+1 herkese. Bana hissettiği şey ne sizce?

Çalışan aramadıkları halde beni işe aldı. Bana iltifatlar ediyordu birçok konuda, özellikle de güzelliğimle ilgili. Söylediklerimi unutmuyordu sohbet sırasında hatırlatıyordu. Hava soğuk olduğunda kalın giyinmem için beni uyarıyordu. Para da gönderdi. Beni görünce mutlu olduğunu söyledi bir kere. Sürekli seni düşünüyorum, sana nasıl yardım edebiliriz diye dedi utangaç biri olduğum için. Erkek arkadaşımla ilgili olumsuz şeyler söylüyordu. Sen bence ilişki yapma bir süre, başka şeylere öncelik ver demişti. Arada sırada beni eve ya da gideceğim yere bırakıyordu. Hava soğuk mu diyip elime dokundu bir defasında. Ben yakında başka bir ülkeye gideceğim okul için, o da bu konuyla ilgili bir gelişme var mı diye soruyor beni her gördüğünde. "Gidiyorsun yani" diyor. burada bir üniversiteye kayıtlı olmamı istiyor, belki gidemezsen burada bir planın olsun diyor. Sınav ücretini de veririm dedi. O zamanlar arkadaşça sanıyordum. Ve onu etkileyecek bir şey de yapmadım. Beni eve bıraktığı bir gün biraz sohbet edelim dedi. Sohbet ederken ellerin üşümüş diyip elimi tuttu ısıtmak için. Sonra beni öptü bir anda. O an tepki gösterdim, o da mahcup oldu ve defalarca kez özür diledi. O gün benden hoşlandığını itiraf etti. Fakat aklıma düştü bir kere. Bir gün görüştüğümüzde hayatımda kalmak istediğini, beni kaybetmeyi istemeyecek kadar benden hoşlandığını söyledi. İlişkin nasıl gidiyor dedi dün görüştüğümüzde. Ben iyi diyince "mutsuzsun gibi" dedi. Erkek arkadaşımın bana göre olmadığını söylüyor. O gün biraz yakınlaştık. Her gece seni düşünüyorum dedi. Bu anı uzun zamandır düşünüyordum, sen de düşünüyor musun beni dedi. Her yerini öpmek istiyorum dedi. Bana araba sürmeyi de öğretmek istiyormuş, 2 defa gösterdi bunu. Sizce ne hissediyor bana karşı?

+1 herkese. Bana hissettiği şey ne sizce?