7 aylik evliligimde babamin evine döndüm?

8 senelik iliskim vardi 25 yasimda evlendim ailesiyle anlasamadigim icin baska sehre tasinma sartiyla evlenmistim esim beni korurdu sevgiliyken nisanliyken falan ama evlenınce beni suçlamaya basladi baska sehre tasindik ben is bulamadim esim dayisinin yanında calismaya basladi borclarin icinde ona yuk olmamak icin calismadigim icin annemlerden para aldim gizlice o da meger maasini kendi annesine gonderiyormus cok sinirlendim zaten kimseyi tanimiyorum yabanci hissediyorum hep agladim esim de yanimda olmadi balayima kaynanamla 3 gorumcem enisteler coluk cocuk geldi yolda haberim oldu esim agzindan kacirdi balayim bana zehir oldu bi de tuttugumuz villada kaldilar neymis ev genismis onlar da tatil yapsinmis balayim boyunca hizmetlerini yaptim sustum evime donucem diye bu sefer kaynanam benimle birlikte geldi esimin dibinden ayrilmadi geceleri kapimizi dinledi daha evleneli 7 ay oldu ne 8 senedir beraber olmamiza ragmen ilk defa ayni eve girdigim esime alisabildim ne baska sehre ne ailemden uzak olmaya cok mutsuzdum ben de evime dondum kaynanam gorumcelerim kimse aramadi 2 haftadir evdeyim ve hamile oldugumu ogrendim esime soyleyemedim daha napmaliyim

7 aylik evliligimde babamin evine döndüm?