sıkıntılı. zaten yorumumun altında bence böyle dedim. Bu kişiden kişiye değişir. benim için akşam karanlığında kızın sokakta işi yok. hatta gündüz bile yanlız dolaşmaması onun için iyidir. kız çocuğu bu. kendini savunamaz. dışarıda it çakalda çok. o yüzden. ister beğenin ister beğenmeğin. bende böyle.
Küçükken kafam estiği zaman eve gelirdim birşey diyemezlerdi 2-3 ay dışarı çıkmadık salmıyorlar dışarı çıkıncada telefonlar susmuyor yani senin durumdayım :O
eşşek kadar olmuşsun karışyorlar mı saçma bnce. bana aynı tepkiyi verseler kızarım yani. yahu evlenme yaşına gelmişsin ne var bunda 7.30 öyle geç bir saat değil. 2. side yanında yğeninde varmış.
Gecen gunde saat 2 oglen olmus diye disari cikamadim.. Zaten 1 -2 haftadir surekli evdeydim sinavlar yuzunden
bnce baskı yapmışlar. bnde hiç fazla dışarı çıkmam. hatta asosyal sayılırım. ama 1 kere 7.30 da eve geldim diye de kızması saçma. hergün eve o saatte gelsem tamam haklı olur kızmakta hava geç olmuştur sonuçta dışarısı güveni değil. yaz olsa neysede 1 kere oldu dye abatılmamalı.
Aynen oyle ya..
ne okuyodun bu arada?
Hemsirelik
harbimi
ben şok
bn iptal
bnde hemşire adayıyım
kız kardeşimde hemşirelik okuyo liseye yeni geçti
Meslektaşım :)
Wauv🙈cok Zor ama ya
İnsaflı adam vesselam, ben çoktan dökmüştüm dişlerini..
ne işin var gün battıktan sonra dışarda, kaparlar, haklı baban
çok dışarıda dolaşmanı istemiyor herhalde. allah kolaylık versin.23 yaşındayım. benimkiler de böyleydi ben yüzsüzlüğümden gece 12 ye çıkardım. ama çok dışarı çıkan biri değilim.
Değil tabi ama havada erken kararıyor.. Haber versen fena olmaz
10 kere aradilar haber ettim zaten
Normal, kizini dovmeyen dizini döver. Dovmedigine sukret. Oyle birsey asla yapmadim.
Ah keşke babam olsaydı da karışsaydı. Kıymet bilin kıymet. Gittiklerinde çok ağlarsınız.
anormal bir şey yok sonuçta kız babası kızını kollayacak
Bence bu güzel birşey kızını düşünen merak eden bir baba... sen olaya bu şekilde bakmasan da öyle. .
Herkesin ailesi farkli cidden oyle olduguna sevinmelisin.
Ben 2 gun eve gelmesem merak etmezler, arayip sormazlar.
Bazı babalar öyle, benim dayım kuzenim yüzünden fırtınalar estiriyordu.
ne demesini bekliyordun kızım 7 erken şimdi git 12 de gel hadi canım hadi
ben tek yaşadıgm için çok şükür óyle bir derdim yok ama babadir şahp çikiyo kizina ne güzel işte
babadan babaya değişir bu. sanada baskıcı baba denk gelmiş demekki
ben erkek olduğum halde 10 da evde olmam lazım doğal tabi
Ben 18 yaşında eve 10 da geliyorum bazen. Ama seni sıkması güzel birşey kıymetini bil.
Hic sevmiyorum.. Cunku hala cocukmusum gibi davraniliyor buda kendi ozguvenimi cokertiyor
Senin yaşıtlarının babaları sevmiyo çok demekki onları
18 yasindayim 10 11 ozel bir gunse daha fazla.. Uzuldum hala birine buyruk yasanama
Baban seni düşünüyo kimseye özenme o saat onlara birlere kadar gezen sana özensin.
sen kızsın l*n bir de kızdı diyorsun kızacak tabi bana da kızarlar aslında bende erkeğim 23 yaşındayım bana da izin vermezler
2 haftadir eve tikili kaldim ve disari ciktim. Ilk defa o saate geldim herzaman yaptigim birsey degil. Ustelik haber de verdim
o zaman sorun olmamalı hem yeğeninde varmış aslında bir de bir baba kızına güvenmeyi bilmeli güvenmeyi bilmezse kıza hapis hayatı yaşatabilir bu da çok cahilce olr zaten ama gerçketnde çok kötü dışarısı ne olur ne olmaz erkek olsan aynı aslında kıza da erkeğe de yapıyorlar değişen bir şey yok ama sen kendine dikkat et
anormal bişi bence ben :D
Ben babanın yerinde olsam kafanı kirardim
sennki iyi canım benmki 6 da kızıyo :)
bursa da 6 da hava kararıyor diye mi :P
Sizi korumaya calısıyo malum iti var kopuğu var?
Degil tabii aileni değiştir. Kepek yapıyor.
Hava karanlık ya korkmustur
kız babası olmak. zor iş galiba :)
7 buçuk ne yaa niye kiziyolar
Arasıra olur boyle şeyler takmamalısın
Aile yapısı. kotu birşey degil. :)
normal bir şey tabi diğer insanlara özenmeyin
Baban biraz fazla düşünüyo seni
Kim gece 10 da disarda
bunu babanla konuş
Normal cunku o baba
normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?