Diğer Erkeklerin avcı kadının av olduğu görüşüne katılıyor musunuz? curlyboyyy Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl ... Erkeklerin avcı kadının av olduğu görüşüne katılıyor musunuz? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
tombismombis Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Sahibem diye dolanan erkekler yanıtlasın bu soruyu ahsbfkhlt 1 1 Yorumla curlyboyyy 1 yıl Ben buna neden gülüyorum ki sksnskks Yorumla
əsrarlııgözlerim Takip Et Xper 3 Yaş: 19 1 yıl hayir oyle birsey kadinlar erkegi ayakta uyutur sessiz sedasiz gelir onun aklini alir onlarin akli yetmez bizimle yarismaya anladinmi bunuda boyle bil akil akildan ustundur kimin tezgahtar oldugu tezgahin sonunda belli oldu 1 2 Yorumla əsrarlııgözlerim 1 yıl yok oyle dava oyle birsey yok oyle bir dunya yok onu gec onu gececeksin gec onlari Yorumla curlyboyyy 1 yıl Anlıyorum çok iyi anlıyorum Yorumla
eleguneferidun Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl kadınlar avcı, erkekler av.. 2024 yılında tam olarak bu yaşanıyor. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Kadın;Allahin emaneti, anne, en iyi arkadaş bir çok şey olabilir fakat asla bir av değildir kardeşim. Bakış açını değiştir. 1 0 Yorumla
500daysofsummer Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl mamut muyum ben? ilkçağda yaşamıyoruz 2 1 Yorumla curlyboyyy 1 yıl Haklısın Yorumla
pembeboyalıodam Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Ne avı ne avcısı, iki taraf da eşittir 1 1 Yorumla curlyboyyy 1 yıl Anlıyorum Yorumla
avigor Takip Et Guru Yaş: 66 , eic 95% 1 yıl Bence tam tersi 2 1 Yorumla esraaklo 1 yıl Heyyyyy Yorumla
u Cendere1910 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 457 cevap paylaştı. Yok katılmıyorum 1 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. saylanir katiliyorum 1 4 Yorumla curlyboyyy 1 yıl En azından kızın biri katıldı djsnsks Yorumla yarenimsii 1 yıl vahsi doganin kanunu ahshahhs Yorumla curlyboyyy 1 yıl En mantıklı düşünen kız sksmsks Yorumla yarenimsii 1 yıl sag olunuz efenim Yorumla
Aşkoşişko Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl 😂artık erkolar aw 1 1 Yorumla curlyboyyy 1 yıl Herkes erko değil hâlâ ERKEK olanlar da var sksnzk Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Biraz 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sahibem diye dolanan erkekler yanıtlasın bu soruyu ahsbfkhlt
Ben buna neden gülüyorum ki sksnskks
hayir oyle birsey kadinlar erkegi ayakta uyutur sessiz sedasiz gelir onun aklini alir onlarin akli yetmez bizimle yarismaya anladinmi bunuda boyle bil akil akildan ustundur kimin tezgahtar oldugu tezgahin sonunda belli oldu
yok oyle dava oyle birsey yok oyle bir dunya yok onu gec onu gececeksin gec onlari
Anlıyorum çok iyi anlıyorum
kadınlar avcı, erkekler av.. 2024 yılında tam olarak bu yaşanıyor.
Kadın;Allahin emaneti, anne, en iyi arkadaş bir çok şey olabilir fakat asla bir av değildir kardeşim. Bakış açını değiştir.
mamut muyum ben? ilkçağda yaşamıyoruz
Haklısın
Ne avı ne avcısı, iki taraf da eşittir
Anlıyorum
Bence tam tersi
Heyyyyy
Bazen öyle olabiliyor
Yok katılmıyorum
saylanir katiliyorum
En azından kızın biri katıldı djsnsks
vahsi doganin kanunu ahshahhs
En mantıklı düşünen kız sksmsks