Güncellemeler
1 yıl
e hani gelmedin ürküttüm müü 😏
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer AttentioNplss sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Güne planım yok sıkıcı zaman geçmiyor yapacak bir şey yok sinir oldum üf 😏😤
dur ben sana çok güzel fikir veriyorum hemen en sevdiğin yemeği yda tatlıyı söylüyosun afiyetle yiyosunn günün yeniden başlıyorr 😅
Aaa harika bir fikir değerlendirmek lazım 🌸😃
hahaha bak çiçek açtın hemen fikri bile yetti 😂
😅 açtım vallahi neşem yerine geldi ayol yemek ve ben o yemeği yiyecemm çaresi yok 🤣
hahaha ne yicenn banada söyleee 😂
Bilmem lahmacun olabilir ama sen fazla sevmiyorsun aran iyi değil demmii😅
hepsini yemek için beni lahmacunu sevmeyen olarak ilan etti olaya bak 😂😂 gözümüz yok lokmanda tamam 😬😬😂
Ha demekki sevmiyorsun tmmdır yoksa sana da söylerimdim beraber yerdik keyfin bilir yemek istemiyorsan zorlamam 👽😅
yioo ben sevmiyom falan demedim lahmacunun arasına birde adana koymayalım mı dedim jdjdjdj
Ha şöyle ya koyalım anasını satayım her türlü gömerim 😅
hahahah sanada söylerdim diyince abartmadan duramadım 😂😂
Abartmak mı bence çok güzel bi ikili adanasız bi lahmacun hayal bile edemiyorum bol soğan yeşilik turşu ayran off Allahım sana geliyorum 🤩🤣
acıktırdınnnn 😬😬 nasıl ballandıra ballandıra anlatıyor canım çektii napacaz şimdiiii 🤦🏾♂️😂😂
Çok kolay lahmacun sipariş edicez 😃
ozaman özele gel adres veriyorum ben eve gidene kadar varmış olur 👅👅😂😂😂
Bak ya hemen özele davet etmeler 😃 lahmacun siparişi verdik mi hocam 😅
sen vermicekmiydin ya ondan cagırıyorum 😂😂
Hahaha ben verdim yolda geliyo elini çabuk tut yoksa hepsini sensiz gömerim acımam affetmem 😅
napalım mecbur ışınlancaz jsjd komum at :D
Uuuuuuç o zaman 😅
https://hizliresim.com/cksttab
Off şunun dadını bilen bi kalp atsın len oraya🤣😅 yok böyle bir şey lahmacun ince çizgimizdir
vicdansızaa bak ya anlatıyor yetmiyor görselleşteiiyorr jsjsjs şoförrrer bas gazaa eve gitmem lazımm acil lahmacun yememiz gereken bi konu var 😂
Øh nası yağ gibi akıyor bi bilsen çıtır çıtır bol limom sıkıp yiyorum şoför basana kadarrrrr biter🤣
hahaha bari kırıntıları bırak vicdansızzzz jsjsjs
Aha geldin demek geç otur buyur al bir tane ye bari 😃 lan yerken beni izleyene kadar arasına soğanı yeşilliği limomu sık ye of yok böyle bi lezzet 😋🤤 üf çok yedim kilo alıcam şimdi üstünden soda iyi gider HAHAHAĞJQJFXWA
hahaha dalgada geçiyor :D
azına azına vurasım geldi 😬😬
İyi misin?
iyiyim süperim eve geldim lahmucandan hallice kıymalı pişi vardı yedik doya doya 😂😂
Bak ya birde dalga geçiyor 🦦
yioo niye dalga geçeyim 🙄
Nası yioo 😏
iyi yerimm 😈
Bak ya hâlâ dalgaya alıyo 🤨😒
yav allah allah niteliklerimden bahsediyorum dalga geçmiyorum iyi yerim hakkını veririm 😂😂
Timam ye hakkını ver😃
veriyorum zaten 😋
Aferin sana🦦
teşekürler efenim sen niye gizlisin 😬
Gizli kalmak istediğim için 👽
waoooww ne büyük konuştu be 😬😬
Ya demi baya baya büyük konuştum tüh hay Allah vah vah 😒🤨🙄
benim pil bitti uyuyorum sabahın köründe kalkıp işe gidicem sana iyi geceler hz gizli 😎😂
Hz gizli mi destur bismillah 🤲🏻😃 sanki biz işe gitmicez deli ya neyse hadi iyi geceler 🥱
hahaha işe gisiceksin ozaman o saatte niye uyumamışsın bana deli diyen zır deli 😂
Ha ha ha ha dedim 2 deli birbirini bulmuş birazcık sohbet edelim dedim kötü mü oldu 😃
vahh yavrum vahhh sabahtan beri çalıştırıyolar mı seniii kıyamam hiç bi müsade etmediler sanaaa koca gün bitti daha yeni dönüyor mesaja 😂😂
🤣🤣 bende sana acıyorum lütfen acı bana zavallı muamelesi yap bende kendimi deli sanardım benden delileride var mış👽🤪
hahaha ya sen beni yanlış anlıyosun hep bu sefer dalga geçiyordum sinirlen diye acımak ne haşaaa 🤦🏾♂️ sen hele bi mesaj at bakim deliim 😏
Yoo gayette doğru alıyorum 🤨🤷🏻♀️ burada herkesin içinde konuşuyoruz mesaja gerek yok😏
hahah tamam bu konuşma burada bitmiştir 😎
Ok şimdi s1ktirip gidebilirsin bb 👋🏻
vayy niye bozuyosun azını yakısıyor mu
Napim vedalaşmayı sevmem
azını bozmana gerek yoktu yakışmadı bence hadi iyi geceler
İyi geceler elbet karşılaşacağız burada konumuz kapandı sanma kendine dikkat et
mekanımız belli konuşmak istiyen gelir sende cici davran kendine
Tamam da de hadi gideceksen git yoksa kal 🤷🏻♀️😅 olur cici bakarım kendime mersi ayol sende kendine iyi bak Allaha emanet ol 👋🏻🌸
gittim gitiim hadi 😂😂
Sıfır
haydaaa okdr kötü ne oldu ya
iki.
senin niye ikii
İş yerinde gergin ortamlar bla bla bla
ooo saçma sapan insanlarla muhatap olma zorunluluğu mu 😬😬 allahtan bende karışan eden yok
O zaman ben oraya transfer oluyormuşummm
hahaha bu kadar mı bıktırdılar ya 🤦🏾♂️ kaç gel öğretirim ben sana jsjsjs
2 olsun
yaşanmamış sayacaksın nerdeyse nolduu
sıkıcı ya sarmadı
yalnız değiliz heralde havada kötü ondan da olabilir 🤷🏽♂️
3 ya
senin niye 3
Moralim bozuk
hayırdır kötü bişe yoktur inşallah
Yok ya çok kilo aldım ona takıyorum
yaaa bende dedim kötü bişey oldu buna niye canını sıkıyon kilo alıp verile bilen bişey hem ne güzel bak varki yiyosun 😅
100 kiloyum biraz da o yüzden moralim bozuk
sağlıksal bi problem bi var hayırdır takıntılı olmakta sinr stresre iyice kötü eder seni modunu yükseltecek birşeyler uğraş ikide birde tartıya cıkma 🤦🏾♂️
Haklısın öyle yapıcam
yap yap keyifli günlerr snei beklerr 😅
İnşallah teşekkür ederim
rica ederimm