Ya kardeşim size niye ölup bitsinler kendinizi bu kadar önemli sanmayın hangi millet bizim ulkedeki erkekler gibi abazaki cinsellik diye ölüp bitiyorsunuz tanıştiğım çocuk ilya yi bir görsen cinsellik namina yaklaşmiyor sevgisini ve ne kadar değerli oldugunu hissetiriyor bir insana onun yaninda kendimi mutlu hissediyor bu gidişte konyaaltından taşınmazsan kesin bir rusla evlenirim çünkü hiç şansinız yok onlara karşı
Ben niye başkalarına bakıp kendimi ezikleyeceğim ki bunu yapmamı zorunlu kılmaya çalışan sen sorunlu oluyosun banane diğerlerinin sizi seks robotu olarak görmesinden siz nasıl yabancı erkeklere ölüp bitiyosanız yabancı kızlar da bana o denli sıcak yaklaşıyor turizmdeyim zaten ondan biliyorum analizlere bakarak 2 topörtaja bakarak konuşmuyorum
Ne 2 reportaj mı senin o sen turizmde gördüklerinle yetin benim kadar göremezsin emin ol kendine bakan hamarat türk kadinlari size bakmaz bundan emin ol ;) cinsellik namına yaklaşiyorsunuz evet bir çok yabancı tanidım sizin kadar cinsellige hasta bir erkek çeşidi yok rus erkekleri bile sizi parmağında oynatır emin ol asla bir türk erkegiyle evlenmem o size hasta rus kadınları tepe tepek kullanabilir ;)
Kendini beğenip beyenmemen beni ilgilendirmez kendinizi bukadar yukseklerde gormeniz ve yabanci erkeklerı dahil etmemeniz hic adil değil edaletin yanındayım ben
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
güne puanım 0
İzinli olduğum için 9/10 puan veriririm. 10/10 dersem kusursuz olur ki hayatta o kadar kusursuz değil ne yazık ki:)
Sarışın olsaydın rus erkeği gibi görunursün hastayım onlara
Banada hasta kalırsın dert etme
Hyr onlar ayrı benim gözumde konyaaltında görsen yarabbi ben insanmıyım dersin
Demem ben onların ölüp bittiği kadınlarda bize öyle diyo kafamı yormuyorum pek
Ya kardeşim size niye ölup bitsinler kendinizi bu kadar önemli sanmayın hangi millet bizim ulkedeki erkekler gibi abazaki cinsellik diye ölüp bitiyorsunuz tanıştiğım çocuk ilya yi bir görsen cinsellik namina yaklaşmiyor sevgisini ve ne kadar değerli oldugunu hissetiriyor bir insana onun yaninda kendimi mutlu hissediyor bu gidişte konyaaltından taşınmazsan kesin bir rusla evlenirim çünkü hiç şansinız yok onlara karşı
Ben niye başkalarına bakıp kendimi ezikleyeceğim ki bunu yapmamı zorunlu kılmaya çalışan sen sorunlu oluyosun banane diğerlerinin sizi seks robotu olarak görmesinden siz nasıl yabancı erkeklere ölüp bitiyosanız yabancı kızlar da bana o denli sıcak yaklaşıyor turizmdeyim zaten ondan biliyorum analizlere bakarak 2 topörtaja bakarak konuşmuyorum
Ne 2 reportaj mı senin o sen turizmde gördüklerinle yetin benim kadar göremezsin emin ol kendine bakan hamarat türk kadinlari size bakmaz bundan emin ol ;) cinsellik namına yaklaşiyorsunuz evet bir çok yabancı tanidım sizin kadar cinsellige hasta bir erkek çeşidi yok rus erkekleri bile sizi parmağında oynatır emin ol asla bir türk erkegiyle evlenmem o size hasta rus kadınları tepe tepek kullanabilir ;)
Yq yanağından öpim genel atarını sg sana yürüyene yap ben mi çekicem senin tribini banane mk kimle evleniyosan evlen
Yanağından öpim mi ıyuy
Trip attigimi kim söyledi? Sadece gercekleri ortaya serdim illa birisinin bana yürumesine gerek yok durum ortada:)
Kendimi beğeniyorum diye laf yiyorum aw saçmalığa bakar mısın s***r misin sabaha mı bırakırsın
Kendini beğenip beyenmemen beni ilgilendirmez kendinizi bukadar yukseklerde gormeniz ve yabanci erkeklerı dahil etmemeniz hic adil değil edaletin yanındayım ben
Kimseyi küçük görmüyorum ki onlar çok çok iyi hatta mükemmel olabilir umrumda değil onların aşağısında görmüyorum kendimi en az onlar kadarım
Yani söylediklerin skmde değil bilgin olsun
Bence biraz kale al turizmdesin hiç örnek almadın mi onlardan nasıl erkek olduklarina bak istersen bir göz atmanı öneririm
Önerme arkadaşım önerme beni daha tanımıyosun bişey önerme
tamam ozaman saygilarimla kılli türk erkegi
Sağol yüzünü göremediğim çelimsiz mi değil mi ne olduğu belli olmayan arkadaşım
Balık etliyim senin görmene gerek yok gören zaten benimle;)
Oh çok ağır laftı kaldıramam ben bunu tamam pes ediyorum
Ağır laf söylemedim zaten sana büyuk geldiyse bilemem görecek ortada diyorum
Yok çok ağırdı valla çok kırıldım tüh
Pek havam yok ama 7 diyelim
Şu an için 4
Saat geçtikçe düşücek mi yükselicek mi
Umarım yükselir 😂 senin kaç?
Açıklamamdaki şeyler olmadığı sürece 0 😂
8 puan
sekiz