Güncellemeler
1 yıl
Güncel
Güncellemeler
1 yıl
Bunu hisseden yok mu?
Bir kızdan şüpheleniyorum ayrıldığı sevgilisine büyü yaptığını söylemişti onunla ayrıldı 2 sene sonra sevgili olduk ayrıldık bir daha evlenecek kimseyi bulamadım nasıl öğrenirim?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Abime de yapılmış hoca söyledi ama bozacak birini arıyoruz biz de bulursan haber eder misin bana da
Eski sevgilisidir bulsam söylerim arıyorum inan ki
Ben de :(
Siz nereden anladınız büyü yapıldığını
Ve ne gibi zorluklarla karşılaşıyor
Ticaretle uğraşıyor işleri durdu 1 senedir kısmeti kapalı her kız reddediyor arkadaş çevresi soğuk yapıyor her alanda işleri bağlı
Bende aynı durumdayım Avrupa’ya geldim yine aynı hep reddediliyorum çevremdekiler yakışıklı bakımlısın mesleğin güzel nasıl kabul etmiyorlar ya diyorlar anlamadım
Kısmetin kapalı işte yapılmış bişey
Evet kapalı çocuk aile sahibi olmak istiyorum
Havas ilimiyle ilgilenen birini bulman lazim ama etraf sahtekarlarla dolu
Nasıl bulacağım öyle birini 🤔
Bilmem araştırman lazım metafizikle uğraşan birini tanımıyorum
Tamam teşekkür ederim araştıracağım cidden sinirlerim bozulmaya başladı
Araştır bakalım eltimin evinden muska falan cıkmış öyle diyorlar birini bulmuşlardı oda kocasıyla sureklı tartıyordu kocasını onu seytan gıbi görüyormus muskayı bulduktan sonra duzeldi araları
Başkasına büyü yaptığını söyleyen biri bana da yapar değil mi ondan ayrılınca işlerim hep ters gitti
Olabilir buyu sihir var zaten yani cok bilmem bu konularo ama ayetel kursu felak nas falan oku bakalım neler hissedeceksin
Huzurum bozuldu iyice bunu bozmam gerekiyor dolandırıcı çok düzgün birini bulmalıyım
Bencede bul ama iyice araştır cok fazla sahtekar var
Tamam teşekkür ederim
Rica ederim
Bilen birisi beni de yeşillendirir mi acil