8 senelik iliskim vardi 25 yasimda evlendim ailesiyle anlasamadigim icin baska sehre tasinma sartiyla evlenmistim esim beni korurdu sevgiliyken nisanliyken falan ama evlenınce beni suçlamaya basladi baska sehre tasindik ben is bulamadim esim dayisinin yanında calismaya basladi borclarin icinde ona yuk olmamak icin calismadigim icin annemlerden para aldim gizlice o da meger maasini kendi annesine gonderiyormus cok sinirlendim zaten kimseyi tanimiyorum yabanci hissediyorum hep agladim esim de yanimda olmadi balayima kaynanamla 3 gorumcem enisteler coluk cocuk geldi yolda haberim oldu esim agzindan kacirdi balayim bana zehir oldu bi de tuttugumuz villada kaldilar neymis ev genismis onlar da tatil yapsinmis balayim boyunca hizmetlerini yaptim sustum evime donucem diye bu sefer kaynanam benimle birlikte geldi esimin dibinden ayrilmadi geceleri kapimizi dinledi daha evleneli 7 ay oldu ne 8 senedir beraber olmamiza ragmen ilk defa ayni eve girdigim esime alisabildim ne baska sehre ne ailemden uzak olmaya cok mutsuzdum ben de evime dondum kaynanam gorumcelerim kimse aramadi 2 haftadir evdeyim ve hamile oldugumu ogrendim esime soyleyemedim daha napmaliyim
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Şimdi sıra eşinde bakalım o kayınpederi ile yaşayabilecek mi. Böyle erkekleri nerden buluyorsunuz anlamıyorum ki
Ay bu erkeklerin aileleri evlendikten sonra mı kıymetli oluyor oturmamış kişiliklerine rağmen evleniyorlar ailesi de berbatmş
onceden anlasamazdi ailesiyle ben normalde calistigim icin esime de daha alisamadigim icin harclik vs konusunda fazla çekiniyodum hem yeni evliyiz baska sehirdeyiz kira borc derken yuk olmamak icin ailemden aliyordum gizlice o da parasini annesi hali alsin sehpa alsin alisveris yapsin diye annesine gonderiyormus ben kendi evimde maddi olarak bi seylerden fedakarlik ederken o eski evine bakıyormuş annesine
Ya esinin maddi durumu iyise çok borc yoksa annesine arada para göndermesi bence problem değil ama çocuğun da var doğuracak mısın
mobilya beyaz esya borçları duruyor ev kira ailesinin durumu asil cok iyi ben esime yuk olmamak icin gizlice kendi annemden harclik aldim ben kendi evimde maddi anlamda fedakarlik yaparken esim maasinin yarisini annesine göndermis kucuk gorumceme gondermis her ay altin yapip gondermis sorunca onlar benim ailem diyor halbuki artik biz bi aile kurduk
Ay böyle erkeklerden nefret ediyorum benimde esim ailesine beni ezdirdi diye boşadım
Eşinle konuşup yanına dönmelisin
babam soyledi esime kizdi en mutlu olmaniz gereken zamanda kizima bunlari yasattin dedi esim babama bi sey diyemedi ama bana cok kizdi bu duruma sen getirdin sana dön dedim bu haberi boyle mi alacaktim falan dedi
Adam dön demiş haklı sende kızıp gitmek için 8 yıllık evliliğinde hamile olduğun zamanı bulmuşsun
8 yildir evli değiliz 7 aydir evliyiz dogru oku 8 yıldır iliskimiz var 7ay once evlendik yeni evliyiz
Ne fark eder 8 yıldır hayatında olan biri sonuç olarak
Zor bir durum, ailen ne diyor
cocugu ogrenmeden once donme dediler ugrasilmaz burada isine devam et dediler iyi bi kariyerim vardi kendi sehrimde tasininca is bulamadim hamileliğimi ogrenince babam esimle konustu baya kizdi en mutlu olmaniz gereken zamanda kizima yasattigin seye bak falan diye esim babama bi sey diyemedi ama bana kizdi neden gittin bu duruma getirdin diye cocugum olacagi haberini boyle mi alacaktim diye
O zaman eşine döneceksin yani
biraz akli basina gelsin diye dondum ama cocugu da ogrenince daha fazla sinirlendi kizdi biraz daha ailemde kalmak istiyorum
Biraz kal ailenin yanında siniri geçecektir
Eşin kaç yaşında
esim 27 yasinda
Aileden baya baskı yiyor ya da kendi kararlarını veremiyor
ben kendi evimde esime yuk olmamak icin ailemden para aldim aylarca kira vs icin en son baktım faturalari ödememiş ya annem evin halilarini degistirdi ona yolladim dedi gercekten cok uzuldum bu adam cocuguna nasil bakacak ki
Çocuğu olunca ona harcayacak mecbur.
flort ederken hic taniyamadinmi
8 yillik diyorum cocukluk askimdi ve nisanliyken ailesini korumazdi benim arkamda dururdu evlenince senin icin sehir degistirdim falan demeye basladi onlar ailem vs vs
ondan yama dertli olma
neden
üstüne düşeni
en fazla yapan sensin
selam nerdesin
Hakkında hayırlısı
teşekkürler