Eve gec geldim diye babam orsp dedi sizce hakli mi?

Akşam üzeri 5 gibi çıktım ve benin oturduğum semtten Kadıköye bile gitmek 2 saat sürüyor. Neyse arkadaşlarla buluştuk bostancida kahve içtik çocuklardan birinin manitasini aldık yine sahile geçtik oturduk çay cips çekirdek oyn falan oynadık 1 de evdeydim.

Babam eve girer girmez sen kimsinde seni özel arabalarla eve bırakıyorlar bu nasıl arkadaşlık senin yüzünden başımı kaldıramıyorum sokaktan geçerken herkes ne diyor biliyor musun ar namus haysiyet kalmamış erkeklerle geziyorsun giydiğin elbiseye bak gtn basın görünüyor neler neler söyledi o elbiseleri kescem haberin olsun cehennemin dibine gel utanmaz vs söylendi.

Yalan söylemiyorum canlı konum atıyorum yanımdaki insanların numarasını veriyorum zaten korkum olsa kapıya bıraktırmam kendimi ya da kızlarlayim derim ben daha ne yapayım sizce?

Eve gec geldim diye babam orsp dedi sizce hakli mi?
Cevapla