Sizce bana hissettiği şey ne?

4.5 ay önce internetten tanışmıştık. Başka bir ülkedendi. Mesajlaşmaya başladıktan birkaç hafta içinde bana aşık olduğunu, benimle evlenmek istediğini söyledi. İlk kez birini tanımadan sevdiğini, bu yüzden bana karşı farklı hissettiğini söylüyordu. Ben hiç inanmıyordum o zamanlar. Yaşadığım ülkeye geleceğini söylüyordu. Yüzük ölçümü de sormuştu. Fotoğrafımı telefon ekranı yapıp ekran görüntüsü atmıştı, ben bana attıktan sonra kaldırmıştır kesin diyordum. Ama gerçekten de 2.5 ay sonra yaşadığım şehre geldi, yüzük de almış. Fotoğrafım da hâlâ telefonunun ekranındaydı. Beraber uyuduğumız bir gün ben uyurken (duyabiliyordum ama o uyuyorum sanıyordu) seni seviyorum demişti. 1 hafta benimle kaldı, vedalaşmaya az bir vakit kala vesikalık fotoğrafımı gördü ve cüzdanına koydu. Gitmeden önce bana 2 hafta içinde tekrar buluşmamız lazım dedi. Ve her gün bilet almak için acele etti. 2 hafta bile geçmeden bilet aldı ve ben onun yanına geldim. Bana çok güzel bir akşam yemeği hazırlamıştı ve güller sermişti. Uyku sırasında uyandığında benim omzumu sırtımı ya da başımı öpüyor. İşe gitmeden önce hep öpüyor ve seni seviyorum diyip öyle gidiyor. Eve geldiğinde hoş geldin dediğimde hep çok mutlu oluyor. Daha önce geçmişimde hoşuna gitmeyen şeyler öğrendi ve çok üzüldü, bunları çoğu erkek kabul etmez dedi ama benden ayrılmadı. Beni ailesiyle de tanıştırdı. En başından beri de söyledikleri doğruymuş. Biz mesajlaştığımız dönemlerde arkadaşlarıyla benim hakkımda konuşmuş. Benim bazı fotoğraflarımı ekran görüntüsü almış, Instagram'daki bir fotoğrafımı da kaydedilenlere eklemiş o dönemlerde. Sizce bana karşı hissettiği şey ne?

Güncellemeler
1 yıl
Güncel
Sizce bana hissettiği şey ne?