Müzik & Etkinlik Güne puanınız kaç? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Sizce en iyi cevap hangisi olmalı Güncellemeler+1 yıl Geceye puanınız kaç :) Güne puanınız kaç? Cevapla Puan Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u MustiEmre Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bir nöbet çıkışı olduğu için 5 veriyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ah o nöbetler Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 23,1b cevap paylaştı. - sonsuz puan 0 0 Yorumla
ЛҽЬula_ Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Gün henüz bitmedi 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Başlangıç needjr Yorumla
emre00488 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Yalnız değil misim herkes eksi vermiş dhshs 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Herkes yikik Yorumla
TheLastOfMami Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl 5 falan 100 üzerinden 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ölmüşsun ağlayanin yok Yorumla TheLastOfMami +1 yıl Kendim ağlıyorum ya işte Yorumla
-Felaketce- Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl -10 veriyorum bu güne 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Hayırdır ins Yorumla -Felaketce- +1 yıl Dondumm çok soğuk Yorumla Soran +1 yıl Hangi ol Yorumla Soran +1 yıl İldesin Yorumla -Felaketce- +1 yıl Eskişehir Yorumla Soran +1 yıl Ciddi misinn Yorumla Soran +1 yıl Bende Eskişehirdeyim 2 gündür ne o soğuk öyle Yorumla
pinkring Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl pazar günleri sıkıcı olduğu için 3 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden sıkıcı olsun Yorumla
lydiatttic Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl 0 cunku hem gribim hem de manitayla bulusamiyoruz 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Buluşma bence de buluşup öpüşuıp onu da mı hasta etcen Yorumla lydiatttic +1 yıl Ettim zaten Yorumla Soran +1 yıl Hobaa Yorumla
pufferfish028 Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl 10, lupsimden güzel haber aldım, @lupsiesen 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Neymisss Yorumla pufferfish028 +1 yıl hamileymiiiiş Yorumla Soran +1 yıl Harikaaa dayı oluyorumm Yorumla lupsiesen +1 yıl Ahahahahhah Yorumla Soran +1 yıl Profil gitmiş Yorumla
Moldovyapapatya Takip Et Master Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl 10/5 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yarı yariya Yorumla
eslem12345678 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl 00000 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Sebeppp Yorumla eslem12345678 +1 yıl Reglm yarın oruç tutamıyorum o yüzden mutsuzum Yorumla Soran +1 yıl Çikolata ister misin Yorumla eslem12345678 +1 yıl Bunu bi kızdan ilk defa duyuyor olabilirsin ama çikolata sevmiyorum... cips severim ben Yorumla Soran +1 yıl Heykeli dikilecek kızsın doğada benzeri az bulunan endemik bitki gibisin Yorumla Soran +1 yıl Hangi cips Yorumla eslem12345678 +1 yıl Teşekkürler iltifat içinn Yorumla eslem12345678 +1 yıl Tüm cipslere aşığım ama Doritos favori Yorumla Soran +1 yıl Bu yeni çıkan mangal tadında ya bayılıyorum ya. Ketçaplı olanlar da güzel Yorumla eslem12345678 +1 yıl Evett hepsi iyi bence Yorumla Soran +1 yıl Hangi şehirdensin Yorumla Soran +1 yıl orada misinn Yorumla eslem12345678 +1 yıl Bildirim gelmemişş kusura bakma Antalya Yorumla Soran +1 yıl Çok şanslısin yaa Yorumla
düşünmektükenmektir Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl 60 kafi. 0 11 Yorumla düşünmektükenmektir +1 yıl Benimki. Onu da mı bize soruyorsunuz. Soran +1 yıl Neden seninki düşünmektükenmektir +1 yıl Güncelde sormuşsuuz. Ne kadar gereksiz muhabbet sizin ki. Soran +1 yıl Sana yazamıyorum geri takip edebilir misin bi düşünmektükenmektir +1 yıl Nedeen yazcaksın? Soran +1 yıl Sana cevap düşünmektükenmektir +1 yıl Burdan yaz. düşünmektükenmektir +1 yıl Şaka falan mıısn? Soran +1 yıl Yok gerçeğim düşünmektükenmektir +1 yıl Senden gereksiz bildirim almak istemiyorum. Soran +1 yıl Sen neden bu kadar ofkelisin bir sakin olur musun ezan da okundu
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl 10 üzerinden 1 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Özel değilse sebebini yazar mısın Yorumla Edameda06 +1 yıl Kötüydü işte ama şimdi 10/10 Yorumla Soran +1 yıl Çok guzelll Yorumla Edameda06 +1 yıl :) Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 419 cevap paylaştı. 00000000 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bu ne olumsuzluk Yorumla
GünesiBaglasamAya Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl 10/7 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 7de durduran nedir
Daisy04 Takip Et Xper 3 Yaş: 20 +1 yıl 10 üzerinden 2 0 23 Yorumla Soran +1 yıl Güne böyle başlamanın sebebi nedir Yorumla Daisy04 +1 yıl Uykusuzluk Yorumla Soran +1 yıl Bı kahve iç iyi gelit Yorumla Daisy04 +1 yıl Gelmiyorr Yorumla Soran +1 yıl Uykunu açacak bir şeyler yapalım mesela tanisabilriiz Yorumla Daisy04 +1 yıl Açılmaz uykum Yorumla Soran +1 yıl Hangi şehir Yorumla Daisy04 +1 yıl İzmir Yorumla Soran +1 yıl Aaa neresinden Yorumla Daisy04 +1 yıl Dikili Yorumla Soran +1 yıl Bende yıllar once bayraklidaydim sehir Hastanesi yapımında çalışıyordum Yorumla Daisy04 +1 yıl Hııımm Yorumla Soran +1 yıl Okuyor musun Yorumla Daisy04 +1 yıl Açıktan Yorumla Soran +1 yıl Seni tanımak istiyorum Yorumla Daisy04 +1 yıl Niye Yorumla Soran +1 yıl İç sesim öyle hissettird Yorumla Daisy04 +1 yıl Olabilir Yorumla Soran +1 yıl O zaman dmye bekliyorum seni Yorumla Soran +1 yıl Yazismak için karşılıklıtakip lazimmis Yorumla Daisy04 +1 yıl Ben ona olabilir demedim iç sesim öyle dedi dediğine öyle dedim ben herkesi takip etmiyorum malesef🥺 Yorumla Soran +1 yıl Üzdün Yorumla Daisy04 +1 yıl 🥺🥺 Yorumla
Canselllqx Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 92% +1 yıl 4/10 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 6 puan nerden kırıldı Yorumla Canselllqx +1 yıl 1 işsizlik2 enerjisizlik3 isteksizlik4 bitkinlik5 uyku hali6 hava şartları Yorumla Soran +1 yıl Havalar çok dengesiz ya geçen hafta çok iyiydi bu hafta sonu bok gibi ama olsun soğuk hava da insanı dinç tutar sen hangi sehirdesin Yorumla
BirPeriKızıı Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl 3 olabilir 🧚🏼♀️ 0 1 Yorumla Soran +1 yıl umarım 3 üzerinden 3tür Yorumla
KnightsSword Takip Et Master Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl 7 8 verilir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 7 mi 8 mi Yorumla
Sedefffe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl 7/10 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 7de durduran nedir Yorumla
Nai_robi Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl 10/10 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Daim olsun Yorumla Nai_robi +1 yıl Thx 😎 Yorumla Nai_robi +1 yıl 10/10😄 Yorumla Soran +1 yıl Helall gecen güzel geçsin Yorumla Nai_robi +1 yıl Tskler 🙃 Yorumla Soran +1 yıl Bu enerjinden bende isterimm birazz Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 1,4b cevap paylaştı. 100/100 :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 8 veriyorum bu güne 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Helal Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen peki Yorumla Soran +1 yıl 7 bucuk Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl sifir sifir sifir 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Nedenn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kpss yüzünden hep Yorumla Soran +1 yıl Bende o süreçten geçtim ama çok kafaya takınca daha da eksiye gidiyorsun Yorumla
BenYoutuber Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl 1 diyorum 0 6 Yorumla Soran +1 yıl İlk defa 1 veren var Yorumla Soran +1 yıl Yani az da olsa umudun var. Güzel Yorumla BenYoutuber +1 yıl Bugün 0 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla BenYoutuber +1 yıl Sıkıcı kötü bir gündü Yorumla BenYoutuber +1 yıl Allah daha iyi günler nasip etsin ne diyelim Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 318 cevap paylaştı. 8 olur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Bir nöbet çıkışı olduğu için 5 veriyorum
Ah o nöbetler
- sonsuz puan
Gün henüz bitmedi
Başlangıç needjr
Yalnız değil misim herkes eksi vermiş dhshs
Herkes yikik
5 falan 100 üzerinden
Ölmüşsun ağlayanin yok
Kendim ağlıyorum ya işte
-10 veriyorum bu güne
Hayırdır ins
Dondumm çok soğuk
Hangi ol
İldesin
Eskişehir
Ciddi misinn
Bende Eskişehirdeyim 2 gündür ne o soğuk öyle
pazar günleri sıkıcı olduğu için 3
Neden sıkıcı olsun
0 cunku hem gribim hem de manitayla bulusamiyoruz
Buluşma bence de buluşup öpüşuıp onu da mı hasta etcen
Ettim zaten
Hobaa
10, lupsimden güzel haber aldım, @lupsiesen
Neymisss
hamileymiiiiş
Harikaaa dayı oluyorumm
Ahahahahhah
Profil gitmiş
4 felan
Bütün alarmları kapatmışım
10/10
10/5
Yarı yariya
00000
Sebeppp
Reglm yarın oruç tutamıyorum o yüzden mutsuzum
Çikolata ister misin
Bunu bi kızdan ilk defa duyuyor olabilirsin ama çikolata sevmiyorum... cips severim ben
Heykeli dikilecek kızsın doğada benzeri az bulunan endemik bitki gibisin
Hangi cips
Teşekkürler iltifat içinn
Tüm cipslere aşığım ama Doritos favori
Bu yeni çıkan mangal tadında ya bayılıyorum ya. Ketçaplı olanlar da güzel
Evett hepsi iyi bence
Hangi şehirdensin
orada misinn
Bildirim gelmemişş kusura bakma Antalya
Çok şanslısin yaa
60 kafi.
Benimki. Onu da mı bize soruyorsunuz.
Neden seninki
Güncelde sormuşsuuz. Ne kadar gereksiz muhabbet sizin ki.
Sana yazamıyorum geri takip edebilir misin bi
Nedeen yazcaksın?
Sana cevap
Burdan yaz.
Şaka falan mıısn?
Yok gerçeğim
Senden gereksiz bildirim almak istemiyorum.
Sen neden bu kadar ofkelisin bir sakin olur musun ezan da okundu
10 üzerinden 1
Özel değilse sebebini yazar mısın
Kötüydü işte ama şimdi 10/10
Çok guzelll
:)
00000000
Bu ne olumsuzluk
10/7
7de durduran nedir
10 üzerinden 2
Güne böyle başlamanın sebebi nedir
Uykusuzluk
Bı kahve iç iyi gelit
Gelmiyorr
Uykunu açacak bir şeyler yapalım mesela tanisabilriiz
Açılmaz uykum
Hangi şehir
İzmir
Aaa neresinden
Dikili
Bende yıllar once bayraklidaydim sehir Hastanesi yapımında çalışıyordum
Hııımm
Okuyor musun
Açıktan
Seni tanımak istiyorum
Niye
İç sesim öyle hissettird
Olabilir
O zaman dmye bekliyorum seni
Yazismak için karşılıklıtakip lazimmis
Ben ona olabilir demedim iç sesim öyle dedi dediğine öyle dedim ben herkesi takip etmiyorum malesef🥺
Üzdün
🥺🥺
Sıfır
Neden
4/10
6 puan nerden kırıldı
1 işsizlik
2 enerjisizlik
3 isteksizlik
4 bitkinlik
5 uyku hali
6 hava şartları
Havalar çok dengesiz ya geçen hafta çok iyiydi bu hafta sonu bok gibi ama olsun soğuk hava da insanı dinç tutar sen hangi sehirdesin
3 olabilir 🧚🏼♀️
umarım 3 üzerinden 3tür
7 8 verilir
7 mi 8 mi
7/10
7de durduran nedir
10/10
Daim olsun
Thx 😎
10/10😄
Helall gecen güzel geçsin
Tskler 🙃